標題: 有冇人會夾住M巾返工 [打印本頁]

作者: kkkddd    時間: 2014-8-6 23:50     標題: 有冇人會夾住M巾返工

有冇人會夾住M巾返工會唔會好唔知點咁
作者: 獵襪者    時間: 2014-8-7 00:26

只知道用左返工做野都精神D
作者: maria-ng    時間: 2014-8-7 04:28

我小學生年代已經鴨住衛生帶/巾返學
作者: candyofcandy    時間: 2014-8-7 07:42

不舒服,所以有試過一次就沒再用了
作者: lovable    時間: 2014-8-7 12:28

冇, 亦都冇興趣
作者: kdkid    時間: 2014-8-7 14:39

每天都會,如果唔用好似唔知點
作者: yukibb    時間: 2014-8-7 18:22

無,亦無興趣
作者: 好奇者    時間: 2014-8-7 22:47

天氣咁熱,咁做太辛苦
作者: uniformlover    時間: 2014-8-7 23:53

不舒服呢
作者: stellaleung    時間: 2014-8-9 12:45

夏天不怕焗嗎?
作者: sexpic4me    時間: 2014-8-13 05:21

夏天一定唔會, 冬天有時會
作者: maria-ng    時間: 2014-8-13 12:34

引用:
原帖由 好奇者 於 2014-8-7 22:47 發表   1 L! c1 U& \7 x; v* v' @" K" }/ x
天氣咁熱,咁做太辛苦
0 c2 I) {3 d& x& c1 A以前的女人用衛生帶+厚M巾都係咁
作者: maria-ng    時間: 2014-8-13 12:38

引用:
原帖由 stellaleung 於 2014-8-9 12:45 發表   
! k$ q0 q' Z" F1 u0 m. F7 p. K夏天不怕焗嗎?
4 x& T- R2 i4 b8 R) e2 A1 Q可能我習慣自小用衛生帶,其實是焗的
- _6 c" P' d* H. G, l. a# F* C依家週圍有泠氣,但以前D女人冇泠氣嘆都係咁鴨住大舊野返工返學
2 d/ E/ [! Z$ b$ u2 c  p
# c0 F9 Y* U3 |, ]% y[ 本帖最後由 maria-ng 於 2014-8-13 12:39 編輯 ]
作者: w0060125    時間: 2017-6-7 17:45

冬天有時會
作者: newstar2007    時間: 2017-8-29 14:55

我覺得換上衛生棉在內褲上會讓我有當女生的感覺
+ P$ u/ f' D7 @0 S# h2 \: n4 Z4 }% N! \喜歡網面的 流汗會有點咬 很不舒服 這就是女生
6 p6 N/ ?* i3 x6 `; c7 e
0 R! p3 r& A+ S0 Y女生M到也是要上班呀....忍著囉0 i* R2 A. E% N4 d5 T+ ~$ k- C  r8 d

. h  A$ p; L$ E( i3 U* r$ e% G( P我都會倒點乳液在M巾上& k5 t: l  U: ~  t
用乳液就可以黏黏的了  真的很不舒服  但女生M到都這樣
作者: dennispri    時間: 2017-8-30 17:14

引用:
原帖由 newstar2007 於 2017-8-29 14:55 發表   6 u( x' }5 X6 y. k* m) b( k
我覺得換上衛生棉在內褲上會讓我有當女生的感覺* ~  w5 f. a# I5 T% Y
喜歡網面的 流汗會有點咬 很不舒服 這就是女生% e3 g/ M3 [" H* u" N8 C* a9 }
* R1 g, l1 n7 k% W7 ^  i
女生M到也是要上班呀....忍著囉
. l- J1 G( F  i2 K
9 _3 u1 @- y. k! f" d. T我都會倒點乳液在M巾上
6 E5 u0 ]8 m8 P用乳液就可以黏黏的了  真的很不舒服  但女生M到都這樣
8 [: b4 C4 g3 m) e1 e" x
有時落街會, 加D CREAM 落去, 最好玩埋肛塞
8 d: R9 C8 }1 ]" H真係好有女仔M到既FEEL
作者: maria-ng    時間: 2017-11-25 06:11

引用:
原帖由 dennispri 於 2017-8-30 17:14 發表   
6 q& i+ a6 O2 H1 n2 t+ [! o- \$ w8 Y  g6 S# r+ O
有時落街會, 加D CREAM 落去, 最好玩埋肛塞
# \% f$ g+ m# `' o8 n6 P真係好有女仔M到既FEEL
0 T% |9 H( _1 b
用肛塞塞入肛門再鴨住條衛生帶
作者: cyw    時間: 2017-11-25 08:18     標題: 回復 2# 獵襪者 的帖子

Fully agreed!
作者: 藤條    時間: 2018-5-11 08:23

間中會鴨返工,會用蒸餾水弄濕先鴨
作者: mizugi2018    時間: 2018-5-12 07:17     標題: 回復 15# newstar2007 的帖子

反而覺得黏黏地感覺幾好,不過夏天例外。
作者: dennispri    時間: 2018-10-9 14:27

成日返工都有用m巾。
0 P: a6 o+ X# K/ p其實而家都當左自己係女性,用m巾無咩問題。
作者: dennis0618    時間: 2019-3-22 01:26

我會著返工
作者: maria-ng    時間: 2019-3-23 07:36

日日都用...........
作者: joey221    時間: 2019-4-5 02:17

引用:
原帖由 kkkddd 於 2014-8-6 23:50 發表   : j0 \8 b2 Q2 X0 c7 c* `$ m
有冇人會夾住M巾返工會唔會好唔知點咁
7 l' F" K* r% T7 [3 V' w6 u3 Y
  c& q# s9 U+ k4 k0 S
我會加護墊
作者: Yukafu    時間: 2021-6-7 16:06

每日都會著女底,絲襪加M巾,感覺好舒服。冇用M巾果日個人會好唔自在。
作者: judy712    時間: 2022-11-5 07:36

我也是一樣,已經成為了生活的一部分。除了沖涼,去廁所、M巾這麼多年都緊緊貼實在下面了。
作者: yan-1995    時間: 2023-1-19 18:21

肚痛時會貼巾巾外出,慎防不小心放屁瀬小小出來整污糟內褲
作者: Alice42    時間: 2023-1-19 20:38

CD有得揀 做女人無得揀 會帶要盡量體驗

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0