標題: 想穩人一齊著絲襪出街 [打印本頁]

作者: wai2002026    時間: 2015-3-18 20:21     標題: 想穩人一齊著絲襪出街

如題
作者: s200110621    時間: 2015-3-18 20:43

咁樣去邊丫
作者: wai2002026    時間: 2015-3-18 20:55

星期日出旺角
作者: s200110621    時間: 2015-3-18 21:37

旺角做咩野
作者: visentpoon    時間: 2015-3-18 21:37

著絲襪 就算唔cd都好自然'
作者: wai2002026    時間: 2015-3-18 21:44

逛街
+ o2 R( ^- q# K$ |
作者: LolitaMinori    時間: 2015-3-18 22:41

絲襪還好啦 算自然 我偶然會看到穿絲襪的男生走過. 雖然是配7分褲=_=好唔答
作者: gila    時間: 2015-3-18 22:45

天氣開始回暖. 穿絲出街開始不再合時.
作者: wai2002026    時間: 2015-3-19 20:49

着薄絲襪
; V/ y9 B0 V( E4 W& ]
作者: 1677    時間: 2015-3-20 12:42

引用:
原帖由 gila 於 2015-3-18 22:45 發表   
1 H6 Z) o. P! p! m4 R天氣開始回暖. 穿絲出街開始不再合時.
& l3 j) G+ m) s5 S! m+ V

N( m* @0 Y4 W( L5 @; h
引用:
原帖由 cherry1212 於 2015-3-19 19:24 發表   
- R0 ^  A' ~2 K" X  G) \$ ]季節結束了
8 c5 D* l5 y7 i3 T/ t% o! M0 W4 ]. I* S- c4 i
雖然今日(2015-3-20),氣溫高達26度,
1 K1 C/ h. \' \! U* b但下星期又會跌返落17度!
, E) p5 z& b/ ^% ?. b8 S5 Vhttp://www.hko.gov.hk/contentc.htm
作者: wai2002026    時間: 2015-3-21 20:31

有無人參與
作者: silksocksboy    時間: 2015-3-22 02:01

我想問你地平時係咪會全身男裝Look,然後短褲加絲襪?
作者: wai2002026    時間: 2015-3-22 08:22

係阿 ·
作者: silksocksboy    時間: 2015-3-22 09:40

引用:
原帖由 wai2002026 於 2015-3-22 08:22 發表   
) I( R. }% n, N% q' N9 Y7 a係阿 ·
  W) a# }1 ?5 L1 x% M9 b$ V1 j5 m$ t# o( X4 {0 R

! L0 @2 E; h# m( ^好玩喎,不過旺角就玩唔起喇,靜少少既區都仲可以既。
" w. o2 ^5 L7 A9 G5 q" W
$ v+ c! X( Z/ s, c! E4 e& `同埋會著咩色先?肉色唔係咁覺眼,其他色就要大D勇氣喇。
作者: milkcow    時間: 2015-3-22 09:45

支持!我穿男裝短褲肉絲的!
作者: silksocksboy    時間: 2015-3-22 10:04

引用:
原帖由 milkcow 於 2015-3-22 09:45 發表   + v' G- c+ V5 g: C
支持!我穿男裝短褲肉絲的!
4 I: E0 d; r# n

1 Z% I6 Q) U/ J8 Q( y: E" B# ?( e7 V# h( L$ F8 p
好多年前我試過最激既....日頭著男裝短褲加黑色透肉絲襪,去尖沙咀同九龍塘,仲行埋商場同搭地鐵添,搭地鐵嗰陣我突登揀個著絲襪既女坐佢對面俾佢知,不過去一見到我就走左。 " H$ f8 A( Z( p3 A* {

8 w! v1 c9 G1 m- I/ A: {" x+ T不過嗰次係平日。4 q+ D6 N  @! T8 t$ D3 n
* a; ]5 @( f7 o5 S
而重點係.....嗰陣無咁多自由行,更重點係.....智能電話未普及,所以而家勁驚俾人影相同拍片。 7 X/ @. e7 l7 ^* b: x. w: X4 e  S
3 H8 W- I0 `( D7 J# X  z3 m
變成而家最多都係夜晚,係街,著肉色絲襪,仲要係鼓氣好大勇氣先夠膽做。
作者: wai2002026    時間: 2015-3-22 10:07

再唔系粉嶺玩
作者: angelbbyip    時間: 2015-3-24 19:50

我只試過短褲加黑色九分絲襪褲出街/返工
作者: silksocksboy    時間: 2015-3-29 13:27

引用:
原帖由 angelbbyip 於 2015-3-24 19:50 發表   ; E- b+ a4 p2 v' H% F4 O1 e
我只試過短褲加黑色九分絲襪褲出街/返工
  X3 a1 _3 T. B/ z  |" A: l' y, n  t( W
返工?
作者: pizzakobe    時間: 2015-3-30 00:21

我試過晚上12點穿絲襪去公園走走,穿球褲!好刺激
作者: silksocksboy    時間: 2015-3-30 07:29

引用:
原帖由 pizzakobe 於 2015-3-30 00:21 發表   4 M4 c# A3 |4 |+ H( C) v
我試過晚上12點穿絲襪去公園走走,穿球褲!好刺激
; s: u! t! v8 H( w4 K; P) d) D 6 d% y* V5 b- L" }0 P( c7 N
' v1 y& J, T% c( @
咩色絲襪?其實如果係肉色就無乜事,講真都唔會有人特登望住你對腳,而且仲夜晚添,除非你好靚仔。

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0