標題: 旺角新世紀廣場Private Shop 搬遷清貨至二月尾 [打印本頁]

作者: noel    時間: 2008-2-25 21:08     標題: 旺角新世紀廣場Private Shop 搬遷清貨至二月尾

如題啦, 噚日去睇過本來我只係諗住去睇下一隻叫alive 既絲襪有無減價, 可惜係無, 但另一隻美國牌子絲襪就做緊$50 3對, 可惜係薄身絲襪我唔多岩, 而且呢隻牌子絲襪我都有, 但佢有幾款唔同功能絲襪, 以十零蚊對黎講都幾抵. M, H, L) M+ n

; `- }% S! R6 Y( }. E; v" M[ 本帖最後由 noel 於 2008-2-25 21:09 編輯 ]
作者: cdtv    時間: 2008-2-25 23:12

唔多岩都買?
8 y, h' {; L$ q3 o' [你太多錢了吧 =.=
作者: NWFB_970    時間: 2008-2-25 23:52

十零蚊對絲襪好平啦!!!!!!!
作者: noel    時間: 2008-2-26 00:51

引用:
原帖由 cdtv 於 2008-2-25 23:12 發表   ]0 W* S- j8 s* P2 e5 \+ \
唔多岩都買?
! o8 w7 ^0 N7 [2 C/ C+ b你太多錢了吧 =.=
8 ?9 K& Y& B: n1 `6 m我果d 前年買ga la, 只係show 個款比各位睇下, 不過就真係好薄, 我就中意厚絲多, 所以就算依家平都無買
作者: frankiebaby    時間: 2008-2-26 15:18

幾吸引wor~
+ [# |  f- p* P其實薄或者厚o既絲襪,3 q1 }' F3 a/ ~/ f. w0 Y$ _& X/ o
著出黎o既感覺都唔同' c: `! c% U6 J4 K! |
所以兩樣我都鍾意ga
  d8 J6 q6 S$ V/ y. x7 W! ^( l遲d去睇下d款先~( l4 C2 @  z2 s& @; w- I0 k# }
先係度thx~~
作者: miniandrew    時間: 2008-2-26 18:14

noel又話幫我買5趾絲襪既~~
0 m7 {+ L2 Q2 B  [& ]% s  D8 Y, t7 K2 Z+ P/ d" m1 F
個間有無呀~~~
作者: patlamhk    時間: 2008-2-26 22:09

請問果度賣alive 要幾錢呀 ?
作者: simeilo    時間: 2008-2-27 00:59

黑色个款好似好正甘啊!个人比较喜欢!
作者: sghk_abcd    時間: 2008-2-27 17:48

系邊到...去掃貨
作者: Jay    時間: 2008-2-27 18:55

o......係啊!
: x. G/ T. i$ t8 G% J( }咁就要快d啦!

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0