標題: 建議在 "主題付費記錄" 增加刪除功能 [打印本頁]

作者: Oneone1    時間: 2009-4-28 23:22     標題: 建議在 "主題付費記錄" 增加刪除功能

"控制面板" > "積分記錄" > "主題付費記錄"
4 E% U/ H9 o2 J& i' _; D+ c8 @0 h( P. }, ]  @. v& E
最近買左個標題,想刪除,但係揾唔到可以點刪除.
作者: cdtv    時間: 2009-4-29 22:35

為什麼要刪除?
3 \4 h7 M5 Q) x, w  f" n! S; \別人又看不到你的紀錄的
作者: 楊乃武    時間: 2009-4-29 23:03

唔好刪除呀,我日日都要對下條數岩唔岩架
) k1 T" f# j3 e4 Y計下有無收少到
作者: Oneone1    時間: 2009-4-29 23:22

引用:
原帖由 cdtv 於 2009-4-29 22:35 發表 4 R9 v8 w* m0 c+ d5 u
為什麼要刪除?
& @5 Z* Q2 h; ?8 L) @別人又看不到你的紀錄的
9 \* f/ d4 h3 v. a( ]& G+ I# y; \( s( }' \6 b1 e5 T+ r
因為噤錯掣,買錯野囉..  
1 V1 w. Y- k/ ]; O5 S" `0 s我剩係想留番d我想要既..  
7 {4 F6 }# m$ h
. H7 H& M) z6 s) r8 a; z' q美好回憶麻
作者: Oneone1    時間: 2009-4-29 23:25

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-29 23:03 發表 " \; b' f$ B1 D, d' r3 I% n
唔好刪除呀,我日日都要對下條數岩唔岩架
- D/ ?5 X; Q8 x$ o3 E( F計下有無收少到
! a: j2 l3 K' z# n/ q# Y7 G- @% I" ^
唔係全部刪除,只係可以選擇性刪除啫 ...
作者: cdtv    時間: 2009-5-1 16:35

我諗都唔係咁多人會睇呢 d 紀錄8 }% D  m  o4 J# B( n2 k; f* m
而且你所說的也不太重要, 如要將好帖留紀錄倒不如將它們加到收藏夾更好

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0