標題: 女生一般都討厭穿冬季校服? [打印本頁]

作者: mariogomez    時間: 2014-12-28 22:33     標題: 女生一般都討厭穿冬季校服?

要穿襯衫,
  H5 V. f7 A  z2 [: {! w還要扣上襯衫最頂的鈕扣
5 s! [) \2 z+ K8 B) G% y且戴上領帶打最高
5 ]5 J7 B% [9 h" ^/ E同穿連身裙
8 m4 }; @# @- Y) |( r$ c感覺是很緊身
作者: LastContinue    時間: 2014-12-28 22:51

偶學校的女生寧願穿體育服也不床冬季校服
作者: regina1010    時間: 2014-12-28 22:56

p.con妹最憎冬季校服,所以12月都唔肯換季,茄記妹就喜歡冬季多過夏季,因為著晒全套及頸巾唔似校服。
作者: mariogomez    時間: 2014-12-29 01:29

p.con同茄記分別是什麼學校?
作者: regina1010    時間: 2014-12-29 02:17     標題: 回復 4# mariogomez 的帖子

銅鑼彎姓保6同西區的姓+勒囉
作者: 131072    時間: 2014-12-29 03:11

視乎間學校套冬季係點樣7 B1 q$ l" S* u+ ]4 v/ G+ o
唔係套校服公認太過7的話 一般學校學生都無話好討厭著冬季  
  O# R( f( Y2 i8 l8 D3 H係冬季配件多著起上黎會煩d 8 X) `' k6 E2 a8 j& g: r! }
但係返學校服無得唔著 著得多都係會慣
作者: messi335890    時間: 2015-1-14 22:58

唔會,反以夏季太簿太透要着冷衫,重囉命
作者: LolitaMinori    時間: 2015-1-17 22:35

我有認識一個讀女校的.. 她普遍都不喜歡穿冬季校服 因為很重(我有機會拿起過的確比男生的校服重很多
作者: c0272714    時間: 2015-1-20 19:52

冬季通常個欯斯文d,有女仔既感覺呀

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0