標題: 有無人鍾意著PE或者校隊隊服打飛機 [打印本頁]

作者: 131072    時間: 2015-1-27 15:57     標題: 有無人鍾意著PE或者校隊隊服打飛機

如題/ f- g2 W; A9 D3 t7 Q: ~, X4 J
我鍾意著住PE或者校隊隊服打飛機
: F# L% l. l9 T2 E# w/ s% v, K6 R有無人都係甘 或者兩溝? (校服加PE 校服加校隊 etc)
. a, j- _9 X6 B1 _: qPE唔洗多講 PE褲既手感真係好正
1 Q3 C' i: j7 a校隊制服著上身 就覺得好似變左代表學校既精英份子 極之興奮
+ q8 c) H: S" k1 D有時我仲會兩溝 校服入面著PE或校隊
/ g9 k# ^8 Q* S
) ?* g# r/ {, ]% _  G唔好介意 我一著呢類褲就會扯旗扯到行
# I3 @' [7 ~$ {0 I6 s6 ^$ Y. j每次一見到扯到激突就會好high
作者: siutung    時間: 2015-1-27 18:23

好突
作者: yuanyi91    時間: 2015-1-27 18:53

我鍾意著校裙里面著PE打底,似学生妹。已经著惯佐十年,所以依家都唔会扯。
作者: 哈比貓    時間: 2015-1-27 20:42

見到你扯到咁我仲high
作者: Kk1010    時間: 2015-1-27 22:09

我都有玩PE褲   著埋PE衫禁玩
作者: holland_rice    時間: 2015-1-27 22:25

白褲個套係咩隊?
作者: 中學生    時間: 2015-1-27 22:30

我超鐘意PE,校隊衫我想玩,但唔知點先得到
  n) d% N# Q9 ^) i* Y另外你第一張好正……(件衫)
作者: uniformlover    時間: 2015-1-27 23:35

我鍾意著校裙里面著PE打底
作者: 好奇者    時間: 2015-1-27 23:54

呢種pe褲可以去邊買呢
作者: suedemi    時間: 2015-1-28 00:22

嘩!  你著左 PE 褲真係好 high 喎  
作者: pauline009    時間: 2015-1-28 01:07

我還是喜歡穿裙子打,看了你這樣也想一試。
作者: nakata722    時間: 2015-1-28 01:07

都係女仔果D PE褲好玩D
作者: 131072    時間: 2015-1-28 05:04

引用:
原帖由 holland_rice 於 2015-1-27 22:25 發表   9 W5 e6 k2 [/ X+ P! U% g# X
白褲個套係咩隊?
7 M+ o+ b3 h% j- d" |" ~
西九龍某中學既田徑隊服 校名係背心背面所以影唔到, D1 p0 k: g& X+ M; V! j2 C9 i

0 B) o5 p7 q* z7 }0 c7 g9 B2 R) G
引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-27 22:30 發表   # j0 `( Y$ G7 ~* F
我超鐘意PE,校隊衫我想玩,但唔知點先得到. x) ?5 i  l4 _
另外你第一張好正……(件衫)
# t2 d/ |% r+ Y( g5 c
第一張係劉永生中學 其中一套個人好鍾意既
0 N$ I/ w; H. k% ^: g1 ^- y3 G呢套PE超正 顏色又sharp又令身 加埋滑滑手感 每次著起都勁high+ P& @$ P# G+ U' p0 X. U# \9 s1 n
相中呢套係二手 上手係女仔著 所以衫褲都偏小偏貼身 5 N; Y( h1 T7 x: H5 m
早前係貨尾店見到同款全新PE衫褲 掃左一堆返黎 準備著住黎射精...
9 t# `& c  v, W1 r/ ^1 S0 V! V
+ W4 n3 j# D) i4 V; b校隊衫我都係有時買校服跟埋黎 可遇不可求7 y' m; s: O: m) G* g) K
因為校隊野年年唔同款 得到既人又極少 罕有程度比舊版校服高n倍
0 g, f8 E& n: l4 U: x通常見得到既都係校隊衫 校隊褲因為無校名 絕大部分比人當普通波褲著.../ G4 z# P, u8 F* J* c0 [  z* K7 Z
我有成二百幾套PE 校隊衫都係得幾十件
& W: ~. ^8 ]1 u& ?* N$ O2 M一套既校隊隊服 更加係一手數曬..
作者: 131072    時間: 2015-1-28 05:26

引用:
原帖由 好奇者 於 2015-1-27 23:54 發表   * _' f& Z" S7 H9 V0 s
呢種pe褲可以去邊買呢
3 h2 U3 y! ]  o" S6 ]7 E) o% t6 t學校PE褲的話6 c4 H3 l+ @" d& Z# u
去返校服舖
) w  L+ l) O7 }, ^3 O1 N講返要邊間學校PE褲
7 j# W8 W% T/ [: e男定女裝
( o0 ^, H, ^! V+ X4 Q0 O& A% nsize3 U7 [  A1 Z2 z, w
社色 (如有)
- \) K! j( ?! s  W1 `& W) [0 G一般都會賣比你 易過買校裙( p8 y% T+ H' a$ J" ?, e

3 P1 _  b" L) V6 U% _8 B我都有好多PE褲多左出黎 遲下放出黎賣" H2 T- J# F6 k+ H% t' C6 T' K/ \( Z
( s2 J* C. b  M0 Z3 q
引用:
原帖由 suedemi 於 2015-1-28 00:22 發表   
+ R7 k9 \+ [. w, W嘩!  你著左 PE 褲真係好 high 喎  
1 r/ k2 Y7 q0 p/ X4 r& T; @係 我著起PE褲 基本上係會即扯1 ?5 D0 U" d, l. [% E) ]( R6 Y% [
太high 著完只可輕撫JJ 大力搓會即射
" u( m, A- u; `6 w/ i$ h8 {9 G/ Q9 x8 J- ?: L2 b
連我自己都覺得突得有d誇張 好少見人地會甘突出...
作者: 5601214    時間: 2015-1-28 14:08

可否分享劉永生pe衫邊度有得買?
* ~+ `& }$ g* M  Z+ ]% V另外仲有咩pe衫靚?
作者: 中學生    時間: 2015-1-28 21:55     標題: 回復 13# 131072 的帖子

我自己鐘意著PE扮學生,但比較鐘情PE長褲,超鐘意白色運動鞋,越白越好6 j$ C/ a& n+ t+ e/ D
近排著下PE短褲出街
作者: 131072    時間: 2015-1-29 05:22

引用:
原帖由 5601214 於 2015-1-28 14:08 發表   
4 x6 w" c0 H% x6 N6 r可否分享劉永生pe衫邊度有得買?
* K, y1 f" [; N" M9 V另外仲有咩pe衫靚?
  @/ b- m1 `* Q7 M1 U$ ]5 P" O
劉永生PE可以去柴灣華灃問下
6 s0 I" ?, b) X: i5 }但係我相中果套係舊供應商既貨
4 I: D' H  N0 F' r宜家新買的話 質地同顏色唔知有無差別" A2 P4 B6 p4 Q( Z" f9 j" J0 C2 c
如果你想要番舊供應商既 我可能有多: }  W) h% s% \: |  x% X- F, D

; M4 ]" ~2 J- H, A靚PE衫褲有好多8 }. `7 ]% N$ s' ]1 R* w, p6 ]
不過你有無話鍾意甚麼質地/顏色/大小/圖案 etc? 可PM我傾
8 L# U+ C) q8 X' k3 J
% i, R! `" ^& E
引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-28 21:55 發表   ) A" b# s* A$ l0 h" ]; p5 [8 @2 D( Y
我自己鐘意著PE扮學生,但比較鐘情PE長褲,超鐘意白色運動鞋,越白越好$ r/ j) t( ?& i4 `
近排著下PE短褲出街
7 p. w4 S/ v- S4 yPE長褲我有但唔多 有幾條舊款長褲 質料厚身滑滑地 著感都唔錯
) w$ O2 o! w# Y. l! w" o( `如果唔係我著PE短褲會扯到行 我都想著下PE出街..1 B+ V5 v9 H  v' o5 m

0 E( J& S! K- V# @. \% T你著邊間中學既PE短褲出街?
作者: 中學生    時間: 2015-1-29 21:47     標題: 回復 17# 131072 的帖子

pm再同您傾丫
作者: 131072    時間: 2015-1-30 03:40

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-29 21:47 發表   % e, D7 Q+ i0 O. \. u0 L
pm再同您傾丫
% F) P- z6 @$ H唔見你PM喔...
+ p3 O: w/ Q, Z  e0 L$ T+ K# ~$ B- f* q3 U1 v
今晚又想著PE褲訓覺8 _. Z1 j% E" h% C& i& f1 C
著條滑波褲再加條鄭榮之中學PE褲 密實得黎內外都甘滑 超正
作者: uniformlover    時間: 2015-1-31 01:07     標題: 回復 19# 131072 的帖子

Post來大家欣賞下
作者: 中學生    時間: 2015-1-31 01:13

我宜家著PE衫,PE短褲,黑色船襪and白波鞋
作者: lkysu    時間: 2015-2-9 02:40

我都鐘意pe
: ]3 {( F; h% T! [中學生都pm我談下
6 c; B( t' l$ T+ l. t0 J! M( \仲有冇人鐘意pe?
作者: holland_rice    時間: 2015-2-12 14:06

我都好鍾意排球隊田徑隊架' U1 [' E% m4 n* M# F
我其中一套收藏7 C+ J2 r/ v3 t
http://hkcd.tv/thread-45119-1-1.html
! M* Q3 l4 s, N& Y9 U' `/ S5 d多多支持
作者: loboiboi    時間: 2015-2-18 10:38

性感,喜歡!
! ^3 n0 t# R( F" ^
引用:
原帖由 131072 於 2015-1-27 15:57 發表   $ k0 O* L4 M6 p! r$ `0 C2 M8 l
如題
3 s8 F$ B: l7 ~- m我鍾意著住PE或者校隊隊服打飛機
+ C+ [5 l1 F& F$ s有無人都係甘 或者兩溝? (校服加PE 校服加校隊 etc)
% t# B5 b8 a+ mPE唔洗多講 PE褲既手感真係好正. y/ R: b+ `: M, S& I
校隊制服著上身 就覺得好似變左代表學校既精英份子 極之興奮
, ^1 v% \- ?) i. H& w1 K有時我仲會兩溝 校服入 ...

作者: chcb    時間: 2015-2-27 01:16

樓主咁突,入面係真空?
作者: 131072    時間: 2015-3-1 04:22

引用:
原帖由 chcb 於 2015-2-27 01:16 發表   
# `  G& N1 l' U樓主咁突,入面係真空?
* y, k/ K! \: _

5 H8 b  c4 b6 M8 F8 M6 V係呀 大部份時間都係真空 鍾意JJ直接比PE褲包住2 ?+ P7 s# Z. F1 {- }# \( l
就算唔係真空 都只係會包一條女童軍領巾係入面 多數係想著但唔想出水整到條褲 先會甘做
作者: Michael407    時間: 2015-4-4 23:22

我想知第二條PE褲係咩size
作者: samlee999    時間: 2015-5-14 01:53

我都有玩pe,真空穿pe衫和pe褲激凸摸摸很舒服。很快就射出來。射完之後pe褲突出的點有jy出來白色一點。有時候就穿pe外套打。
作者: yt011007    時間: 2015-5-15 18:32

我勁中意用pe褲射精
( F6 A' {9 `1 M3 Z+ e1 T8 _怏d+我we chat一齊傾
7 O4 o) v' w% d4 t  q  cwe chat:Asd26192619
作者: phonehp    時間: 2015-6-24 13:54

我都好喜歡著住波褲打到射7 c% J/ s- z7 k' e3 K) L' Y
有冇人想互打下lol
作者: 131072    時間: 2015-7-14 04:53

引用:
原帖由 Michael407 於 2015-4-4 23:22 發表   " a  j) J" k7 c! s% X: }. N/ V
我想知第二條PE褲係咩size
5 n6 |' f% Z9 t3 p) q8 {

0 t" X& C" ^4 g6 x5 mXS size% G. t5 Y. ?9 `4 N& I
特登買黎著 就係鍾意夠貼身 一定會激突
作者: kiowapig    時間: 2015-7-19 01:41

個人比較喜歡穿這裙子和絲襪打。
作者: w1o2n3g4    時間: 2015-7-19 02:25

你都好扯得啵
作者: blackbird    時間: 2016-4-7 13:11

唔錯呀
作者: hkhero    時間: 2016-12-21 10:58

Great~~~
作者: mimiwong    時間: 2017-9-10 18:18

PE衫好正好舒服嫁、不過一定要女仔著過嗰啲先有feel
作者: BBGV    時間: 2018-1-31 01:54

I like the looking and the feeling of pe
作者: mizugi2018    時間: 2018-5-14 02:43

排球褲或者燈籠褲都唔錯
作者: hmhtv777    時間: 2018-10-15 01:41

咁多件衫同褲最鐘意小學運動褲
$ a( f' C0 a7 a7 E8 B個種滑滑
作者: 131072    時間: 2018-10-21 17:40

引用:
原帖由 hmhtv777 於 2018-10-15 01:41 發表   " b& {: a0 A# e/ B
咁多件衫同褲最鐘意小學運動褲
1 u/ S2 T/ ?8 U' y+ `個種滑滑
) L1 Z$ w5 w) _( K: c( f
1 z  f( {) I6 ]( _9 P
小學運動褲我有好多 唔同顏色都有4 g$ a; ?4 I8 H2 G
中學褲都有d係好滑既 但係好少有小學褲果種厚度
作者: sec2x    時間: 2018-10-21 20:38

冇買過PE/校隊衫 但中意著燈籠褲同而家興既運動褲
作者: anonymous167    時間: 2019-9-8 17:04

好大啊

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0