標題: 買鞋一問 [打印本頁]

作者: 101466    時間: 2008-2-28 17:50     標題: 買鞋一問

我係男仔* q! s* |  b7 T# _* _3 O
點先可以買到女學生鞋
# S3 P- ^% m% ]" i- l去舖頭買俾人覺得變態.
( M; e  H. {8 X' v" N4 n點好??
作者: Jay    時間: 2008-2-28 19:48

好簡單姐!同佢講話幫你屋企d女人- _; ~3 D7 D' d' `& Z
買如果你有細妹同家姐話幫佢地) @/ t* m" j3 s0 ~( b2 h
買!再唔係話幫你女朋友同阿媽囉!
. G: E4 u6 a8 F, [/ z+ K) H) [* o唔駛怕啊!我支持你!
  B9 b! ~: m4 j! e我最初第一次去買都好似你咁怕嫁!
作者: 101466    時間: 2008-2-28 20:31

做個FD呀+ {8 [4 J! A0 A3 T: v" x. |
傾下
作者: NWFB_970    時間: 2008-2-29 00:02

你話幫個妹買就得啦, 根本無人會去理你, 除非你無俾錢
作者: 小傻瓜    時間: 2008-2-29 02:57

唔好諗住會俾人覺得變態就ok啦, 而且佢地跟本就好少會咁諗, 有俾錢就得啦
作者: angel    時間: 2008-2-29 12:49

香港地最重要係有錢買!! 邊個會理你係男人女人定外星人~
作者: kulalaba    時間: 2008-2-29 23:22

話想買對鞋學校表演用架囉~
作者: simeilo    時間: 2008-3-1 14:13

系啊 你话要表演雪姑7友 你要扮雪姑 你7个女性朋友扮7友甘顺便可以有个借口买埋丝袜添
作者: 101466    時間: 2008-3-2 15:02

有冇人可以賣一對學生鞋俾我呀...
8 Z: z: C+ K! K' w唔該呀
作者: 60286028    時間: 2009-2-23 10:55

其實我都好似樓主一樣,去舖頭買女裝鞋俾人覺得變態,所以唔夠膽入去買,不過,我一陣會走去試下買先(之前試過係supermarket買絲襪都係咁買,光明正大咁買,冇人會理你,最後成功買左)

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0