標題: 尿片會有感覺嗎? [打印本頁]

作者: kkkddd    時間: 2015-3-24 17:48     標題: 尿片會有感覺嗎?

本人用左10年M巾,想試下尿片,求介紹?
: u. \8 M" I( e" Q3 p9 O另外我想問下尿片比M巾更係FEEL嗎?
作者: willy    時間: 2015-3-24 18:36

個人覺得尿片會好FEEL D. 原因係尿片係包到實. 個種感覺係正, 但係難以形容.....
作者: isuzu4.3    時間: 2015-3-24 18:37

買添寧比較厚有feel,我自已用片可以放底壓力幻想自己係嬰兒
作者: littletim    時間: 2015-3-25 13:16

我會幻想自己比人格梗鴨片~~會high d$ q, x8 @( s# E
有時會鴨2~3條~~~
( o7 k- {7 {3 |! ~' h3 `) {: H+ O0 Q' |
作者: isuzu4.3    時間: 2015-3-25 13:33     標題: 回復 4# littletim 的帖子

我都係,幻想比人綁住呷尿片
作者: isuzu4.3    時間: 2015-3-25 13:35     標題: 回復 4# littletim 的帖子

我都係,幻想比人綁住呷尿片
作者: willy    時間: 2015-3-25 19:05

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-3-25 13:33 發表   
. M3 m; f, c( A6 f6 z) S( u; \我都係,幻想比人綁住呷尿片
' m1 J* L; F2 k2 \1 c2 E; L: Z' @: T$ D2 }6 y+ \9 p
我都一樣, 仲要用膠紙痴到實一實, 要除就一定要用鉸剪剪. 之後就穿上女裝, 跟住鎖上手扣腳鐐, 有時會用埋項圈.
1 U0 ]. H7 R" `$ o- s8 }最後當然要加埋奶咀先似BB.% T& K: P2 ~6 f9 M6 G
' O7 @; g! o. i- n8 s
(附件就SHOW出來用膠紙痴到實一實).
作者: isuzu4.3    時間: 2015-3-25 19:28     標題: 回復 7# willy 的帖子

真係希望揾到喜歡尿片朋友,大家一齊出嚟玩尿片
作者: wammaw    時間: 2015-3-25 20:20

引用:
原帖由 willy 於 2015-3-25 19:05 發表   
5 @6 O. t4 k$ _2 p0 @8 O1 I
+ \3 b0 {: x* ^4 l& R7 h3 t- I& p! n! m. _3 r$ ?
我都一樣, 仲要用膠紙痴到實一實, 要除就一定要用鉸剪剪. 之後就穿上女裝, 跟住鎖上手扣腳鐐, 有時會用埋項圈.
, }! t% U" s( E1 C$ y3 B9 X: H最後當然要加埋奶咀先似BB.
9 T7 U+ }% w3 u8 d3 B0 g! O4 O) O! z) y
(附件就SHOW出來用膠紙痴到實一實).
: q! z6 P, C7 j+ r
* M) q  p2 {$ B* B痴咁實玩幾耐先除?有無試過玩到淋晒索唔到水?
作者: willy    時間: 2015-3-25 21:35

引用:
原帖由 wammaw 於 2015-3-25 20:20 發表   
' \2 ~# B( R/ G1 L5 N" r- N3 n; R& g8 [. g8 R  Z/ {! y

& x, ~' s# P& C3 `2 B' R3 X( o& K痴咁實玩幾耐先除?有無試過玩到淋晒索唔到水?
6 }8 F( j, j0 r" E- n

5 v; U% i$ Z2 N! V% A0 j: G" Y個次好似玩左4-5個鐘, 暫時未試過濕到索唔到水, 不過試過濕到差少少包唔實......
作者: maria-ng    時間: 2015-3-25 21:51

我真係好懷念已經停產的鴨仔牌產婦巾,夠厚夠柔軟% G% s( m8 a: I; O8 @1 h+ t& G4 C
加埋衛生帶,果種感覺真係舒服到............
作者: littletim    時間: 2015-3-27 03:19

我試過鴨成日片,無去過廁所...結果2條片濕洒第三條有少少濕。
7 a+ G+ S; h% H8 f9 k仲試過鴨片沖涼...又重又實好好feel...
作者: wammaw    時間: 2015-3-28 01:07

引用:
原帖由 littletim 於 2015-3-27 03:19 發表   ) n5 A. T! b$ r5 k5 b
我試過鴨成日片,無去過廁所...結果2條片濕洒第三條有少少濕。+ v( N) \+ _0 \0 C# w. x4 n7 Z
仲試過鴨片沖涼...又重又實好好feel...
. x. O1 Q: P% j9 F- N& Q" E3 r* V2 s6 ?
玩到濕晒真係好正,特別係本身已經幾淋下,唔知仲接唔接得晒今次,可能會漏好多出黎既感覺,最後當然要玩到漏濕衫褲啦 ! O/ L8 G9 p( i. Z8 M
我想試下鴨片去游水,唔知去邊度好呢?
作者: isuzu4.3    時間: 2015-3-28 09:05     標題: 回復 13# wammaw 的帖子

呷片游水真係未試過,可惜自己唔識游水都想試下.
作者: isuzu4.3    時間: 2015-3-28 09:06     標題: 回復 13# wammaw 的帖子

呷片游水真係未試過,可惜自己唔識游水都想試下.
作者: littletim    時間: 2015-3-29 07:53

你可以試下呷片沖涼~~~呷片好舒服~~~
% R! e( y2 F2 \$ B$ ]. r0 b呷住打飛機仲正... =)
作者: isuzu4.3    時間: 2015-3-29 13:17     標題: 回復 16# littletim 的帖子

呷片打飛機當然試過但呷片沖涼真係未試過
作者: littletim    時間: 2015-3-29 17:20

條片又重又實...行都行唔到, {, l* k1 a$ b( L5 B. t" s6 B
要好似BB咁行=)
作者: willy    時間: 2015-3-29 18:17

引用:
原帖由 littletim 於 2015-3-29 17:20 發表   
& b! {9 b/ c1 W1 C; G! R* [條片又重又實...行都行唔到; B% t: k1 W5 U4 M. C
要好似BB咁行=)
9 Z/ U/ N; T( F+ A
4 \, @2 b  x6 M/ T# @8 H1 l- b3 m  f" T3 n" \
試過因為太濕, 結果要牙開對腳. 不過濕曬又繼續包落去種感覺真係正.
作者: isuzu4.3    時間: 2015-3-29 18:33     標題: 回復 19# willy 的帖子

真係想試下,如果有人幫我呷片就好
作者: littletim    時間: 2015-3-30 04:41

我都想穩人幫我呷片... >.<* ?* A- V, D9 j/ l' }
又濕又暖真係好正...
: w: `! n# Y# o我都試過呷片+女仔底底
8 F) t" E1 `5 k2 ]; B/ G& b5 S整到條片好實gar....
作者: isuzu4.3    時間: 2015-3-30 08:19     標題: 回復 21# littletim 的帖子

好吖,如果你都想玩大家約埋一齊一玩或者pm我
作者: littletim    時間: 2015-3-30 14:10

我都想呀~~~~1 a) ]2 o/ X" h4 P4 [  i
不過你係住邊?
  D3 g& x& t+ G: H% d/ R- a# `& c我都有好多片可以玩...
作者: isuzu4.3    時間: 2015-3-30 14:25     標題: 回復 23# littletim 的帖子

好吖,大家傾下,己Pm你
作者: qwe544076    時間: 2015-4-8 19:42

讚呦
作者: diaperfan    時間: 2015-4-14 15:19

尿片 好好多 ... 包得舒服 .. 重點是 可以 "用" ... 出街 ... 考試 ... 坐長途車 最正
作者: willy    時間: 2015-4-14 19:59

引用:
原帖由 diaperfan 於 2015-4-14 15:19 發表   " k5 @1 h8 g& P" O, h* c1 C' ~
尿片 好好多 ... 包得舒服 .. 重點是 可以 "用" ... 出街 ... 考試 ... 坐長途車 最正
1 r: T9 [: M  b+ f
, U! P6 x8 K* y' H3 ^. M前排去旅行, 岩岩唔舒服肚痛, 路上又無洗手間, 心諗如果陣包尿片就好......
" e/ E5 V5 k8 P. F1 R4 W! F" a其實出發前都諗過買唔買一包尿片去, 但因為出發個日遇上小問題遲左出門. z) i$ w% x) [2 _5 C  X: i
無買到而已......
作者: isuzu4.3    時間: 2015-4-14 20:06     標題: 回復 27# willy 的帖子

你想係尿片開大.會有陣味
作者: willy    時間: 2015-4-14 20:30

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-4-14 20:06 發表   . Z* r+ `% @9 @2 N& ]& q( M. ~
你想係尿片開大.會有陣味
! u& A' r" ^! `' {8 Q% f6 M5 n
$ I: G$ b2 Q: S7 l: V
但總比瀨係條褲度好.......
作者: isuzu4.3    時間: 2015-4-14 20:35     標題: 回復 29# willy 的帖子

你係屋企有無用尿片,通常用咩牌子,內褲形還是左右貼
作者: willy    時間: 2015-4-14 20:43

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-4-14 20:35 發表   
# w' X. o, p: y你係屋企有無用尿片,通常用咩牌子,內褲形還是左右貼
! f0 J& |! Z' z! e# L3 `( O" d# t
5 `$ i- Y' G, g# R9 @" ^* D, B' ^2 x* u0 ~1 [! e8 X
因為屋企有人, 所以無用..... 宜家有部份尿片放係LOCKER, 有機會會攞返出來用.
作者: isuzu4.3    時間: 2015-4-14 20:49     標題: 回復 31# willy 的帖子

你有無wechat傾
作者: willy    時間: 2015-4-14 21:41

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-4-14 20:49 發表   : r' t5 x0 Z6 u4 v
你有無wechat傾
% k) Z) B1 W( v6 A0 ]0 s
3 M0 d& J: w+ v3 p
+ n: q$ D- R+ e5 @4 C# s- T& W
無WECHAT
作者: maria-ng    時間: 2015-4-14 22:13

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-3-30 08:19 發表   ; d  l+ E3 ?+ ^4 r; h. l
好吖,如果你都想玩大家約埋一齊一玩或者pm我
& O5 y/ r5 ~5 F, B
其實你地想試下用衛生帶???6 H7 C* l+ ]- {4 x3 v
50年前個個女人都有用衛生帶的
作者: isuzu4.3    時間: 2015-4-14 22:30     標題: 回復 33# willy 的帖子

有咩其他聯絡方法
作者: arched    時間: 2015-5-31 17:21     標題: 回復 30# isuzu4.3 的帖子

著裙就話用可以用內褲形姐,左右貼先係尿片囉,著褲換片都方便
作者: arched    時間: 2015-5-31 17:27     標題: 回復 7# willy 的帖子

綁住呷尿片就唔少得要件約束衣啦
作者: isuzu4.3    時間: 2015-5-31 17:39     標題: 回復 36# arched 的帖子

但我喜歡左右貼尿片,今日屋企無人可以呷片
3 [9 J& a7 {8 Z$ x; n- {+ C可惜搵唔到喜歡尿片朋友玩
作者: arched    時間: 2015-6-1 13:18     標題: 回復 38# isuzu4.3 的帖子

下,點玩呀可以?
作者: isuzu4.3    時間: 2015-6-1 14:12     標題: 回復 39# arched 的帖子

只係大家幫對方換尿片咋
作者: arched    時間: 2015-6-1 14:47

幾好玩喎
作者: isuzu4.3    時間: 2015-6-1 14:57     標題: 回復 41# arched 的帖子

樓上有幾位樓主都有幻想自己比人綁住強迫自己呷尿片- x$ I7 f# _9 z. G+ i0 R
我都想試下
作者: kennypong    時間: 2015-6-1 18:48

我都有包尿片可以pm 我一齊押片片
作者: isuzu4.3    時間: 2015-6-1 19:55     標題: 回復 43# kennypong 的帖子

pm左你,你都唔覆
作者: arched    時間: 2015-6-1 21:09

作者: isuzu4.3    時間: 2015-6-1 21:26     標題: 回復 45# arched 的帖子

唔準笑吖,我知道無乜人會喜歡尿片
作者: eddy0clng    時間: 2016-4-8 20:38

引用:
原帖由 wammaw 於 2015-3-28 01:07 發表   
. `) R2 B8 B3 w. c: O3 k* I) e2 e5 v5 o: j
9 x, ~# z( o: _; Z" G
玩到濕晒真係好正,特別係本身已經幾淋下,唔知仲接唔接得晒今次,可能會漏好多出黎既感覺,最後當然要玩到漏濕衫褲啦
/ i1 s" {7 X$ p1 ]2 h我想試下鴨片去游水,唔知去邊度好呢?
# r4 m) b. F& d8 X7 q7 j- I% m
我試過鴨片去游水
) x0 \0 `2 e; n, I
) o5 Q8 v. ]6 W; b/ u  V! ^: v+ N/ Q, ?$ ]. v0 A
* p! G4 ~  A# F& b. G
今次是我第一次包去公眾泳池
; U, e4 s4 h5 U( h( r$ d$ p+ ]9 a+ [- w; N+ W6 \" F2 @

8 k+ F8 a" m0 @5 P' K% s準備出去玩水了~
4 V8 F$ P+ i. _# I4 U
3 H4 ^) ]& }% S5 y5 ]3 K  R  T0 L' {# A
游O左一陣有O的攰,晒下太陽,順便自拍一下~:D 2 b) M3 f- q- q$ T) b* s) O5 r
! l+ L* ], z0 B  D) K- ?# @
太陽下山,沖個涼就準備回家5 S+ E: \$ J3 `
+ R$ T  W9 k7 h( @4 a% }2 a
回家前當然要包上最愛的片片:time: 此時才發現忘了最重要的事~2 A2 G0 d! |3 j, W1 V# s; v
3 V  J6 a# C' G  B; p  h

2 e$ n" l: l9 O! [有沒有看到什麼?我的褲檔濕了~  w8 S+ h% p0 R& E/ B8 E" h0 `8 @

1 I$ `+ W! l# {$ b, q而且有水滴出來,當然包了尿褲,不可能是尿尿來的
) y! Y' g& |! Q2 z( M0 F
0 l7 d# A8 Y! z: z前面說了忘記帶重要的事,就是尿片套,M4的膠貼真的很差,只好包回游泳後濕濕的游泳(尿)褲了
9 l8 k* k( k( i) g/ K' Q. I
9 _/ `3 F  |8 B6 h近鏡~
; F& U( j, ^7 R9 f$ n; k5 W& X3 [1 }/ Z, X* M3 q. h! P+ f: S
作者: eddy0clng    時間: 2016-4-8 20:41

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-6-1 21:26 發表   , A% E/ d2 z6 M" L" s5 `) a& p/ K
唔準笑吖,我知道無乜人會喜歡尿片
7 |! y! s6 {# J; T! [: V, n- e我都懋試下比人幫我包片~
作者: isuzu4.3    時間: 2016-4-8 22:41

終於有人喜歡尿片,大家交流下
作者: eddy0clng    時間: 2016-4-8 23:47

我開既FACEBOOK GROUP 有空上O黎一齊交流下
0 ~, t& `6 l: W. Y) p! Ahttps://www.facebook.com/groups/HKDiaper/

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0