標題: 對照片post 在 "絲襪誘惑" 有意見 [打印本頁]

作者: ringo2ph    時間: 2009-5-2 13:55     標題: 對照片post 在 "絲襪誘惑" 有意見

我提意 "絲襪誘惑" 應該降低要求post 120k 一張就可以, 因為3xK 一張真係好細....
. t8 U7 A* F) G3 {3 ^, P6 x# ^# K! H& M& S5 {: E0 {" l
再講就算你redirect去你自己既相部始終有危險.因為大家都知香港法例架啦....
6 T- d, }8 e% {7 C: b/ K0 j
" p" X6 m0 Q0 d9 g2 Q% k變成有好野都唔可以比人...因為我都有試過post 5張, 一上傳就ban!! ^: H2 Z" t  \) k) {" ?  y

4 W0 r0 M# y5 n4 t6 I5 |/ K好易被版主扣分....8 ^4 N; b# U* \6 e, F( }
# _& B# Z  a1 |0 C3 r( p6 y
大家可以看看現在 "絲襪誘惑" 只有一個人post, 就係版主....
0 d( b( c! e* S1 P& h5 d再係咁, 如果版主都唔post, 咪再冇人post?
作者: 楊乃武    時間: 2009-5-2 15:22

我記得我是在今年二月中回來這裡的: k$ k5 k' r: @5 m0 S# m
回顧絲襪誘惑的版塊,在我回來之前和之後
& c& s3 A: [- G' M: ~也不是有太多的帖子,也可說是只我一人主力在此版塊貼圖
- p" {* l! q- q9 I6 @但你可看看那兩個多月來,我每天從不間斷在這版塊出帖
$ E1 ^: g) \, W( s只計貼圖數量我已經數不清是多少張3 U9 J  B' y# a+ U
如果我亦每圖一帖的話,會是什麼的境像呢 6 p) J+ c2 J* S9 }6 V1 y6 Y! H4 B
# s% e, P; _6 `& d4 y6 U' X4 @2 `
之前未曾規定,我亦不想多作詳論
) `) z) T6 a1 k8 d9 h& x/ U然而上月已出了守則,自當要執行. S# V' l" C4 i3 C
而且這3條規定基本上來說並不苛刻
作者: ringo2ph    時間: 2009-5-2 16:04

咁算啦....冇計....嘻嘻嘻嘻嘻嘻....: n6 T' T+ L* |! [) B
和和氣氣....
作者: 楊乃武    時間: 2009-5-2 20:28

得到你明白真是非常高興
# q$ b# a5 D  k3 q( a真是十分感謝你的諒解
作者: sghk_abcd    時間: 2009-5-2 22:48

圖至少800X600才看得清
作者: 楊乃武    時間: 2009-5-3 11:13

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-5-2 22:48 發表
1 X& K+ |9 Q2 v' P圖至少800X600才看得清
1 v# W9 k- O; c  j5 W; Q* H# V- r8 _
1024x768效果更佳
作者: lixumi11    時間: 2009-10-15 00:56     標題: Good articles i like

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0