標題: 整個chat room 吧 [打印本頁]

作者: garylee    時間: 2009-4-21 00:42     標題: 整個chat room 吧

e家好興 一堆人 有個chat room ..點解 我地 d絲人 唔整番個^^..什至 用埋cam 都得架..* _: t- t9 h" U
如果怕見面既..chat room 我覺得 ok喎..好似一大班人..冇秘密一樣..咁暢所欲言..最大既秘密 你係男但你愛穿絲睇絲/ L3 K/ s! x8 [. k) a% o8 r) @$ P
都早就知道了..咁大家傾起上黎 應該會好放 好free ..我覺得..最緊要攪清楚..邊一類 絲人就ok..以免 我唔係gay 既..你以為我gay既..或者我可以接受gay 既..但只限大家 聊下天既..咁樣.....我覺得都幾有意義 起碼 一大堆絲人..個空間可以傾下野...
作者: 楊乃武    時間: 2009-4-21 01:35

如果整個chatroom有時好多野可能好難控制
6 z1 {+ t+ E* [' A# y% o而且唔係個個人都會同一時間係度既3 Y2 w+ c7 y( W. _
返工既返工,返學既返學& M* E; q4 I- g- C: g! j+ p2 R9 n
好似而家咁都OK架
- y  U" c- W$ _6 G起碼大家雖然係不同時間上網* M3 _+ C# I8 U* [  n6 j; x
但係都唔會miss任何一個話題
4 t! K+ E% K& ?) I0 d2 j可以隨時回覆返
( n0 C5 v/ e$ t3 I7 e. k$ a) d' }時間上自由左好多 ) p" D/ c% l1 R3 t" T
1 c# L3 w! W" j; L4 T& l
PS:以上全屬個人意見6 K: q/ m. t4 B, m4 x
詳細情況請等壇主發佈
作者: Jay    時間: 2009-4-21 19:37

我唔單指睇啊!我地係收藏同著都會啊!
作者: 楊乃武    時間: 2009-4-21 19:47

引用:
原帖由 Jay 於 2009-4-21 19:37 發表 7 H& q- p. ?1 L; R" E
我唔單指睇啊!我地係收藏同著都會啊!
' b4 P6 \; Q) u3 Z6 ?* I: l  ]! C- a' ~& [" i+ T; ^
我都係喎 ' }1 z  }6 ?  q5 F# n; o2 r. M

* D. l, ?1 u& o1 e' q: {6 p: x不過樓主好似講愛穿絲睇絲,唔只淨係睇啊!
作者: kevin428    時間: 2009-4-22 00:51

絲人
1 p# o& y. ^: x' z' k' y) M7 k真貼切滴名稱啊
作者: 楊乃武    時間: 2009-4-22 01:39

引用:
原帖由 kevin428 於 2009-4-22 00:51 發表 % O, G( G! H, Z# z+ ~* o* a
絲人' ^- ], P& ^3 y; y- ]
真貼切滴名稱啊
1 s5 V* q8 k# ?* v8 M. S
2 a# J+ ?' o: O3 y
忘了告訴kevin大大,這帖是討論開一個即時聊天室呢. K  p- o  x4 f# P4 z( Q
這裡以前好像有過,不過不知道為什麼又沒了/ e- {& `- T0 U

作者: cdtv    時間: 2009-4-22 22:39

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-22 01:39 發表
  f+ o, r% D  Y* I( k4 d# h" Q$ u0 S& t7 V) d* ^

9 t6 Q, t2 E. @; b6 u2 r& y忘了告訴kevin大大,這帖是討論開一個即時聊天室呢
1 _. E- ~+ V* B' ^! \這裡以前好像有過,不過不知道為什麼又沒了
+ |+ G% g0 G! ~+ b6 p" O8 O
$ g) A$ `1 v' M) ~
( O1 E  A0 u% @  z6 U
7 b9 O) \6 @9 w  o# |! |, j
你又知以前有o既
, [) v0 H" K' }2 U以前剛開的時候的確是有的3 \" p7 _+ A1 z
但後來因為沒人用, 所以取消了
作者: 1677    時間: 2009-5-2 01:52

我都記得以前係有chat room,
# ^8 x. u* R; j7 d不過好少人用,D留言又亂,冇乜用

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0