標題: h&m絲襪你地邊間買架? [打印本頁]

作者: Beginner    時間: 2015-3-8 09:40     標題: h&m絲襪你地邊間買架?

h&m你地邊間買架?
, ]* l! K7 ~: f, X1 W有D分開男女一層,
9 F5 h' W. l; L- @0 A; E+ ~有D就擺在收銀旁,# N6 O+ J1 @6 N: Z
其實你地去開邊開買東西的?% j4 \3 b. P* i. a9 S
有無人可以幫手買/陪我買?  Q# e+ k- L9 q# n, {' L
點解h&m無購物藍既?
: X. a0 k- Q- ?" }
" m3 p1 t  q8 d8 `[ 本帖最後由 Beginner 於 2015-3-8 22:15 編輯 ]
作者: suedemi    時間: 2015-3-8 17:21

你是指 H&M 嗎?  我去開太古城。
作者: Beginner    時間: 2015-3-8 22:04     標題: 回復 2# suedemi 的帖子

太古絲襪好似在上層?
! U. B+ C1 u7 G  I  C' ]! U佢絲襪系收銀後面,果到全部放女性服裝(Bar,Under)果d喎, 0 q$ L2 {7 R. I* }9 `& P
我吾敢行埋去
9 P  W- }- ]- f" A3 B& M- L點解h&m無購物藍既?1 i/ r* l/ k: P6 F( Q. l. q* y

2 D) h( C' A& @% N" m' V) l[ 本帖最後由 Beginner 於 2015-3-8 22:15 編輯 ]
作者: bleach32    時間: 2015-3-8 23:08

上網買方便D嘛.....又唔駛比人望住晒
作者: MANYAN    時間: 2015-3-9 00:44

唔係有購物袋咩?- ^4 A' q7 @# j( q. H  `6 Q
香港咁多間h&m, 你可以去其他分店2 @% K  X8 c4 e: [# Y/ i& ?
其實最緊要唔洗理人0 V( ^- P5 f- `7 k9 m2 _4 J
你去買野又唔係偷又唔係搶,有咩問題
作者: tracy4    時間: 2015-3-11 21:14

我男裝,係邊間買都無難度
! q5 ^0 g8 M% A( x5 g3 y係比錢個陣比人眼望望
作者: ky_yu1992    時間: 2015-4-24 13:54

試過係旺角H&M買絲襪,買高跟鞋,買裙。男裝去買的,無問題的。放心去shopping 啦
作者: fiona    時間: 2015-5-17 18:12

明白只係去買野,但每次行到入去就唔敢睇了
作者: jg400hk    時間: 2015-5-18 10:19

去M&S買,只係講一句,唔啱30日內拎返嚟換
作者: pantyhosemancc    時間: 2015-5-18 11:56

當買比女朋友或太太做禮物。2 j! Y+ }4 p8 @* U" S: a% ~. }* H
買過一次,就會有第二次。; N0 q- k6 W7 n8 l. B5 H
你試試。
) m8 N" D- E; ?: l8 n+ ~' Y- C- C$ d& W  k( q; W# L
引用:
原帖由 fiona 於 2015-5-17 18:12 發表   
& C4 a$ b. j5 D4 r' t- f5 G0 J6 a明白只係去買野,但每次行到入去就唔敢睇了

作者: jj4jj    時間: 2015-8-1 21:37

往深圳去,人均很好。
作者: unicorn2000    時間: 2015-8-13 23:15

我會去沙田新城市廣場買,H&M的絲襪又平又舒服。
作者: jzx100chaser1jz    時間: 2015-8-14 00:25

MEGABOX果間無乜人,點買都得∼
作者: mwl2012    時間: 2015-8-15 04:00

沙田新城市廣場無乜人
作者: tracy4    時間: 2015-9-6 16:43

間間我都照買,當D路人係透明就得" O( \! S& p' }( G% B# K
試左第一次之後,再試就無難度
作者: arten    時間: 2015-11-1 21:35

敢買才敢cd出街,練胆
作者: sai424    時間: 2015-12-18 09:53

邊間hm最種類繁多哪?
作者: sai424    時間: 2015-12-28 10:10

其實間間賣啲野都唔係好相同既
作者: 黑絲學生妹    時間: 2015-12-31 08:46

其實如果買tight既話,Apm果間都ok; h( u% E) c( t6 _+ F' S
佢放左係男女裝既中間. |' N7 v9 l6 O7 H
不過,如果你想睇特價果d
: l7 w# N2 b! e+ f+ `可以試下黃埔,佢特價果d離收銀遠d

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0