標題: 搵唔到版規@@ [打印本頁]

作者: garylee    時間: 2009-4-20 23:55     標題: 搵唔到版規@@

借問聲呢個版如果要貼相..係咪唔貼得有露點架? 如果貼條 link 出黎..而條link 入邊有 露點既相..呁又算唔算 犯規呢?
+ G! O/ U+ U$ c@@ 3q3q
作者: cdtv    時間: 2009-4-21 00:30

都唔可以
, ]1 \1 W0 r$ C: l總之有露點的都唔得, L9 O: z+ ]$ h% N1 g* ~
/ F6 R0 i: z# r7 }, j
版規請看這裡:
9 @1 M: k0 z" s[url]http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=530&extra=page%3D1[/url]
作者: 楊乃武    時間: 2009-4-21 01:20

梗係唔好啦,呢度其實只係討論多6 `& I7 U  N! I3 f
如果要貼都貼D靚女出黎睇下啦 * }% o) T! L! @* @- t
淨係貼條LINK出黎就唔好喇1 C6 B. [  |  V+ r* }) z" C
直情用網絡相薄好過啦1 G) I( r9 j9 w4 h+ x, P
貼圖都要貼得企理D先得架/ g7 M; {5 X! j9 o. p, t; K4 x
成條LINK貼出黎好礙眼架
0 E/ n% w4 l3 e/ u1 u7 [仲要條LINK入面有露點相添
, T8 H* q4 d' q0 F有女仕入黎想一齊討論都比你條LINK嚇走左
作者: kevin428    時間: 2009-4-21 23:05

8 E9 K6 w/ A. A9 j  X5 m本論壇可是一個很健康的論壇喔!- l. w6 A; ^2 N* \
不充滿色情和暴力( p  \9 X! m5 b, W5 J* h' J
可以以很健康的心態去看待
" j! C+ v) _5 I' ^可以彼此分享各自所戀物的喜悅( B+ m% a" y: _: [* m
所以我支持這個屬於有戀物同好的論壇, O5 M  o) \- k4 {" ^; F

作者: 楊乃武    時間: 2009-4-22 01:52

我亦希望這裡可以多元化發展
' \: F; l1 g5 Z% M! J4 d, U& C手把手一起努力啊

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0