標題: 露點相 o 唔 ok? [打印本頁]

作者: Oneone1    時間: 2009-4-30 17:58     標題: 露點相 o 唔 ok?

可唔可以post d 露點相係'美女貼圖'區?
% ?9 |1 `: P1 n+ v6 D6 a# q又可唔可以post d 援交美女既相係'美女貼圖'區? 其實係d 日本/韓國美女.
作者: Oneone1    時間: 2009-4-30 18:20

係 '討論區總版規' 見到啦 -- 冇得露點,走光...
& l. e( g  O1 }1 n'援交' 唔提就係啦...
作者: sghk_abcd    時間: 2009-4-30 18:49

唔好露點...性感就得
作者: Oneone1    時間: 2009-4-30 19:12

咁就要'精心挑選'啦...
作者: 楊乃武    時間: 2009-4-30 20:17

露點不得,樣子不美亦不能
) s" _9 g- U. j# e- K腿粗而短更不用說了9 Y! W% G) p2 p& o5 B- P, j

) _5 o7 Z$ |7 ~. R0 u: m) g8 y' a貼圖的基本要求是
8 N/ w3 p6 h- U& {1 `樣子甜美,身材均稱6 o! x2 n9 ]9 x1 e% p( \
小腿修長,大腿短小6 \& p. y$ l$ A5 w$ z3 A& d$ }7 Q
身高175cm以上 1 ?3 a. ^1 p: X) S
, e! [5 I% x: k: G) ~
但是這個審美角度誰人不曉
* T/ D' M8 q3 E8 u0 D3 u) ~只是好圖不多,要嚴格挑選而貼之" c' v! J- I3 M% }. E' d1 `/ T
可出的圖真的是少之又少
作者: Oneone1    時間: 2009-4-30 23:45

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-30 20:17 發表
4 ~1 k+ t  y5 y8 e+ N露點不得,樣子不美亦不能
7 A6 N, W$ H7 P9 N9 W5 i% ?1 p$ Z腿粗而短更不用說了( p2 C7 i3 Q# y: r7 k

# e$ v' P/ d; D& x! K貼圖的基本要求是
. k, s+ J  S% O9 m樣子甜美,身材均稱2 |9 \0 Z/ W, m; m+ r6 v( R
小腿修長,大腿短小% r, X4 N8 M, X# L2 m) o$ k6 q5 o% G
身高175cm以上
" n8 ^$ L3 u1 c9 q- H$ B8 X( I, }8 i
但是這個審美角度誰人不曉
, _: D$ {  G) g% |' i& Y只是好圖不多,要嚴格挑選而貼之( a- [2 ^7 f$ H" s
可出的圖真的 ...
( O5 }! [; p/ Q0 L% I
( W$ `% Z' ^* A& P. y  s樣子甜美,身材均稱
& J. e- x# ?7 G3 g( Z/ v$ Q小腿修長,大腿短小   咁咪大腿短過小腿 ?!? 我覺得應該大腿小腿修長有肉地不肥不廋 6 i9 u7 d0 T3 U% ~& a
身高175cm以上
, v* h" F4 ^2 Q3 R6 I+ _$ T. }; A& E, a
我鍾意嘅重點係貴精不貴多.. * E! c2 ?. U/ \" C9 w! p( i

4 t! B- k# x6 W[ 本帖最後由 Oneone1 於 2009-4-30 23:50 編輯 ]
作者: 楊乃武    時間: 2009-5-1 00:01

不過咁喎,通常最靚都係大腿短過小腿咕喎 & S; u0 u7 E+ o2 y( V3 [
貴精不貴多呢樣就不置可否
7 {4 }5 j6 I- @當然帖帖好圖我都很想 & Q9 t' c6 ~& \' l" H3 M. I( y. _
奈何美圖真的不多 : n( p4 o" O8 P4 T
只好慨嘆
作者: Oneone1    時間: 2009-5-1 00:31

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 00:01 發表 5 S' t* y! W5 H0 l
不過咁喎,通常最靚都係大腿短過小腿咕喎 . m+ z$ Z. J3 X: b) Z. k7 T' h! G
貴精不貴多呢樣就不置可否 . k; O; X1 F9 M# ]( ]
當然帖帖好圖我都很想 $ L6 \3 q# P2 x' s+ V
奈何美圖真的不多
: b9 ]0 Z0 x- r% g1 d/ }0 L' a# O只好慨嘆
9 W, E* F. X7 t5 S) W- }( y
! w# q* g$ |3 i& ?" ?8 ~
不過咁喎,通常最靚都係大腿短過小腿咕喎 係真唔係?... 真係各花入各眼囉  
' S; p5 }, h  r( V! @. O4 n, @& h, o, D
楊乃兄真辛苦,要keep住d流量...
作者: 楊乃武    時間: 2009-5-1 00:51

而家我都好少理個流量
& [! q  _9 ~% X5 v6 k7 e反正我每個ACCOUNT只係上傳8至10MB
1 c7 J' [/ W) A. B正路黎講就算人地用左我條LINK都唔會咁快死圖
0 [5 @8 Z' x$ {6 U: n$ h8 O# g不過我尋晚貼既圖,有一本相簿只係上傳左8MB1 V0 F3 h8 Q' Y$ c
今日本來想用返果本相簿加圖6 c+ p! F6 e9 o  i
點知一睇,個流量一晚已經去到一激幾( s; y7 N, Z" H% l
所以肯定有人用左條LINK , f% F2 g: ^) G7 f2 O/ V
如果下次有相簿再超流量: Y8 G, w6 L* N9 F' |
我就全部圖加返哂呢度網址水印
作者: Oneone1    時間: 2009-5-1 01:13

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 00:51 發表 9 }3 y% C9 q. C. R9 s! |
而家我都好少理個流量
" J: O, p' [" _% L9 `" c反正我每個ACCOUNT只係上傳8至10MB
9 R5 s/ c2 y& a6 U% E9 n' Z3 @正路黎講就算人地用左我條LINK都唔會咁快死圖
" N/ J3 ~* E6 Q/ g* U; {. a# O不過我尋晚貼既圖,有一本相簿只係上傳左8MB
/ @6 z, j: z; p6 R* }* D今日本來想用返果本相簿加圖
$ N5 l  [1 @+ T. c點知一睇,個流量一晚已經去到一激 ...
1 J/ X6 ?! A* {! Q% j. s5 ^0 O5 p3 {) n% @
嘩, n個ACCOUNT, 噤強, 都真係好花心機喎...
; [$ @! G- M7 p; @8 i* Y; W% R; K& E" K: Z
查實加水印有咩用? 人地都偷左啦...
作者: 楊乃武    時間: 2009-5-1 01:23

無法啦,所以我咪貼圖貼到有D火滾
5 Y. u; e  v( D# p4 h+ v* _又要開幾廿個ACC. I6 a6 |* d2 V; ^/ x  F4 L% d
又要比人話加水印點點點4 [+ k2 m; e. L) V. n1 }  _- x
有時D回覆真係睇到都無哂癮
) a6 w2 U! y3 C+ {3 E3 b鬼唔知邊D係靚圖邊D係差圖咩
( b: n' D+ K7 h  E5 x不過有時唔貼又好似少左人黎討論咁
1 r" f% v! l1 Q/ c講真我自己鐘意討論多過睇圖呀+ \- ~' k5 B- x/ c
但係如果無圖出,討論既人又少左無咁熱鬧
( b* V, p" t# M& [2 D唉....總之就一言難盡係啦 2 D8 t! \6 R- F" O$ g
' X; J# Y: Z7 s& C4 r5 m
如果我個水印落正喺圖中間
6 g+ P- G  |$ U; L* i6 T5 V咪比佢偷囉
( K1 C  C2 j1 c  u+ b當係果個人幫呢度做宣傳啫6 v" e9 }7 Z1 f6 M+ G. c
但係有D地方貼圖係唔比有其他論壇既網址架麻' k; Q6 M+ v- |( v
所以都會有D作用既
作者: sghk_abcd    時間: 2009-5-1 09:49

性怠一點加對絲絲高跟鞋- W1 z3 J: s  G" _/ W3 m; r
己經好正
作者: Oneone1    時間: 2009-5-1 11:55

http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=32374 R& L) }4 }. V

, @( T( s- J! k" }哈哈, 楊乃兄, 有露點喎...
. p) _1 d$ C1 t1 X4 X$ H% B- ?雖然有件薄絲衫...
作者: 楊乃武    時間: 2009-5-1 12:04

多謝你的提點7 J  c. `  V4 B( h% v3 L, {1 [
已作出修正了
& B$ S' ~# _8 q/ ^- |其實我好少睇圖同儲圖
% O. s6 Q: P% G& b+ ]8 D% l4 r好似上述圖片我只係望一望就算了

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0