標題: 買化妝品,SALES企係到睇住,大家會點? [打印本頁]

作者: Beginner    時間: 2015-1-22 14:08     標題: 買化妝品,SALES企係到睇住,大家會點?

大家會照買嗎?
* s4 A% N1 g, U2 I" I8 f如果未買過化妝品,睇+揀好耐,佢咪知系自己買LOL
$ @" J0 o4 M# \1 r邊到有一set過買?
作者: 哈比貓    時間: 2015-1-22 19:37

叫佢走咪得囉
作者: chantelise    時間: 2015-1-22 20:28

not 100% agree... 替人買亦可以慢慢看...不一定絕對是自己買自用吧?8 h* p5 b+ C9 K+ x* e' w1 f/ N
而且頭幾次慢慢看, 往後就可以快# E% D* y( P1 g7 |: G0 M/ Z+ L
就算係好清楚化妝品方面的人亦.都可以慢慢看架..
作者: fine.ef    時間: 2015-1-27 10:50

其實這個不是問題9 A9 X) \8 q0 z8 R$ P3 O9 P
基本上Sales純粹就是想知道你在看甚麼0 i5 [" a6 U8 {3 V6 ?! @
然後(Hard) Sell一些利潤率高的東西給你吧
作者: diaperfan    時間: 2015-1-30 17:25

買野送俾人 ... 好正常 ... 吾識慢慢揀 ... 好正常 ... ...
作者: 校服收藏者    時間: 2015-2-9 02:02

化妝師都有男人啦4 J/ o7 y9 i( o0 F3 O3 H: z
唔通唔貫得咩7 P9 p2 i" K. i! L8 f7 J2 q
大不了叫佢地推介下
& ^! z1 V1 W+ C話買黎學化妝
作者: agp08090401    時間: 2016-6-13 11:42

揀啱一隻,同個sales講
) R4 H  Q. [- V7 {3 B「我想女朋友買,唔知呢隻好唔好呢?」
" W) `0 @+ S. y掂!
作者: kinomodosakura    時間: 2016-7-2 17:04

我以為問下SALES 有冇一隻岩自己添^^"
作者: tracy4    時間: 2016-7-5 14:52

唔x洗理佢地就得- L% d0 |; \, ]9 U( p. R7 T
買咩野都係

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0