標題: 成功挑戰自己 [打印本頁]

作者: crazboy246    時間: 2015-6-23 22:58     標題: 成功挑戰自己

早兩日突然有個諗法,就係試下連續用幾日m巾/ @$ u6 k  b" v- q! d
我呢兩日無論瞓緊,返工,出街,係屋企都用緊m巾2 Y7 ^/ a. T$ x& k
4-5個鐘或者出好多汗就換過新既m巾,仲要兩日都係用緊kotex 41cm2 j2 P6 U4 n# w0 V: b3 P
琴晚半夜起咗身都換咗次
" n, B- ~* r! Z  m9 Q而家我一冇用m巾就好唔慣xd 好似少咗d野咁
作者: crazboy246    時間: 2015-6-23 23:06

另外我今日係m記男廁去廁所個陣特登拉到條褲到膝頭咁去廁所8 L' w1 ^& n  |
有個呀叔入到黎見到我著女仔底底又用咁大片m巾都望咗陣. |* i  F) t, D0 s1 K& P; u

; M4 P. P  ~- _) c[ 本帖最後由 crazboy246 於 2015-6-23 23:08 編輯 ]
作者: isuzu4.3    時間: 2015-6-23 23:11     標題: 回復 2# crazboy246 的帖子

我都想望下41cmM巾
作者: judy99945678    時間: 2015-6-24 03:00

我就只系試過訓教用410翻學換日用護舒寶着到放學都唔換
作者: pcken    時間: 2015-6-24 08:25

唔熱咩?但我係冬天使個,個感覺幾好!就安全感
作者: 1677    時間: 2015-6-24 12:31

夏天用41cm應該都幾辛苦!6 a: U4 t% e7 T. q6 m
: n/ K/ i5 H  ~8 {* Y: ]
但太薄又唔得,好似護墊咁又冇乜感覺
作者: annachan    時間: 2015-6-24 16:27

其實當作吸汗也好像真不錯耶~~減少異味...
作者: crazboy246    時間: 2015-6-24 18:55

[quote]原帖由 judy99945678 於 2015-6-24 03:00 發表   . I0 a1 l2 w( ~$ a1 }8 |+ e
我就只系試過訓教用410翻學換日用護舒寶
0 M* I, i  ?- J, X
/ p( s5 D. Y2 J) r我都想返學用下, 但係怕比人發現1 w* p9 d: j! O; }
( c" ?; ]1 r3 H( N. Y) r
作者: koeylee    時間: 2015-6-24 19:40

等我都試下先,睇睇咩感覺
作者: zz67098    時間: 2015-6-24 20:39

大巨龍的人係應該用M巾
作者: crazboy246    時間: 2015-6-24 21:17

琴日係m記比人望咗下
, F% L* |! z5 D9 ]啱啱我就係樓下既公園整到件t-shirt 好似唔覺意sip咗入去咁
/ @% R0 `7 {; K6 d* w# h* ?公園有好多婆婆同埋有d工人姐姐係度
4 c1 U6 Y: J4 h7 x& B* Z之後再去咗個度既廁所 又係比個度清潔呀嬸望住! v# R, r9 n3 x+ X' {% K( U
$ \8 d. r% o7 p- e1 U
另外大家可以add我wechat: crazboy246' {+ g4 J; H& @' }1 Q8 O9 R5 f
分享下用m巾既事(?) " I6 k: [* j1 \5 o* Z

( Y6 J4 n1 I8 r/ @+ ]% h
作者: 美車    時間: 2015-6-24 22:28

很蘇服吧
; [0 a5 b7 E$ a7 }1 s! k但白天在外面用41cm太熱拉( p; r$ G  k$ E
我習慣白天用23cm或28cm就好
- O3 n7 i7 ?$ J! ^看你這樣故意讓別人看見* r& x' q0 W  U0 c3 o
一定很興奮
作者: jendychan    時間: 2015-6-24 23:08

作者: judy99945678    時間: 2015-6-25 02:28     標題: 回復 8# crazboy246 的帖子

唔用有香味同得得正常D就唔會比人發現
作者: 夏天    時間: 2015-6-25 22:11

好自在的尾巴有這麼大喔?
作者: crazboy246    時間: 2015-6-26 23:09

這是kotex 的夜用41cm
作者: gloriacute    時間: 2015-6-27 08:59

十分讚的分享, 希望妳多貼圖~~

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0