標題: 〈新手〉希望認識鍾意 CD 的朋友,一齊練習化妝、CD [打印本頁]

作者: wh92115    時間: 2014-8-18 23:41     標題: 〈新手〉希望認識鍾意 CD 的朋友,一齊練習化妝、CD

〈新手〉希望可以識到鍾意 CD 的朋友,一齊練習化妝、CD
9 E, u9 o/ V  V7 O! e雖然以前都有 CD 過,但因為唔識化妝又無地方,所以都無堅持下來
9 y- ^* _# k- |( s: V1 l不過之前去左日本,發現當地有好多偽娘用品賣,又重燃返對 CD 的興趣 ! X  [5 L3 r* X# |
所以返到黎,希望可以學化妝同識到鍾意 CD 的朋友,一齊練習同交流 . I) B/ r& f' k7 @1 ^
21 歲
, d/ p- `! e9 r6 ~2 D# G我住黃大仙區,不過地方同時間我都無乜所謂架,希望可以識到朋友
作者: annachan    時間: 2014-8-19 00:04

歡迎喔~~多多指教…
作者: lovable    時間: 2014-8-19 02:46

我都鍾意!
作者: candyofcandy    時間: 2014-8-19 07:35

歡迎您的加入~~
作者: carmenlee    時間: 2014-8-19 10:22

歡迎,話時話樓主你住黃大仙邊度?
  E$ F& i$ m3 X" X可以既POST多D相畀大家睇
作者: wolfcat    時間: 2014-8-19 10:22

你住邊度? 鐘意着什麼?
作者: wh92115    時間: 2014-8-19 15:55

post 相上黎我都係唔敢住,始終未識化妝唔敢見人 % _. @$ U+ S: H) ?( |
不過我可以比平時個樣大家睇睇,希望大家唔好介意啦 9 P' `4 I' a; Y( L7 G
如果大家有咩好嘅化妝品、化妝課程、化妝技巧等等可唔可以分享一下啊,我真係很想學好化妝
+ z" |* B, V% o1 b
# p* Q% _6 \: i& w[ 本帖最後由 wh92115 於 2015-5-2 14:54 編輯 ]
作者: carmenlee    時間: 2014-8-19 15:57

引用:
原帖由 wh92115 於 2014-8-19 15:55 發表   3 v2 f" Q9 y8 B
我住東頭邨啊,CD 鐘意着校服,特別係夏季白色連身裙,旗袍水手半截裙都
/ V6 C  B' P% ]5 `0 r但如果要 CD 出街就會考慮着冬季校服款,因為我覺得穿崩機會會少啲
& B1 O+ r: o# n2 ~* W可惜以前我有幾套校服屋企無位放都 ...
, v& |4 T/ w0 N1 t* v我都係男裝出街
! p6 G3 b2 ^( D係屋企問題唔買得女裝
作者: priscilla908    時間: 2014-9-4 22:20

我都岩岩開始學化妝.....有無WECHAT呀?! e( Z! ]+ T) N" i8 M  O
( @4 |% m7 F1 X/ S0 W4 `8 t& C
作者: jessie002    時間: 2014-9-4 23:08

Hi4 k2 J2 {! |5 ~7 s; u: G$ A
化妝新手報到...
作者: thomas813    時間: 2014-9-8 09:58

hi我係cd新手

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0