標題: 真的想哭QQ [打印本頁]

作者: QCRY    時間: 2014-12-13 18:00     標題: 真的想哭QQ

我第1次化妝,畫的簡單,但是我怎麼這麼沒有女人味呢QQ
' |/ ]& I3 g: H3 N% r, M+ X0 T7 _8 f   是我妝的問題嗎,還是假髮不適合QQ..  哪位姊妹或朋友可以給我一點意見呢( @$ l& T* V9 S
免費內容:
[attach]107215[/attach]
2 m# k) [( F' u2 e2 C
免費內容:
[attach]107216[/attach]

作者: 涼宮春日    時間: 2014-12-13 19:51

化多幾次就有進步啦
作者: suedemi    時間: 2014-12-13 20:23

帶左眼鏡好似較好看。
作者: Nanase    時間: 2014-12-14 01:25

你眼皮同眼摺唔深...有點似單眼皮...望落細比較細
) \8 e- ?! O* F& b9 k: s, l, u如果眼睫毛出D會似D吧
. ]+ p- g6 F. v8 \1 e" X, K買睫毛液試下...效果應該會更好
作者: Fayia:(    時間: 2014-12-15 06:50

試下蚊埋鬚根% S. i% b+ n  U5 {
帶colour con- B9 x/ v' x  T2 M8 s: i
假眼睫毛' M# Q0 w+ Y2 x/ O6 _) L" Y
化大個眼影# z, o8 F0 J0 F( z
眼線尾再拉長少少
" q2 [( Y7 f5 S5 z6 f7 d) y& G同埋條眉吾好畫咁濃 話者整長少少前蔭遮住佢6 n7 N& J% n$ g5 J8 C) r
同埋髮色太淺難carry我覺得 除非你真係好白 可以換個深色既假髮: V. w" V: t8 ^8 |& h. x
我諗會好啲a_a
作者: iluladyb    時間: 2015-4-9 14:56

不會啦,已經很美了,我還蠻喜歡的3 K8 N( e) {4 O9 ^8 B5 p

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0