標題: 修眉毛同畫眉問題 [打印本頁]

作者: jl220    時間: 2014-11-23 12:39     標題: 修眉毛同畫眉問題

請教各位 你地會唔會定期修眉? 會係邊度修?
) i; ^( X: C' D0 T: v另外你地外出時會唔會畫眉?
作者: suedemi    時間: 2014-11-23 13:01

自己修。% B2 g+ O. M, r7 r4 \  M" j4 X* a. v- |7 B
另外你地外出時會唔會畫眉?   會。
作者: gila    時間: 2014-11-23 13:02

以前會, 但依家唔會點修或者只是修少少.
' i$ c0 C! C$ Z6 F8 y5 \自己修多.
( W3 A! H8 `. ~9 t/ W. x* Y' U. V' H; S8 h
咁你自己呢?
作者: jl220    時間: 2014-11-23 13:53

引用:
原帖由 gila 於 2014-11-23 13:02 發表   . x, C7 i; p. G; K/ B/ z
以前會, 但依家唔會點修或者只是修少少.& ^8 N6 W$ O5 W% l, s. R$ ^
自己修多.
: L* B- U& V* B3 u& Z/ B) F& T
& {8 a" b3 s: d2 ]1 g咁你自己呢?
5 L1 |/ T# Z5 H" j* f  }! {

( l. L5 h( }& j) Z, o我自己會修少少 但最近買左枝眉筆 試左化之後覺得d眉毛唔靚 所以想諗下會唔會出去修下
作者: gila    時間: 2014-11-23 14:00

引用:
原帖由 jl220 於 2014-11-23 13:53 發表   
5 ?. B( R8 k4 M- T) R- N
% J' y1 P# G1 p3 ~# f' n6 ~% z+ R' N! ]. k( Q* A$ l) |  T
我自己會修少少 但最近買左枝眉筆 試左化之後覺得d眉毛唔靚 所以想諗下會唔會出去修下
$ w6 s) M, H$ X& I8 W
$ @% B( L' ~( {7 O
市面上有些叫眉卡的東西, 先按著眉卡, 畫出喜歡的眉形, 再把眉形以外的雜毛修去便可.: _+ U7 a6 w. l6 ^+ e' m$ E
當然, 出去修會更好, 自己不用煩.
作者: deces    時間: 2014-11-23 19:59

用眉卡好似好方便
作者: joey221    時間: 2018-12-8 17:19

引用:
原帖由 jl220 於 2014-11-23 12:39 發表   4 b  W+ K4 ^/ a' N9 ]% ~1 X
請教各位 你地會唔會定期修眉? 會係邊度修?
9 w, `, t3 O/ `) n5 @1 `  ^另外你地外出時會唔會畫眉?
( x% G- r% X9 f: G/ V1 U
( u9 C- f& N) O$ T" S$ i1 m) K* ~
我本身眉毛不多

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0