標題: 女主想識喜歡被鎖的cd奴 [打印本頁]

作者: 小雨滴滴    時間: 2015-4-26 08:45     標題: 女主想識喜歡被鎖的cd奴

想識喜歡被鎖貞操的要求能被鎖最少一周以上,年齡21+: e, F7 l6 e% G2 K" F6 y
7 K: }3 R; i" a* Q4 x
有興趣的pm留wechat
1 _2 I4 Z/ b8 V# H( A9 Z
3 E& ^/ A: q$ K; N' h[ 本帖最後由 小雨滴滴 於 2015-4-26 13:21 編輯 ]
作者: zz67098    時間: 2015-4-26 09:15

引用:
原帖由 小雨滴滴 於 2015-4-26 08:45 發表   
3 G' F3 f; p+ h要求能被鎖最少一周以上,年齡21++ N( k6 F# m# g  S0 L4 q! \; w

" J3 ^" r7 R; }7 D/ n1 l( ?' p有興趣的pm留wechat
2 R2 Q0 R; P- G7 B. V0 x
被鎖一星期會死人嫁
作者: isuzu4.3    時間: 2015-4-26 11:57

吓!鎖一星期點樣食野同埋去廁所呀. C4 m* e9 O/ E4 T1 g, X
仲要返工,如果屋企人唔知道自己被鎖一星期
, _+ g7 a. i1 t: R  x7 H! u/ b一定報警,樓主是否寫被鎖1小時
作者: suedemi    時間: 2015-4-26 12:15

會唔會係向屋企人話一個人去一周旅行,其實就係去左女主人屋企玩禁室培慾.....  
作者: Croline    時間: 2015-4-26 14:25

一週……有點難啊啊啊
1 y( g7 R. c- G倒是姐姐需要「侍奉」的話,可以考慮小妹
作者: visentpoon    時間: 2015-4-26 16:56

變態 1星期
作者: peterxx    時間: 2015-4-26 17:43

鎖一個星期過D唔係識,係請
作者: dataend    時間: 2015-4-26 20:17

鎖一星期~~
' I8 o' K2 k  s3 p; f會不會有點挑戰極限~~~~
# O+ N6 f5 x7 _9 X6 X  _( Q2 n三天我覺得差不多~~~~
作者: xcherie    時間: 2015-4-26 23:24

其實係咪講緊鎖 " J " 呀? 鎖一星期
作者: 1980718    時間: 2015-4-27 00:53

JJ缺血壞死就要切除呢!
作者: johnna    時間: 2015-4-27 13:00

我本身都系cd奴,不過鎖一星期...
作者: leochan2016    時間: 2015-4-30 13:10

可以加我嘛。。
作者: tram    時間: 2015-5-10 19:48

鎖最少一周?好難的,鎖幾個鐘就ok  pm你

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0