標題: 很喜歡女性內褲絲滑質地,但好多時都包唔晒. [打印本頁]

作者: prodigaz    時間: 2014-12-9 06:03     標題: 很喜歡女性內褲絲滑質地,但好多時都包唔晒.

很喜歡女性內褲絲滑質地,但好多時都包唔晒,想問各位,有冇推介,女內褲可以包得晒又或者男內褲但要女裝絲滑質地
作者: slk    時間: 2014-12-9 09:24

體型關係,男女有別.6 E8 \) @7 P- w2 Q$ N
如果不是女裝,可能也沒興趣吧.
作者: seven786    時間: 2014-12-9 11:47

買D有碼分,要加大碼。
5 g. H% k- R( M8 M9 N我買黛安芬都係大碼。
作者: 陳玲玲    時間: 2014-12-9 14:14

我買到3L,行吓郁吓間中都會走出嚟
6 S6 D  r% O8 `" d" ~, P或者搵吓平腳果d款式,可能好d
作者: stocking1012    時間: 2014-12-9 14:58

引用:
原帖由 slk 於 2014-12-9 09:24 發表   
3 r: u5 g5 m( d/ {+ `- l體型關係,男女有別.
) Y# U1 f- w( ^# V' \  P# |如果不是女裝,可能也沒興趣吧.
/ z+ a$ J/ O  r( W! V! @5 C6 H
- V2 \0 b. x+ `) W- W7 V6 G4 W) ^% A
你D腳指好SEXY 呀
作者: 1677    時間: 2014-12-11 16:54

有陣時包唔晒,唔係大細問題,
/ T1 {) Z" N  m如果要包得晒,揀高腰款啦!
作者: 中國人    時間: 2014-12-11 23:21

買安莉芳,包得曬,仲包得好舒服
作者: visentpoon    時間: 2014-12-12 18:09

你可以試下。。倒轉穿
* j6 ^3 P  i! l5 H( h屁股部分cover下體
+ R* {& B( P8 ~; T正面當t字褲
5 |, E* y( i; W本人試過 不錯的

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0