標題: 昨 晚cd遇到咸濕的士佬 [打印本頁]

作者: beautylegcd    時間: 2014-9-11 20:41     標題: 昨 晚cd遇到咸濕的士佬

我在酒迠變完裝就在街上行來行去..那時已是凌晨三點多.我看到有輛的士在路中係咁望住我對腳..我就抓高少少條裙..7 ^* z, @- G8 i5 a& l
比佢看..點知佢開車過來..問我須唔須要坐車..我話唔須要..之後佢話阽佢游車河..心想都好累想坐下車..我就應承佢..
, J, @6 @- L$ T6 L* h+ s4 {# x: t點知一,上到車..佢就係咁摸我對腳..我好怕..但又好開心...佢摸到我好興奮...我仲叫了出來..0 A! ~% N. ]8 m* r0 h: v. t3 H
真係好 想比人非禮多幾千次...
作者: oman    時間: 2014-9-11 21:01

一邊模一邊楂車好危險架
作者: angelbbyip    時間: 2014-9-11 21:23

好狼呀
作者: cici    時間: 2014-9-11 22:05

他沒有發現你是CD嗎?
作者: xcctvb    時間: 2014-9-11 22:07

沒有發生車禍真是奇蹟
作者: lovable    時間: 2014-9-11 22:13

的士佬叫你坐的士遊車河, 點解你會坐前面而唔係正常咁坐後面呢?) B/ B# f. U& E. X/ y* S' P
如果你坐後面, 咁個的士佬又點伸長手去摸你對腳呢?
5 v9 n8 W* e: Z4 B; r傳奇過民間傳奇
作者: EP666    時間: 2014-9-11 22:41

引用:
原帖由 lovable 於 2014-9-11 22:13 發表   6 H+ O- F1 W) v, c& i8 V
的士佬叫你坐的士遊車河, 點解你會坐前面而唔係正常咁坐後面呢?5 G: y8 X. s+ l1 |6 f* O
如果你坐後面, 咁個的士佬又點伸長手去摸你對腳呢?/ s" E+ f+ y; I2 S* j3 }4 a
傳奇過民間傳奇
# H" f( o7 _" z5 K: \

4 b3 |* x. P6 \% m6 l* u" d  W* t3 H+ Y
所以零分,重作
作者: beautylegcd    時間: 2014-9-11 22:48     標題: 回復 7# EP666 的帖子

係真架唔係作架
作者: beautylegcd    時間: 2014-9-11 22:50     標題: 回復 4# cici 的帖子

佢要摸..上去我咁住唔比佢摸..佢摸我過乳..但我著住衫...所以佢唔知我係cd..
作者: beautylegcd    時間: 2014-9-11 22:51     標題: 回復 6# lovable 的帖子

佢開埋門比我..叫我坐前面
作者: EP666    時間: 2014-9-11 23:08

引用:
原帖由 beautylegcd 於 2014-9-11 22:48 發表   
- `4 ]' a4 F! G. U; C8 ^6 ^係真架唔係作架
  N; c4 P$ T& e9 w$ J) l) N

: W3 F  e  N$ J$ ^2 @* Z" a- a& e! c6 q  m- |. W) p* o6 R- u* ^
哈哈,講笑,唔好嬲 信妳
作者: EP666    時間: 2014-9-11 23:11

引用:
原帖由 beautylegcd 於 2014-9-11 22:50 發表   
/ ~, _# e' v, j佢要摸..上去我咁住唔比佢摸..佢摸我過乳..但我著住衫...所以佢唔知我係cd..
! p) G: Z; ?& s) f$ t

6 j; I/ H6 b! U' {; h9 b5 I
1 V5 i4 ?2 B, ^0 e俾妳搞到我想轉行做夜更的士佬
作者: vincy1014    時間: 2014-9-11 23:46

Is this 甜古?
作者: oman    時間: 2014-9-11 23:57     標題: 回復 10# beautylegcd 的帖子

模完有冇下文,好刺激咁啵
作者: siuyan_7    時間: 2014-9-12 00:40

最想知個結果係?
& k2 l. G; `0 R( [  j1 A載到您去邊?
作者: MANYAN    時間: 2014-9-12 01:06

咁開心去埋開房啦
作者: Edward0917    時間: 2014-9-12 02:56

係囉係囉下文係點啊!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: sophia1234    時間: 2014-9-12 07:20

不怕發生危險嗎?
作者: adam5354    時間: 2014-9-12 08:56

真女仔邊會上車丫~~仲要坐前座位~~
作者: dick200711    時間: 2014-9-12 09:27

有無問佢攞卡片,下次call價玩
作者: Edward0917    時間: 2014-9-12 09:49

咁又唔係,好多傻女仔都會貪小便宜上車2 }4 W. p- Q9 L4 f' s. A
https://www.youtube.com/watch?v=JGnGqMrOT_E
. U; Q) U, a! S$ z仲有一段n年前既片搵唔到
' b0 E7 x0 m, x2 C! x0 ^$ V係講有個貨車司機叫個女學生上貨車幫手,話貨車個廁所棍壞左; W/ R. k) s1 }6 k
之後叫佢除左校裙同內衣褲壓住個廁所棍
7 m, e" O5 @# E好似係咁唔太記得
作者: 小山丘    時間: 2014-9-12 09:53

呵呵呵~~~NICE~~~
作者: lovable    時間: 2014-9-12 10:26

引用:
原帖由 adam5354 於 2014-9-12 08:56 發表   
7 a# Q* s- n# L/ i( H  g7 k7 Y5 B真女仔邊會上車丫~~仲要坐前座位~~
8 {# X. ^8 H3 N7 p  X; z
3 N; L1 J) y6 x$ U( y" w  K
又唔係冇既, 果架可能係的士跑車~
作者: annachan    時間: 2014-9-12 10:59

可真是個特別的經歷耶…
+ [5 _7 c! X( W6 k; v( r4 n
. v: R+ f  O5 P( S5 z不過姊的腿那麼美~~是男人都心動…
作者: loolool777    時間: 2014-9-12 12:14

有冇睇新聞.....有d人接受唔到男扮女,唔一早講自己係cd比佢知分分鐘打你=o=
作者: beautylegcd    時間: 2014-9-12 21:00     標題: 回復 16# MANYAN 的帖子

你唔好笑人喇...冇呀
作者: beautylegcd    時間: 2014-9-12 21:02     標題: 回復 18# sophia1234 的帖子

伯架...但好累呀
作者: beautylegcd    時間: 2014-9-12 21:07     標題: 回復 24# annachan 的帖子

唔係架..姊的腿都是一般的....
作者: Edward0917    時間: 2014-9-12 21:13

如果有人揸藍寶堅尼叫我上車我也會上
( P& d- Q$ A" E' O+ Y藍寶堅尼是my dream car$ w+ g, o2 U. e+ i0 J
我想試下坐dream car聽引擎聲
作者: yukwongy2j    時間: 2014-9-21 18:36

多謝分享
作者: winniegobby    時間: 2014-9-21 19:14

小心d好,因住發生意外呀。
作者: denisews1018    時間: 2014-9-21 19:43

他聽到您的聲音沒甚麼反應嗎?
作者: misslady    時間: 2014-9-21 23:39

引用:
原帖由 lovable 於 2014-9-11 22:13 發表   & i: U4 d  D7 `% G; @
的士佬叫你坐的士遊車河, 點解你會坐前面而唔係正常咁坐後面呢?
: `) P) s0 x! C$ C: H- s如果你坐後面, 咁個的士佬又點伸長手去摸你對腳呢?0 C7 D+ T6 b  R6 {
傳奇過民間傳奇
  n+ Z, ~% ^& Q- j& w5 x
) N! T( w! ]7 P- k4 \@hong kong ?
作者: wangwang8863    時間: 2014-10-8 18:31

嘩 2個都好大膽
作者: oral_sex    時間: 2016-6-25 20:29

大把真女上車啦,我都有fd是的士佬,後生都幾靚仔,大把女乘客問佢電話,有次個女客打俾佢叫佢去接送,佢話收左工無的士,電單車坐唔坐,個女客話得,你地以為香港d女咁高貴咩!+ o# b/ g/ @% A# D) B
% U9 b/ b& W2 p1 Z+ z+ A
作者: hohner    時間: 2016-7-19 20:46

楂你支波棍
作者: eigherk    時間: 2016-7-26 12:26

最後你點走?
作者: CchoK    時間: 2016-7-26 12:43

轉行!去揸的士!
作者: icandysweetie    時間: 2016-7-28 10:45

你自己唔自願上車冇人逼你上既。
2 e% I' s. n9 J你一上左人部車發生咩事唔好怨人喇。
: s4 ~: r) j! |有事警察來問,知道你係自願被啅都冇咩可以做。私人行為。

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0