標題: 各位姐妹可否分享一下自己的購物點 [打印本頁]

作者: 芷桐    時間: 2014-9-11 11:01     標題: 各位姐妹可否分享一下自己的購物點

尤其是不介意男身去買bra bra及unde的
作者: s200110621    時間: 2014-9-11 11:50

行到邊就買到邊
作者: HaileyMiko    時間: 2014-9-11 16:34

我始終唔敢親身買,我去淘寶…以前去jcpenny online shopping…我都好想親身去試•買套corset同garter set…
作者: 芷桐    時間: 2014-9-11 18:04

引用:
原帖由 HaileyMiko 於 2014-9-11 16:34 發表   # _' t+ U1 B. j+ c7 U9 B7 e
我始終唔敢親身買,我去淘寶…以前去jcpenny online shopping…我都好想親身去試•買套corset同garter set…
8 j4 s2 J5 R- O) G: P8 \8 q+ j6 T
我只幫襯過姐妹們介紹的,店員都只會當妳是普通客人,有實物拿上手和只看網上圖是兩回事來的
作者: kathw1984    時間: 2014-9-11 22:20

越介意越要買
作者: aaabbbcccddd    時間: 2014-10-14 10:40

試過面交同  自己親自買  個陣好驚
. {2 N* g8 s# c. W4 V$ j因為最衰唔可以郵寄
作者: kwong0444    時間: 2014-10-15 13:10

引用:
原帖由 芷桐 於 2014-9-11 18:04 發表   % b) m# E3 c$ D/ G$ h4 n
4 W+ [3 c' _* r+ _, p0 g. x
我只幫襯過姐妹們介紹的,店員都只會當妳是普通客人,有實物拿上手和只看網上圖是兩回事來的
/ L4 w/ v* a9 G

- H, z1 U; O0 k% g  `完全認同呢!拿到上手是十分實在
作者: citty2010    時間: 2014-10-15 13:17

有姊妹有地址嗎?可男身試女內衣。
作者: AlexiaTang    時間: 2014-10-15 14:24     標題: 回復 8# citty2010 的帖子

沒有
作者: AlexiaTang    時間: 2014-10-15 14:24

都自己出去買
作者: lenna    時間: 2014-11-8 11:52

试穿应该没甚可能,但话买卑女友或送人嘅通常都唔会卑人歧视~
作者: seven786    時間: 2014-11-11 13:21

昨天,終予買咗第一個黑色胸圍、t-back一套及黑絲襪。
4 u% _4 G% B* j. i+ U; h; Z, z  N在西環健康情趣坊買,好歡迎男士去,女sales好,我仲做埋修眉。. j: L* C5 u! S  A
過道買嘢好舒服。
作者: jl220    時間: 2014-11-11 22:26

我都係去淘寶, 淘寶方便好多, 唯一係驚唔岩size

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0