標題: [有圖了]去旺角購物………………………………花園街買鞋 [打印本頁]

作者: cdelli629    時間: 2014-12-27 12:45     標題: [有圖了]去旺角購物………………………………花園街買鞋

花園街近旺角道有幾間鞋舖 d鞋幾十到幾百都有
1 s7 N$ S9 k$ {4 w2 w) _8 c% x今次目標係有跟魚咀鞋,最後係最近旺角道細細間“利嘉”買左對。! N1 h+ U8 e( D/ [" S
/ m* L$ w5 a( [+ Y/ V/ `
直接向一售貨員話要40碼。咁另一售貨員去倉搵。本來靜靜係度等,突然售貨員問……買畀女朋友架?咁我話係呀,順便問埋有無得換,她話有,但40碼最大了。" ^( X7 B. A# N1 @; J( |

- j  y  {$ \3 \5 T: |3 Y雖然細細間,但好多款,有唔少學生鞋添,不過應該都無大過40碼。
" |7 E0 y* h6 E) ~0 Y- Y
$ r4 Y0 ?2 E) ]8 C# o[ 本帖最後由 cdelli629 於 2014-12-31 23:35 編輯 ]
作者: CrossX    時間: 2014-12-27 13:24

恭喜買到戰利品渡過節日, 我就麻麻地想幫襯舖頭仔, D 阿姐太8, 買咪買理得我做咩, 連鎖店職員就會機械式操作, 無咁尷尬
作者: stocking1012    時間: 2014-12-27 16:37

post 相睇吓
作者: cdelli629    時間: 2014-12-27 18:15

最唔鍾意當然唔友善眼神' _$ z' I; v# D0 K1 N& I
交流幾句ok,少少八卦咪hea答1 K" n3 c' R9 ]' q' `
. j0 m3 j8 q# {6 R. A6 N8 h' B1 e
亦都唔鍾意想靜靜慢慢睇時跟住我尾,
- L& v  j# O" x; }$ N到問野時答覆唔到位
6 b. u6 S3 D) D$ h- P$ `//
# @& j0 P) Q5 C- r0 f影左架,但我只可上載百幾kb既附件
6 E* Z# L/ U+ J" j( _要諗點整細張相
! _! M2 `' Q6 ?( \
$ E  L" l  H& `8 D# P[ 本帖最後由 cdelli629 於 2014-12-27 18:23 編輯 ]
作者: cherry1212    時間: 2014-12-27 18:57

買鞋都係淘寶方便D
* A9 f/ D3 |/ E但就冇得換
作者: milkmilk    時間: 2014-12-27 19:44

THX得閒去睇睇先^^
作者: slk    時間: 2014-12-27 21:49

如果要買40碼任佢比, 不如好似samou同crossx咁去Zara或H&M自己揀好過啦,最近減價中!!!
作者: CrossX    時間: 2014-12-28 01:39

引用:
原帖由 slk 於 2014-12-27 09:49 PM 發表   
1 V3 j+ H8 Z1 @, ~2 s如果要買40碼任佢比, 不如好似samou同crossx咁去Zara或H&M自己揀好過啦,最近減價中!!!
3 _7 {2 d* P. N, W6 j, ^
0 m2 s! ^3 N7 V  B- A對, 最精彩還是這類連鎖店, 你發覺唔岩size 唔岩feel 玩厭了一個月內可以攞番去換size 甚至是退錢, 無錯是退錢!! (不剪牌下) 香港地真係唔多商舖可以俾你退錢, 如果去舖頭仔想換size 都有夠尷尬啦。
作者: kkmonster    時間: 2014-12-28 20:36

唔知足唔足碼?
作者: cdelli629    時間: 2014-12-31 23:33

去了zara看,2 O: B0 v7 q: e& c7 c" {- ^7 ~% l
$299,399實在買不起
' D' S( Q8 \, {% \% p" u! w% z, _; q還有太多戀物要買
6 d4 Z  y1 P2 Y# }6 k% l& D9 V0 p8 K; b0 e$ ^
足碼
8 n$ N, C# e6 L( l. X& W之前試過其他密頭39碼(不是尖頭). @0 S6 c( K0 V0 G- }; p1 N: Z) D
腳趾位少少迫9 H, H9 ~7 G, y7 f: q
於是買40碼5 z' `' Y- a& I
可能魚咀,有少少鬆添
作者: ganymede    時間: 2015-1-9 00:20

買了多少錢???

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0