標題: 星期六,日,女生穿校服行街會引來路人奇異目光嗎? [打印本頁]

作者: mariogomez    時間: 2015-4-26 06:50     標題: 星期六,日,女生穿校服行街會引來路人奇異目光嗎?

我指真正女生,非cd
' b# K0 G/ B4 [4 \6 S星期六,日早上仍看見女生上學
2 l4 @3 t$ C$ \4 Z8 {( y可能是學校補課同有活動. h6 o" ~" C5 A- z: z3 f: ~# _
早上上學,晚上行街
% S+ P; l, T  N- {4 J5 V或者晚上參加音樂比賽,完左比賽仍行街- @1 g" T" }5 q, T& z3 O
星期六,日晚上仍可以看到校服女生,不過比率極少,不足1%2 p3 Q1 G3 G3 e" Q
有次晚上海港城都見到
# Z5 P6 F& r1 [  ]4 n我見很注目,個個路人都望住
作者: isuzu4.3    時間: 2015-4-26 12:38

今早我都係餐廳門口有個穿保良局學生妹等位
+ f' A" Z, I* U: Y) H我自已好奇都望左一眼,超正
作者: user9527    時間: 2015-4-26 13:10

引用:
原帖由 mariogomez 於 2015-4-26 06:50 發表   
% P; E- \7 _1 y我指真正女生,非cd1 |$ x  [) A: o
星期六,日早上仍看見女生上學' n) w) M# V) h
可能是學校補課同有活動  _/ E( a% j( `5 H
早上上學,晚上行街0 I+ H; Y! [1 e' t6 G
或者晚上參加音樂比賽,完左比賽仍行街- ^, g8 G" t& L# ]
星期六,日晚上仍可以看到校服女生,不過比率極少,不足1%
& D$ \7 G4 F' r/ M. ^7 \有次晚上海港城都見到 ...
7 j* B& l9 t" g4 Y: O1 y  @4 p) p# ?2 l, E* F3 y8 _2 X
香港學生真係年中無休! 因暑假都要補課
作者: peterxx    時間: 2015-4-26 17:46

穿著咩學校的校服?
* A" ^+ _. R+ r學生妹,唔係PORK CHOP幾時都有人望
作者: 1980718    時間: 2015-4-27 00:53

星期六日學校有活動好正常!
作者: willy    時間: 2015-4-27 19:39

宜家唔同以前, 以前就真係有人望, 我宜家見到都會望, 不過係望係有無特別
+ R# h3 ?0 v7 g3 ?+ X款式而已.
作者: Ling627    時間: 2015-4-27 19:53

不會壓,很多學校都規定要穿校服才能進校園
; S% l) Z% \' z8 T8 ~- _' u/ w但是長得好看的一定會吸引大家目光^^
作者: BC5123    時間: 2015-4-28 05:05

有時候會多看幾眼
作者: 潔瑜    時間: 2015-4-28 11:03

不會很注目呀,如果校服或是美女的話看會多看幾眼
作者: angela    時間: 2015-4-29 17:11

靚女一定有人望ge
作者: agp08090401    時間: 2016-2-27 00:37     標題: NP

香港學生日日都有活動有補課㗎啦
作者: aesops49374    時間: 2016-2-27 02:13

香港好多中學都要著校服先入得 就算weekend課外活動都係
作者: taass45    時間: 2016-2-27 04:10

很正多看一眼蠻正常的吧
作者: Hellokitty666    時間: 2016-2-27 19:34

I think it just depends on your look.

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0