標題: 走人 [打印本頁]

作者: ray22565    時間: 2015-5-5 22:25     標題: 走人

搵笨,識親一係唔講野,一係傾兩傾冇左影,一係爛蒲.好難頂.
作者: jesscd    時間: 2015-5-5 22:29

一早話哩度好多人搵快餐,
7 @9 ^) w0 l3 h; `/ y$ Z所以我講明no sex anyway
作者: isuzu4.3    時間: 2015-5-5 22:35     標題: 回復 1# ray22565 的帖子

唉.......係咪對方add左你微信又唔同你傾計& j# T$ K: c7 I+ F$ x- B9 \2 X
還是有什麼過份要求吖
作者: suedemi    時間: 2015-5-5 22:53

樓主,可唔可以講得清楚些。你係 cd 識著個男人,定你係男人識著個 cd 呀?
作者: ray22565    時間: 2015-5-6 22:36

男人識cd,識第一個時,叫足3日先應人,仲要無業,爛蒲,第二個仲搞笑,又係幾日先捨得應,傾足十個鐘,第二日應左一句,跟住一直失蹤.一個過份要求都冇.
引用:
原帖由 suedemi 於 2015-5-5 22:53 發表   
- |4 N2 m9 _" {4 I; R9 g& o4 B樓主,可唔可以講得清楚些。你係 cd 識著個男人,定你係男人識著個 cd 呀?

作者: zz67098    時間: 2015-5-6 22:41

引用:
原帖由 ray22565 於 2015-5-6 22:36 發表   + L: O5 B! X" V$ _
男人識cd,識第一個時,叫足3日先應人,仲要無業,爛蒲,第二個仲搞笑,又係幾日先捨得應,傾足十個鐘,第二日應左一句,跟住一直失蹤.一個過份要求都冇.
/ ?$ |. w  y# P: q
直男們須要知到靚女
& O/ U3 I- f3 e& t0 O) r5 q* T嘅cd係好忙的
3 m- E+ r  ^/ d6 U3 l6 _& F
& ^: I( t' ]! W3 j) D" @9 `' _[ 本帖最後由 zz67098 於 2015-5-7 01:04 編輯 ]
作者: gila    時間: 2015-5-6 23:52

如果不太適應, 早些離開這個圈子吧. 沒有人會怪你的.: Y% Z% C# d, T6 w& j
糾纏下去你只會令大家痛苦.
作者: Rachel    時間: 2015-5-7 05:26

十個鐘算好耐啦…兩年前無聊玩wechat, 我同人講幾句就唔想傾…個個問同樣既野,無聊到爆; L: o! O% W0 c) _7 [1 F$ @
( P- L9 t! B! D; j% W, J' i2 h
BTW, 日日都hi人,我都覺得煩 XD"
% ^' J# [& V' Y% S- e7 a+ g
5 j5 O5 t# x* H2 e* V! P[ 本帖最後由 Rachel 於 2015-5-7 05:30 編輯 ]

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0