標題: 後庭高潮 [打印本頁]

作者: hitogirl    時間: 2015-1-30 00:39     標題: 後庭高潮

小妹呢排開始玩後面; H9 I! }0 {. n2 s0 ~
有時插插下下面會流d液體出黎(唔係精)" l4 O  h' M3 n- {# X
但係就冇平時高潮個種感覺@@% N* U6 h2 `. d  q1 c6 e
想問各位姐姐咁樣係咪已經高潮左?係嘅話有冇方法會high d?
作者: iceblue    時間: 2015-1-30 06:07

雖然我沒有在玩後庭 但也有些研究& |( O- I) v1 y4 Z
但那液體應該是前列腺液吧( r+ q3 G4 W1 ^+ q, l: o! m
流前列腺液出黎唔代表高潮
3 H  K$ Y: ]6 d, ]$ \/ X想前列腺高潮的話 最需要的就是時間, }- q# H, M1 H$ Z
先清洗&潤滑後庭
. p# K+ }* N8 M. Y; y( U9 Q找對前列腺的位置7 L) j/ g, }6 [" ]7 _( ?9 c
用你的手指或道具
5 @0 r3 @9 V9 m* x- h4 R1 T1 r* b7 x! q用時間來按摩&摩擦
3 ~1 ~2 t5 k/ r3 g4 @詳細就自己去找找吧
作者: bonnie95    時間: 2015-1-30 07:50

間唔中有玩 無咁粗身既自慰棒* B- s! m2 {0 ]0 ?0 _5 n
會插到流前列線液
; U0 X( {# z$ C. y0 O4 R9 v再high d 玩 拉珠囉" X$ c( m& U- I
凹凹凸凸
作者: mizuho    時間: 2015-1-30 09:24

maria actually vanish of this post?
作者: ah_b    時間: 2015-1-30 12:44

我都有玩。用假J。
作者: DJ.alice    時間: 2015-2-1 03:47

要練習,但會玩上引∼
作者: maria-ng    時間: 2015-2-1 04:05

我長時間/長期使用肛塞塞肛門,那快感可以持續幾小時
8 C  v- }7 H, _; q( P快些試下

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0