標題: 有冇人肯幫我買呢對絲襪呀? [打印本頁]

作者: samkwok    時間: 2009-5-8 15:36     標題: 有冇人肯幫我買呢對絲襪呀?

http://hk.f1.page.auctions.yahoo ... 17809982?u=love95209 i; a) [! Y; F- b9 F
我屋企又有人...佢又唔肯當面交收
0 p) i' m& O: s) j如果有人幫我..加少少錢都冇乜所謂
作者: ringo2ph    時間: 2009-5-8 21:52

M我唔o岩, 如果唔係同你買呀...
作者: 白天    時間: 2009-5-8 22:53

如果唔係買好多對,用平郵,應該入到信箱,叫佢用公文代封左口,咪唔驚囉
作者: 楊乃武    時間: 2009-5-8 23:26

全透明,好野黎喎,樓主真識貨
作者: kevin428    時間: 2009-5-9 00:35

質感滿棒滴絲絲捏
* |, F" y5 Z* x9 X& I. u$ B8 U只可惜偶在大陸幫不到你喔
. W( R4 [) O2 @1 p4 U, t2 m7 S希望你早日得到此件寶貝捏
作者: sghk_abcd    時間: 2009-5-9 21:28

正野來的...
作者: 1677    時間: 2009-5-10 01:17

130蚊一對絲襪,我真係著唔起!, x% s7 P/ G8 M1 ~3 z, n2 G5 @- j, S
樓主著左一定好高貴!
作者: samkwok    時間: 2009-5-12 23:16

我好想買呀..頂.........................
作者: 楊乃武    時間: 2009-5-12 23:21

老尖百利都有得賣
5 \7 H& ~: A8 y" V款式又多
作者: samkwok    時間: 2009-5-13 14:47

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-12 23:21 發表 $ n- g) `4 e6 e" U4 i
老尖百利都有得賣& z# z3 j. N! e' M; j: ?0 e
款式又多
1 i& l5 l, _4 l1 i' R% E
好似結業左wo

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0