標題: 想問下咁多位 [打印本頁]

作者: Edward0917    時間: 2014-12-25 11:58     標題: 想問下咁多位

你地去旅行會唔會帶埋女裝去???
( u+ o/ O/ a' q9 J2 E, d戰利品咁多,整係帶一半??定帶曬??! j3 u, O2 ]: ^; A
離開屋企幾日
3 c: n6 N  I- V& i5 o$ Y4 v如果帶一半或者唔帶個D
( E" b8 L- N! b9 @) T( b3 R. z, F# @咁岩你屋企人入你房搵到點算?!
作者: cherry1212    時間: 2014-12-25 19:08

未試過
) _  h' P; R* ^9 ~8 A留位睇答案
作者: LolitaMinori    時間: 2014-12-26 02:30

睇去邊..
0 l- V7 Z: Z! q  ]/ R有時候沒咁多位可以帶去啊
作者: Edward0917    時間: 2014-12-26 02:46

我都係驚比屋企人搵到V_V! W* u8 b/ {4 n2 j9 L
但係我又冇咁多位帶曬去
+ w$ i) T; T* C* M2 ?& ]我仲要留位買手信
作者: CrossX    時間: 2014-12-26 03:07

我以為你會話帶CD 物品旅行時變裝。真係唔擔心得咁多, 我既物品/鞋會收埋在波鞋盒, 家人唔會為意。
作者: Candyj    時間: 2014-12-26 14:21

未試過,但好想試下係第二個國家cd吖
作者: Candyj    時間: 2014-12-26 14:22

作者: cherry1212    時間: 2014-12-27 19:00

引用:
原帖由 CrossX 於 2014-12-26 03:07 發表   
4 H+ h, P( W0 D& U7 [我以為你會話帶CD 物品旅行時變裝。真係唔擔心得咁多, 我既物品/鞋會收埋在波鞋盒, 家人唔會為意。
( h1 D  e# h7 L/ x% d8 Q2 a" D2 b
波鞋盒幾好呀
2 \6 D. V7 k! T4 o& p: P但係太多會好怪
作者: evapp88    時間: 2014-12-28 01:00

引用:
原帖由 Candyj 於 2014-12-26 14:22 發表   , @) X1 n# W% t1 }
" b0 s# K" ~" y; |! x4 _, @

8 J! G* N# R. M- b0 t# g" n我諗去泰國應該會CD得最放同最開心吧?可惜泰國熱想著冬裝有難度..有人試過嗎.
作者: CrossX    時間: 2014-12-28 01:23

我未至於會CD 出街但會帶一對絲襪高跟鞋和女友在酒店房"玩", 在女友面前穿著自己都會尷尬, 但女友似乎好開心見到我穿女裝 (是接受果種)
作者: AlexiaTang    時間: 2015-1-28 09:11

出到去米又系淨系會系房挽

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0