標題: 請問邊度有四骨絲襪?厘士花邊,有D閃,各種顏色 [打印本頁]

作者: 我鍾意CD    時間: 2008-2-29 02:54     標題: 請問邊度有四骨絲襪?厘士花邊,有D閃,各種顏色

我去過好多地方都搵唔到有D閃亮,厘士花邊果隻,我只係搵到有厘士花邊,但唔閃.請問有無人知?
$ l. Q2 S( C( ~! w& b另外請問邊度有大量顏色選擇嘅四骨絲襪,有D閃,但無厘士邊,最好有好多顏色供應選擇,我需要1-30號各種顏色% X/ s3 w; U0 g* G2 l' F* ^% f) c$ m
多謝提供!
作者: sghk_abcd    時間: 2008-2-29 15:31

要去d專門店才有,好似尖沙咀有間
作者: 我鍾意CD    時間: 2008-3-1 13:52

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2008-2-29 15:31 發表 ! P# E4 E) Z" S, t0 y! b, U# @2 I
% d6 s/ L/ [. n& \  D; W
尖沙咀邊度?有無詳細地址?多謝提供!
作者: Rachel    時間: 2008-3-1 23:16

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2008-2-29 15:31 發表 # ~& ^0 s2 H, n6 }% @
1 C  X: H" g4 D& B; r' k是不是海防道那家店?
% h; z  V. r1 [3 J好像叫襪之屋...
作者: 我鍾意CD    時間: 2008-3-3 00:57

引用:
原帖由 Rachel 於 2008-3-1 23:16 發表
; p( I. U. [% x+ c; H
, b, `5 S6 b) s; g# C/ L是不是海防道那家店?0 c6 `( \7 C: M" e! E& O7 E
好像叫襪之屋...
* m# `  S$ O9 p! o9 S多謝提供!唔知仲有無人知邊樹有呢?
作者: ken456    時間: 2008-4-6 00:20

葵芳lo
作者: philips2001    時間: 2008-10-13 13:44

引用:
原帖由 Rachel 於 2008-3-1 23:16 發表 1 |" V1 k" ]$ }( Q* T& i. @3 I

, U5 w& j$ t6 S) c/ ?是不是海防道那家店?
6 |! r' D! h/ ^/ M- B好像叫襪之屋...
% W+ b, G0 v4 i好多人
; U& A% w2 J+ M唔敢行入去~& E2 x  m: O: e( M" G

( H! D* z2 d& o7 ?% s3 K( F2 x3 }* v[ 本帖最後由 philips2001 於 2008-10-13 13:45 編輯 ]
作者: ao6399    時間: 2009-4-11 12:47

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0