標題: 腳大的煩惱!! [打印本頁]

作者: gourment    時間: 2009-5-1 22:36     標題: 腳大的煩惱!!

我著女裝42,43...
+ t! ?$ G% D% Z6 `* R我去過好多間鞋店都無!!!2 L. k* d# S. C8 q$ h1 \
究竟邊度會有丫???我又唔想係網上買咁麻煩.....
作者: 楊乃武    時間: 2009-5-1 22:47

我自己就喺淘寶買,42,43都有得訂做,7 l6 F- Y) N. q
至於要喺街買就唔太清楚了
/ J; b# Z6 @" r- k6 Z2 {2 k$ T不過之前好似有帖提及過. i! p! q3 I$ N# E
觀塘廣場有大碼少少既鞋賣
作者: phboy    時間: 2009-5-2 09:35

我著42號的.
; h+ W" X3 N# s: N6 N  X你可以去Marks & Spencer買, 價錢大約HKD400以上一對.(唔知道喺唔喺update,因我兩三年冇喺Marks & Spencer買喇)0 v7 x1 @. ]* w  q2 Z* O
觀塘廣場地下"TOMATO",店員超nice.佢地應該知道我買比自己,我想買的款只有41號,所以叫咗我去鋪的入面比我試,仲猛叫我唔駛緊張,(我都係一次喺鞋鋪入面試女裝鞋,仲喺著咗厚黑絲襪tim)我只是買過一次,用咗HKD210.5 e, R: s5 K* n2 ~3 r' Z% l& C
灣仔電腦城地下"AGELESS",我入去睇過但冇買到.據聞呢間鋪都有同好喺鋪入面比試鞋.(價錢同"TOMATO"差不多)
: t' I/ f1 F+ E% s6 |銅鑼灣波斯富街"YELLOW",我沒有去過.因這鋪經常都好多人.
作者: kevin428    時間: 2009-5-2 11:53

偶滴腳腳也太大捏# T9 x$ D6 J8 l5 q" O& i9 _0 D) F
但偶都訴在淘寶網訂做滴
5 w6 k' P( ]9 W4 m) T1 N做到43或44都行喔!
4 ?' `" B* z" ]* E  p& W- O  G
作者: xup654m3    時間: 2009-5-2 13:10

去大尺碼店阿!!!!
6 c9 }, p* {0 {3 q8 v0 _! x, R+ H( `; D如果在台灣是有這種專門的店!!
2 R  ]0 f6 u. {! ?" r, _- ~香港~就不知道了!!!
作者: 南方    時間: 2009-6-4 06:33

很多CD都有这个困扰呀,你可以去找找大号鞋店,我看到过,好像在粤海旅店附近。
作者: khman01    時間: 2009-6-4 07:34

灣仔 ageless 就快要轉位 , 但聯合開佐新店了有時間可以去看看.
作者: mike_25hk    時間: 2009-6-11 22:58

作者: joe_box    時間: 2009-9-12 01:36

觀塘廣場地下"TOMATO"7 w3 S5 l2 R; F: R* h3 ?) C
我著Size 42  ???

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0