標題: 想约同嗜聚一聚! [打印本頁]

作者: yoyochan    時間: 2014-9-19 17:42     標題: 想约同嗜聚一聚!

首先 唔一定出來要CD 或做其他與CD有關既活動!  ( n" V# i( [) t% W9 F& ~4 T
大家只约出來飲下野食下飯, 應識下大家有相同既同嗜, 和大家交流啫!' l5 C3 C- u# x( P" R
識多幾个朋友, 分享下平時在CD過程中的遭遇和經歴, 最重要想大家指教一下。
8 ~; _$ q" C+ Y4 E1 B因為我覺得大家都要保護自已!
6 N; q, H6 e0 u+ j" s: Y' V有時見到想约同嗜出來交流心得時, 但因怕对分唔知係乜野人, 而不感出嚟!. K  x1 i$ Z' V+ j+ x
好老實講! 我自已都好很怕死, 我都好驚约咗个初次出來唔知乜水人出嚟構乜構乜, 唔知去咗邊! 最後影響平時生活, 咁就唔好啦。
# g* Q  j( X: ]: }- f所以最好大家用平時身份出來, 先聚一聚應識下大家幾次先, 先再講其他有關CD既活動!1 g) j; f; U/ s: y; `
如果真係出來D人真係有問題或揾食者, 都無咁傷先!
/ c) L. q9 ]" Y7 n+ M' m如果咁樣好唔好?
0 P) `2 ^- c8 V4 k請大家留言回復
' L3 J  R( S8 v* c' v, T  G5 }9 [多謝
作者: adam5354    時間: 2014-9-19 17:53

引用:
原帖由 yoyochan 於 2014-9-19 17:42 發表   % u) E: Z8 E8 t9 M/ s- F, j
首先 唔一定出來要CD 或做其他與CD有關既活動!  
' p) P9 G' ]2 A: t% k4 L' R大家只约出來飲下野食下飯, 應識下大家有相同既同嗜, 和大家交流啫!/ j' C% o* e  V2 I
識多幾个朋友, 分享下平時在CD過程中的遭遇和經歴, 最重要想大家指教 ...
! q# W/ e1 V$ z7 F  w約我丫?幾時丫?
作者: zz67098    時間: 2014-9-19 19:13

我都想
1 w) U8 V' H! i4 @% R4 J遇見:32301864
作者: yoyochan    時間: 2014-9-19 20:49     標題: 回復 2# adam5354 的帖子

無問題!
8 L9 }8 ^/ p) J但真係要就一就時間.
作者: yoyochan    時間: 2014-9-19 20:53     標題: 回復 3# zz67098 的帖子

( l0 c  a* B& e依個係電話?? 定乜( v- t! D+ e' A
一係pm留名先! 謝
作者: yoyochan    時間: 2014-9-20 11:03

, L" x" q  K7 T# B& @
莫非个个要一出嚟, 就要搆依樣搆嗰樣!
6 i) T8 \6 c' W我都想玩 4 S8 D% o, l0 p8 G2 }# c& ?
但想簡單D先!
作者: jenny1987    時間: 2014-9-29 21:07

我都想, 約實時間請pm埋我
作者: loolool777    時間: 2014-9-29 21:48

即係男裝出黎食下 下午荼咁??
作者: jenny1987    時間: 2014-9-29 21:54

我都係怕羞果類....我就想男裝出黎食下tea, 熟絡少少啱傾先一齊CD
作者: mac02    時間: 2014-9-30 01:41

引用:
原帖由 yoyochan 於 2014-9-19 20:53 發表   
) W! C/ U* k4 P2 P- @( L2 b( N
4 p$ T( y: R, `" j, G. N' t: {依個係電話?? 定乜1 l8 G+ \1 S9 B  C; Q9 v9 E' ^
一係pm留名先! 謝
- X3 t) K2 q6 o  A( A6 ?: W
* Z8 R$ _8 ?( o5 ^( o; ^
唔係電話, 係一隻手機交友 APPS 的會員編號, 果隻 APPS 我都有玩.
作者: sam001002    時間: 2014-10-4 09:40

作者: loolool777    時間: 2014-10-5 00:56

其實幾時攪得成xd,送上我素顏日常tb男裝look.好肥阿其實
% \8 c& ?' b& t& C- t  G$ Z' {9 c- d: Q- w: e/ L6 W. K! q
作者: chloechloe    時間: 2014-10-8 14:44

點聯絡大家?
作者: citty2010    時間: 2014-10-8 15:06

女装好看一點
作者: bobo_sister    時間: 2014-10-9 00:11

有無年齡限制呀?
作者: Vtom    時間: 2014-10-9 12:27

一齊去食飯吹吹水
作者: 月見乃夜櫻    時間: 2014-10-14 01:03

HELLO我又想参加
作者: aa951016    時間: 2014-10-14 01:17     標題: 回復 15# bobo_sister 的帖子

同上 問題。
作者: citty2010    時間: 2014-10-14 01:28

有地點時間請通知大家。
作者: HAZUKI    時間: 2014-10-19 12:35

支持, 但我比較沉默寡言, 都怕約出黎唔知點好...
作者: marksiu    時間: 2014-10-19 16:52

加入呀叫埋我

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0