標題: 想找香港cd一起扮cd出街,結交朋友 [打印本頁]

作者: rickychan    時間: 2008-2-27 23:08     標題: 想找香港cd一起扮cd出街,結交朋友

本人十分喜歡扮女孩子,想結交一些新朋友一起出街及交流心得  
6 x# D$ Q* a* r) y[email protected]
作者: kulalaba    時間: 2008-2-28 15:11

你著開咩女仔衫?
* X, w7 R  p$ M# f  |我多數著校服裙~
作者: anthony_3k    時間: 2008-3-21 19:05

any photo?
作者: 小軒    時間: 2008-5-8 03:44

我都想
作者: guy    時間: 2008-7-25 21:44

我都鍾意扮女仔~~add me
: ?* D7 l5 g" p" N' Q
* O+ b0 b5 D7 m8 A$ d( a4 d9 z[email protected]
作者: meisze    時間: 2008-10-2 02:42

淨係你cd既話得唔得,我都想有人陪吓
作者: james9096    時間: 2009-4-29 16:30

i want join and walk with you all....; v0 t8 q# D8 h* j
but i not a cd,may i join
作者: 楊乃武    時間: 2009-4-29 20:36

搵個鐘意扮男仔既女仔,一齊CD出街,正呀!
作者: 音樂家    時間: 2009-4-29 21:29

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-29 20:36 發表 9 K8 j8 n) n# e
搵個鐘意扮男仔既女仔,一齊CD出街,正呀!
" u3 s: s1 A  ]+ t  Y; \, ~
1 Z/ o- Y- {9 |$ m+ Y' Q0 a. g我會 不過要搵過地方變身先得
作者: grilboy    時間: 2009-8-5 12:36

引用:
原帖由 音樂家 於 2009-4-29 21:29 發表 + X1 K7 `) U4 `) K2 J
) W7 k& I6 \: t! Y/ G' F

p1 U/ G& D, \+ ]9 I我會 不過要搵過地方變身先得
) \5 V; l! e, Q* p7 r1 r9 p6 z
9 p$ v; U( S& v+ O# ~8 o0 _
0 D; I: m5 ~' a! v. F我驚你出街嚇親人
作者: 小軒    時間: 2009-8-20 03:13

可以add我∼大家交流一下
作者: tinshukman    時間: 2009-12-30 07:25

預埋我呀,[email protected],唔該。
作者: skyking    時間: 2010-1-11 17:55

你地出左街未呀,等埋我
作者: 音樂家    時間: 2010-1-12 19:16

引用:
原帖由 grilboy 於 2009-8-5 12:36 發表   
1 M) S% D# F0 v0 Y7 l
+ P' I' J$ ?6 K, m( i3 J8 C# Y$ {1 ?0 l2 m9 E& h7 G% D
3 m7 x& k8 @2 B4 ~) ]3 m" V( }( R
我驚你出街嚇親人
+ c! K0 ?' n1 U0 O5 M. K* c
( }& x( H  W1 |! _* z" s. z  zgrilboy 我唔知你個樣係點亦唔想知 不過你份人態度都唔係見得好好
8 {4 A- o( Y9 Q0 ~$ s6 n7 G睇你說話態度沒有餘地 係姊妹個post到踩人幾腳黎 " b: Q# x6 V8 j' s) d
你做人都幾心胸狹窄 有d姊妹都著得幾好睇 你就捉雞毛蒜皮   B4 A2 D& u$ n# D" \9 `# G
著得唔好睇或者身材唔好 打撃姊妹自信心 你就好似一隻癲蟹咁用蟹鉗狹人咁: ]# h7 @5 Z: U/ I0 [' |
亦好似見到一個你心目中唔鍾意幾野想係呢個世界上永遠消失(如果你係地球公主的話: 不過你無可能係)
( W- M+ y6 n) {( |# k3 `對人對事你就係見到唔滿意就會出你既情、緒、發、動
作者: 偽娘    時間: 2010-1-12 19:26

引用:
原帖由 音樂家 於 2010-1-12 19:16 發表   
/ X* t, V8 L7 f& N+ y. Y
& a& f9 `; u$ F: Y, P7 \3 l( T/ u+ y) k( W9 i
grilboy 我唔知你個樣係點亦唔想知 不過你份人態度都唔係見得好好
' G. G  i* {1 y5 Q5 ]睇你說話態度沒有餘地 係姊妹個post到踩人幾腳黎
: ~" K% j  ~/ \% S) Y/ E0 s) o你做人都幾心胸狹窄 有d姊妹都著得幾好睇 你就捉雞毛蒜皮
1 U9 i& P* {4 v1 m著得唔好睇或者身材唔好 打 ...
1 @: ]( w8 L$ z- p2 \
9 @  n. x3 E$ y  n

- u0 q* T$ @6 j9 O# i2 D佢不嬲都系咁嫁啦..!!% ~9 j+ N+ L! H
有時睇到都有d火..: Z/ J  c9 S, V+ Y0 W% ~; ^
真系好想知道佢系點ga 樣囉..3 Q) ~4 I2 {! X. g+ W8 \+ h
旦可能佢講ga野 有可能系同更自己講囉
作者: *雯*    時間: 2010-1-12 19:28     標題: 回復 14# 音樂家 的帖子

說得對!
. b3 s; g  a5 l' Z5 ^8 FCD呢個圈子已經唔係為外界所包容3 l" z0 S4 t1 M9 o+ m2 ~& Q
所以更需要我地大家圈內人更互相尊重同包容!9 C3 n; O" a# B! r6 C) o

) ^4 u  q1 S8 g+ a- Q加上CD始終唔係真正ge女人...  o7 Z) k/ g# J
有不足是一定的了% c0 e# ~9 c2 T
: a, E+ I% j2 H: x6 h4 a
作者: 音樂家    時間: 2010-1-12 19:39

我唔係想鬧佢 而係想佢諗吓人地(支持、感受同諒解)
) N, ~6 I2 e  v( d- Z唔好諗自已咁自私 呢個世界唔係得佢一個% ]/ g# w1 {, P) a5 g  w* L
一山還有一山高(人比人比死人) 希望明白呢個道理
3 n& i- z6 h& `$ n, f2 G$ x" ?5 V
作者: grilboy    時間: 2010-1-16 02:24

我只係說出我想說的話" R* _% F' m0 ~
有不足既地方要改好出奇咩,我都好接受人地既批評! H% C5 X; l) L6 }
我說話已經好仁慈,比起其他討論區,我至少一定留有餘地9 s1 p$ v2 V& C8 l7 X, j3 r" V
如果你地有咩唔滿意大可對我作出不是
作者: jzx100chaser1jz    時間: 2010-1-21 13:51

我一個星期總有一晚CD出街行o下,而我女友又會著黑絲一齊陪我 ~
作者: 校服收藏者    時間: 2010-1-21 18:54

我著女裝+ {7 ]  w, [  ^) n0 ~1 Q+ P
咁算唔算?
作者: liz    時間: 2010-5-1 22:22

我都想呀~~~~預埋我呀 ^^
- `5 q7 W8 ^1 @4 DMSN: [email protected]
作者: 123jay    時間: 2010-5-9 18:32

我係男仔20yrs,可以同你地出街嗎?
% l+ `/ u# v; A8 W) i可以就PM我啦~^^") C' E0 F. `4 x- l6 G0 q+ M

( v6 j, ], Q  P* M( \+ h2 b" d3 S[ 本帖最後由 123jay 於 2010-5-9 18:34 編輯 ]
作者: hehehe1402    時間: 2010-5-10 12:45

著校服裙同你地一齊出得唔得架???
作者: 五香肉丁    時間: 2010-5-10 14:24

大家add我呀...我想出呀,,,不過最好夜晚
. y4 F* \- r' J' s- P) k: B* i[email protected]
作者: 小娜    時間: 2010-5-11 23:44

我都想

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0