標題: 唔知大家著左絲襪褲上去會唔會覺得下體濕左? [打印本頁]

作者: Jay    時間: 2008-2-21 22:08     標題: 唔知大家著左絲襪褲上去會唔會覺得下體濕左?

我唔知點解有時著左上去!內褲開始
/ ~, p$ A9 D/ f  Y有d濕!唔知點解冇用手掂下體都會出左9 ~! R' F: M, k- @/ h
野!唔知有d咩原因?
作者: mmlee    時間: 2008-2-21 22:23

我都有呢個問題, 每次cd左之後無耐都想去廁所
作者: silly1234    時間: 2008-2-21 22:59

流汗.太熱.........
作者: cdtv    時間: 2008-2-21 23:26

我看你們不是 CD , 是戀物比較多
9 z7 g, o/ d# K簡單黎講就係一種較為傾向少少病態的咸濕. L; \3 P1 B6 G3 j
用某種東西來達到性興奮
作者: NWFB_970    時間: 2008-2-21 23:45

引用:
原帖由 cdtv 於 2008-2-21 23:26 發表 6 r1 }& ]( K' f6 U4 K) X
我看你們不是 CD , 是戀物比較多2 J% d0 {% m- K
簡單黎講就係一種較為傾向少少病態的咸濕
7 X, l1 l+ O0 b2 [* T( A, W; v用某種東西來達到性興奮
4 ?& G. }5 i* [& [7 s
6 W1 e7 `6 j* r8 K/ h/ `
. I4 B. i  @/ J6 H5 a! F" S. `! V我著左絲襪都覺得好興奮, 我知道我係戀物, 但這裡是戀物討論區呀!!!
作者: hklowhk    時間: 2008-2-22 00:59

我都吾知點解唷=[
作者: samph    時間: 2008-2-22 18:42

我著絲襪唔著底褲就一定會整濕對絲襪
作者: cdtv    時間: 2008-2-22 21:52

引用:
原帖由 NWFB_970 於 2008-2-21 23:45 發表
- ^6 d. ]6 S$ Q  w6 r9 `8 \( ~! _+ I- ^* }0 i3 X
( d3 z; f- D$ g. N+ ]- a

1 z7 C* b' k+ o, N我著左絲襪都覺得好興奮, 我知道我係戀物, 但這裡是戀物討論區呀!!!
) G1 r, C5 W8 r2 ]$ {3 P: Q
3 C# u' f6 s* C是,是5 A7 }; O! ]; [
這裡是戀物討論區
% K8 }4 S/ e+ W( c; y9 i我沒說不接受
: k; E: m( |& R; D; \, G8 U& m' a只是想說明這是比較傾向戀物的表現
作者: mmlee    時間: 2008-2-23 00:00

相信好多人cd都係由絲襪開始, 之後接收多左資訊, 慢慢鍾意扮晒全套
作者: sghk_abcd    時間: 2008-3-7 11:59

引用:
原帖由 cdtv 於 2008-2-21 23:26 發表
- ~9 ~) Q2 m8 m我看你們不是 CD , 是戀物比較多1 A1 }9 ]* n* X
簡單黎講就係一種較為傾向少少病態的咸濕- D$ d3 j' D/ M
用某種東西來達到性興奮
8 q  o5 p; S  o: |+ G# d
有些戀襪者也是這樣
作者: ringo2ph    時間: 2008-3-11 12:14

以前就會有,
) K  i- y# q$ P5 M而家可能我日日著啦, 冇呢個問題了...
作者: ken456    時間: 2008-4-5 00:44

我就無啦
作者: silly1234    時間: 2008-4-5 00:57

我唔著都會濕,果度係咁流汗
作者: kinomodosakura    時間: 2008-4-5 23:31

試過一次咁多啦~
2 ^! J1 E8 n) S* _: _6 ]4 D但剛剛開始是迷上校裙的~
! a) ~; l: m  u9 B/ l現在是牛仔裙...好想買d 吊帶牛仔裙著>_<"但見唔到有好野買~
作者: hcp999    時間: 2008-4-6 00:04

作者: candy    時間: 2008-4-19 22:28

會唔會興奮而有分秘呀!
作者: cymcahk    時間: 2008-4-19 23:47

唔會...但會好硬....
作者: 陳真    時間: 2008-4-20 20:53

會容易D扯, Thats All
作者: sghk_abcd    時間: 2008-4-20 22:03

要有一點自制...適可而止
作者: 心絲絲    時間: 2008-4-22 20:33

會好易興奮就濕濕左
作者: slokayin    時間: 2008-4-22 20:44

應該是太熱的原因吧~要不然就是......
作者: dvcamman    時間: 2008-4-22 21:08

我都係,,特別係著校服
作者: kdkid    時間: 2008-4-27 10:35

唔會啦,都習慣哂lu
作者: vctrtang    時間: 2008-5-5 13:22

流汗有可能,下體被摩擦也有可能喔.
作者: 楊乃武    時間: 2009-5-1 22:45

初初都會好明顯係咁9 ]5 O7 D) M- @9 }- H7 |
不過久而久之9 l, z) a' S* a2 d6 O
現在沒有這個問題了
作者: wendywong    時間: 2009-5-21 12:57

覺得自己著得靚既時候係會有小小濕既野流出黎, 所以我好多時都會用塊謢墊吸左佢, 保持衛生
作者: michaelyip    時間: 2009-5-27 11:26

而家我日日著,都呢個問題
作者: shinobu    時間: 2009-5-28 01:07

引用:
原帖由 wendywong 於 2009-5-21 12:57 發表
5 r/ h! q! l- y2 @* B5 @. y2 ]覺得自己著得靚既時候係會有小小濕既野流出黎, 所以我好多時都會用塊謢墊吸左佢, 保持衛生
. y0 I6 O! a! x7 g( a我都係... 但我用長巾, 吸走同時提供包圍感
作者: joey221    時間: 2009-6-6 11:22

我著左絲襪都覺得好興奮
作者: JEM    時間: 2009-6-11 18:11

太high ???
作者: benbenben140    時間: 2009-6-11 21:52

引用:
原帖由 mmlee 於 2008-2-23 00:00 發表 3 p0 f0 n/ B9 k& ~
相信好多人cd都係由絲襪開始, 之後接收多左資訊, 慢慢鍾意扮晒全套
6 n- t; T! s9 A
% G! g8 L: x, i: f我係bo~之前只係著絲,現家先玩制服@@又入左套ol,正@@
作者: 馬斯丹    時間: 2009-6-11 23:30

最初果時 著絲襪就會有興奮 之後就會濕,不過著得多耐左就唔會 除非 你刻意磨擦下面
作者: shinobu    時間: 2009-6-13 23:26

應該係...你地著絲唔打底6 D" [3 e7 j3 E% U
因為絲襪係有凹凸感(網面)...會同JJ 不斷有磨擦; g. z' W( b3 }/ _
如果咁O岩係磨JJ頂部, 就會變成成好似打手槍咁
) M$ z0 A% x6 a" u8 ?' h好易一揩就走火
$ c4 ^4 H( G3 U! t" L# ^
( ?6 v2 w2 u1 T6 j; h$ R所以唔杙咁易走火, 就一定要打底(男裝定女裝就睇你喜好啦)
作者: joey221    時間: 2009-7-10 22:41

這是人知常情,我初cd也十分濕
作者: yuko    時間: 2009-12-2 13:46

會+,有時會用來手淫一下+
作者: longan01    時間: 2009-12-2 17:58

個種濕應該係類似你睇緊3仔4仔時分泌出黎個d啦...., H* ?! _) ~# |' t1 Q! P
其實差不多等於女仔性行為前既分泌 , 不過女仔多d
/ j) m$ o$ [% `5 a' N0 W, x8 M; k7 n男仔就冇咁多...你下次試下摸下d分泌物 , 應該係有d"廉""廉"地
( E+ Q4 s1 G# p& i% p; u8 n著慣左就會少d架喇
作者: kolala    時間: 2009-12-4 23:24

作者: willy    時間: 2009-12-4 23:26

我自己就唔會禁, 反而穿上女裝內褲間唔中都會有呢個問題出現......
作者: milkcow    時間: 2009-12-7 23:38

我會再睇住4仔逼多d水出黎搽濕個頭,打JJ會好爽
作者: 776439    時間: 2009-12-23 19:59

大部份都會流汗或是太興奮.............囧
作者: 五香肉丁    時間: 2010-2-4 20:29

會好易興奮就濕濕左
作者: 五香肉丁    時間: 2010-2-8 14:10

呢個post好正
作者: 小軒    時間: 2010-2-9 02:06

引用:
原帖由 cdtv 於 21/2/2008 23:26 發表   
/ S" I: Q0 Y% a& W- b我看你們不是 CD , 是戀物比較多
. e0 X+ ~( [& R9 Q) G8 v簡單黎講就係一種較為傾向少少病態的咸濕3 _/ s$ r) Z& f
用某種東西來達到性興奮
1 b8 p* C4 w/ p( A9 u: Y7 P5 q 認同~你們是興奮吧~.~
作者: 五香肉丁    時間: 2010-2-9 12:33

感覺好專業呢~
作者: alexander    時間: 2010-2-10 20:58

我都係著左女裝後會好興奮+ }6 Y  v8 ]; Z; e
特別係校裙
作者: sghk_abcd    時間: 2010-2-11 21:20

緊張唓...所以咪...
作者: 20041107    時間: 2010-2-17 00:07

作者: iloveevanna    時間: 2010-2-19 22:20

穿襪褲會這樣
作者: 五香肉丁    時間: 2010-3-11 18:51

我著短襪都會WO
作者: bottomup    時間: 2010-3-12 23:48

我都係會濕得好利害, 通常都忍唔住, 最後自己用手...
作者: anywind    時間: 2010-3-13 19:33

頭果幾次都會 久而久之就係間中著果時扯左 但冇濕到
作者: hamsters_miu    時間: 2010-4-17 12:27

一定濕晒...跟住要起機...
作者: ting    時間: 2010-4-21 01:37

其實係真係會好興奮
作者: silksocksboy    時間: 2010-4-26 00:14

我覺得係High左啫..............
作者: mski    時間: 2010-4-26 02:48

呢D情況,巾巾幫到你......
作者: candyee    時間: 2010-4-28 12:50

我也會,經常
7 k" K5 g0 ]+ Z8 w5 I/ y
+ n  N  {4 u' S& r) V  oby the way, 呢個post好正
8 \9 v* l" b; w' ?( T9 K; P2 k) {
作者: candyee    時間: 2010-4-28 12:51

引用:
原帖由 yuko 於 2009-12-2 13:46 發表   6 t9 p, H- ~& T9 y9 }8 t1 _) v
會+,有時會用來手淫一下+
) c' ], E8 ~) x+ L6 ~8 r( H
  w( l" U: w" g  r+ O- Y" F
( ]/ h9 t+ d& ], d! ~# V+ m同意,我也會,2 t6 @- M% d  h% K0 ]. T
這個小情趣我好鍾意...
作者: candyee    時間: 2010-4-28 12:57

引用:
原帖由 cdtv 於 2008-2-21 23:26 發表   % [& V2 ]0 m  m0 m
我看你們不是 CD , 是戀物比較多3 @) z, {8 ]  a% H, P8 z
簡單黎講就係一種較為傾向少少病態的咸濕
+ B: J( l: M0 m% _( L  N7 C; h# C  U  K用某種東西來達到性興奮
7 @' A; R4 ?# ]

0 O3 M% g* X% `7 F2 O0 x2 x同意,我是戀短裙和戀物,
5 i7 H& Q8 p" v4 P4 s但當我full set打扮+ w3 N, u. n7 ]3 f- m% y" k
一樣都係cd,
$ ]: C9 L" i' S. c( |6 B! C: x一樣都係觸摸做女人既感覺
3 x, k: d% l9 H+ {! g  D' r7 [
( S) M; t- e1 B$ \, {; s如果我打扮左而冇興奮,3 X. U, r1 }' V
我會若有所失
作者: sunkra    時間: 2010-4-28 13:24

下面係會流左d野1匕水9..我都吾知係乜
作者: england4ever    時間: 2013-9-25 21:02

一定架wor!
  D$ [9 O0 x7 H* O  x% Q" q) c2 O3 D( A+ ~' {; ^
我係唔著底褲,直穿絲襪,著果d仲要係由腳尖到腰部都係滑滑絲襪料的絲襪。我著絲襪時好講究,會慢慢把襪拉高,JJ就開始扯,把滑滑的絲襪拉高,覆蓋住JJ, 我會反覆幾次確保JJ在最舒服的位置,呢種極挑逗既動作個感覺真係好正,JJ無可避免已經會扯到行晒!% |% g% s8 `! ^+ X- C5 t

7 U- h" Q8 v# ^) {* b1 h, G著上去我又忍唔住會玩下對腳,擺動下條腿,摸下自己個JJ, 有時仲會在外面著對質地超滑(仲滑過對絲襪)的CK內褲,JJ隔著絲襪與超滑的內褲撫摸,將舒服推享頂點,係呢個時候,JJ就一定流晒野。所以我每次著絲都會戴套,費事整濕對絲!
作者: denisews1018    時間: 2013-10-11 17:16

我的故事都是由絲襪開始,不過年紀就小d..............) [$ T+ m$ E& S! ~( R+ \6 W% [
% h- M$ M& q, x- f, ?
  n& O3 j6 ?8 ~# K  k8 U1 y- X
我的絲襪情意結:/ b+ S7 q1 u' @. w& _# ?% i6 A! Y9 T
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=36125&extra=page%3D5
作者: bkkss    時間: 2013-10-15 10:25

最初果時 著絲襪就會有興奮 之後就會濕,不過著得多耐左就唔會 除非 你刻意磨擦下面
作者: MUI    時間: 2013-10-15 16:09

哈哈,可能係失禁呀
作者: england4ever    時間: 2013-10-15 18:33     標題: 回復 63# bkkss 的帖子

我都明... 但就係因為絲襪真係太正,果種滑溜既貼服感覺,真係太舒服啦,舒服到你忍不住會摸對腳同摩擦下面...
作者: silly1234    時間: 2013-10-15 18:51

我只係鐘意絲襪而已,冇興趣全套,講到濕左就實會啦,我夏天都會著係長褲入面,薄絲都會熱到濕濕地,返到屋企除低佢浸下浴缸捽外魯泥幾爽ga

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0