標題: 想做女仔..... [打印本頁]

作者: Cynthia`    時間: 2015-9-2 13:20     標題: 想做女仔.....

小妹今年20歲,基本上由細細個已經係女仔性格,鍾意玩毛公仔同埋芭比'細個果時出街都係去睇女仔野同埋衫.....一直以黎都想買件女裝衫黎著'直到中一果時有次機緣巧合ge機會下我隔離屋個女仔搬屋,佢搬走果日掉左一袋野出黎(入面有bra/under/衫/鞋.etc)我好開心咁執左番屋企同埋攞左黎著,帶左bra....著起果一刻我真係好開心,我feel到我係終於可以做番自己...終於可以唔洗屈住係上天錯配ge果一個軀殼入面,可以獲得解放喇我'自此之後只要屋企一無人我就會攞出黎著,有時唔開心ge話只要一成為"女兒身"我個心情就會好番......逐漸咁越黎越大,我就越想"重回正軌".當同屋企人講佢地就一味咁反對,我都因為咁而自殺過,我真係好辛苦......我唔想成世都被迫困住係哩個軀殼入面,既然唔可以畀我還原ge咁我就去投多次胎....
8 R3 o1 N$ L6 I4 O2 E好多人都話我傻,反對我....我都想做番真正ge自己姐,有錯嗎??
作者: Edward0917    時間: 2015-9-2 13:30

上天安排得你今世做男兒身就有原因
" `' f+ e$ C2 S3 K# F, q0 T可能上一世你做女兒身時說 上帝 我討厭做女兒身 下一世給我做男兒身啦
: D$ Y  X7 S. c' o其實可能就係循環不斷,到你死後比你再次投胎做到女兒身 你又會想做番男兒身架啦6 d. s+ ~/ Z% K1 X
9 w) s+ l5 z) X1 Y8 f5 d# c9 w* G
enjoy this moment4 |2 f. }5 }* E3 ^5 `
做男仔可以溝令女,雖然做女都可以
0 b: }$ [' h4 J6 L) e. K; e' [6 S但做女溝令女唔可以同佢合法結婚生仔
( C& v+ ?' u8 A男仔都有好多好處7 A( d4 E! {1 {$ i$ s5 C5 ]
你鐘意cd is ok: ^; v$ {/ z; y9 H2 a* r8 @
但唔好為左想做女仔而自殺
) h9 Q' b1 M' `$ R1 ]有好多解決問題既辦法
% j# H+ I* \$ J呢到有大把男仔都想做女仔! a# }/ Z/ y+ T
戴假髮義乳著女仔衫內衣褲  _: P: f) a. r+ l8 K9 k5 \
上帝用男軀殼包裹住你女兒心
$ b. D  z$ Z9 O) g! j% T/ }5 u; Y你米用女裝打扮包裹男兒身囉. d9 b& e& ~/ N, H
世上無難事 只怕有心人+ z! }9 O1 ]; e" ~$ y
但千奇唔好自殺
! R0 R) B  m* A: N留得青山在 哪怕無柴燒6 a1 Q$ g& V- h: U' N. b1 s
話唔定過30年後就有新科技發明5 q! P9 O- Q7 @$ R, R6 ~, L
可以唔洗做手術都可以變到性別呢
作者: concord    時間: 2015-9-2 14:54

引用:
原帖由 Edward0917 於 2015-9-2 00:30 發表   
5 L' W  m6 n0 _' X) k! z5 z" M6 O4 O...
) e. h( a8 S* U但做女溝令女唔可以同佢合法結婚生仔, R+ {6 y/ h- x" K) r( \2 A3 h
...
! g$ o+ i' j2 {係香港唔得唔代表其他地方唔得
作者: Cynthia`    時間: 2015-9-2 17:44

做CD要偷偷摸摸度係房或者屋企無人先得.....唉~
作者: Nanase    時間: 2015-9-2 18:11

可以先打扮中性小小等家人慢慢接受
作者: ladycici    時間: 2015-9-2 18:42     標題: 回復 2# Edward0917 的帖子

有意思,好
作者: kelvinhihi    時間: 2015-9-2 20:36

不錯喎.......
作者: 謝絕探訪    時間: 2015-9-2 23:30

可以去泰國變性
作者: Cynthia`    時間: 2015-9-3 09:56

引用:
原帖由 謝絕探訪 於 2015-9-2 23:30 發表   
% w6 u3 d5 G" U% f( t可以去泰國變性
8 @$ Q" q3 x1 b. u* s) p) b% }草緊錢嫁喇...諗住到時借口話去旅行過去搞好左先算
作者: bibi    時間: 2015-9-3 20:37

搞完返黎會唔會家人嘈呀?因為佢地都唔知,,,,,
0 {$ r0 K1 g& v# ?" ~+ \* s3 z- [之前我唔明點解D人結左婚先想做女人,
; r$ m" c; W% p  p2 s其實都好明,因為有D人忍得太耐,  佢唔想一生就咁   就算老左    變做女人唔靚都要做,
# A8 z3 @- x7 o+ O4 S因為佢真係想活返係自己既世界~+ o; n9 t8 N6 P6 ~! q; q* z
呢個社會真係好老土,好多人做唔到自己想做既事~
作者: Cynthia`    時間: 2015-9-3 22:43

引用:
原帖由 bibi 於 2015-9-3 20:37 發表   
8 U; @6 x6 W1 D& z: T" A/ e) O( H搞完返黎會唔會家人嘈呀?因為佢地都唔知,,,,,
7 R  s3 n0 U, ?之前我唔明點解D人結左婚先想做女人,8 p; J8 C. \. h* s
其實都好明,因為有D人忍得太耐,  佢唔想一生就咁   就算老左    變做女人唔靚都要做,; d9 E4 r" E% {
因為佢真係想活返係自己既世界~
7 ~5 x# G2 _5 y# O$ t9 E- c  w" L! R呢個社會 ...
' K( {8 m8 s3 m7 a
無錯,因為做女人係自己一生唯一一個目標黎'就算老左唔令都要圓自己一個心願,一嘗做女人ge滋味....起碼係走到人生ge盡頭之前都起碼叫做曾經做番一個真正ge自己....
9 V- A8 T. S% \: Q2 S哩個社會.....唉!!試過有次同個姊妹出去旺中度行街,咁佢去toliet我咪幫佢拎住件外套同埋銀包先(我同佢都無帶袋出去) 咁我就周圍行下,點知d人用d好奇異ge目光黎望住我.有d仲話我拎住件女裝衫係度笑我同話我變態 =,="
作者: 謝絕探訪    時間: 2015-9-4 10:28

拎住女裝外套都好正常姐+ @2 k/ ~/ L6 K/ _9 E# u
可以係幫女朋友拎
作者: jesscd    時間: 2015-9-4 20:41     標題: 回復 10# bibi 的帖子

錢從可來呢???$ B  V: `" D- k
即使從小立自儲錢變做女人, 儲得錢來都30幾歲..........真女人最靚既時期已經過左去........尤其係現實仲有食飯交租.....工作事業呢??
作者: cccccister    時間: 2015-9-6 14:58

樓主好慘9 [( |4 R! X$ E+ g! @3 C
其實可以- U( K* k7 ]; m
試下賣身去泰國免費做人妖
作者: Cynthia`    時間: 2015-9-6 20:21

引用:
原帖由 cccccister 於 2015-9-6 14:58 發表   
) O0 t2 I3 w% e' g0 s" H樓主好慘
% c1 d7 W% R5 D  Q: X其實可以
8 [- {  L) a( E: B0 C試下賣身去泰國免費做人妖
. `! H+ P+ E& K) \; g' M8 _  k! o
只要可以成為女兒身,就算不惜一切代價我都會做...
/ Z; i. B6 J  t: m: V- p0 \因為真係好辛苦吖...日日屈係一個唔屬於自己ge殻入面
作者: Cosine2k    時間: 2015-9-6 21:29

加油呀!!!!!!慢慢做
作者: stefaniesha    時間: 2015-9-6 22:15

路很辛苦
/ K9 }! X& j# l# Q3 M8 U要想滴太多了3 c3 K3 o9 i* c$ X7 j
你可以參考看看FB KIWI BABY1 ]7 E2 T* f  z
台灣滴偽娘~就可以看到這條路多不好走
作者: cccccister    時間: 2015-9-7 00:16

咁仲諗咩5 Q. [0 ]9 l& s  ^2 n) _
去泰國既話 樓主就係人才
作者: alien101    時間: 2015-9-8 22:53

慢慢一点给家人接受
作者: 08miki08    時間: 2015-9-9 10:57

我而家都行緊呢條路, 你唔介意可以私底下pm我傾
作者: 可愛長靴女    時間: 2015-9-29 22:59     標題: 回復 1# Cynthia` 的帖子

我好明白你的心情, 我連跟反對的人(包括家人)討論的機會都無, 佢地一開始就當你係心理有問題, 但我唔會諗去自殺再投胎, 因為就算再投胎都未必有把握會做到女仔. 留住身體, 未來不用太耐, 醫學會有突破的, 概可以變性又不傷身體.2 L7 K) E2 d: b3 @# F( _$ O
4 F: [7 v& u9 n. H! N% I. c
另外, 以我所知, 變性後都要keep住食女性賀爾夢, 有很多副作用, 包括短命, 泰國的變性人一般都只有40age.
2 H6 ^( h& H- S$ B0 y' M; ]
# m  b0 P% d8 h2 f我都想可以cd後四圍去, 但有難道, 或者可以考慮一班cd一齊去渡假屋, 咁活動範圍可以大一d, 又可以行沙灘.
作者: 夏路兒    時間: 2015-10-1 09:23

係香港cd實在太辛苦喇" |/ [' q; {# }4 Z) [! o) A0 p, q' B3 S) J
我依家選擇中性打扮就算! g+ |% A5 n6 t
已經放棄左
- e# k0 B/ y$ Q8 H6 m% d/ ]4 b# Y
- `0 Y% _8 @( }: a& K不過我幸運D 中性既女仔衫褲我媽媽都會教我買,帶我去買
作者: 紫吹蘭    時間: 2015-10-1 09:50

其實就錦做cd仲好可以抽離唔好諗自殺死咗冇得cd,香港變性手術始終唔太成熟!做咗都只係你cd個樣有波冇j咁簡單,又多評估好難涯!
作者: 可愛長靴女    時間: 2015-10-3 00:47

小妹生得高, 怕cd 會被人認得, 但成日在街上又會比人當左係女仔, 仲試過好多次比人叫小姐, 咁都唔錯呀.
作者: poonsiumoon    時間: 2016-8-8 00:08

CD is OK, 變性在香港, 真的想也不好想, 條路會好辛苦
. h0 B" }8 |: M2 h- _
( E/ L: Y9 C! R" m/ oCD 穿上一件美麗的衣服不好嗎? 你是男, 可以用盡男性的優點, 間中就享受CD 的時光, 兩邊的優點享盡,4 q: P% K" B; ^! q8 E# x/ Q$ Y% b
* ~! M; C+ I$ A- f5 N1 K
咁樣過人生, 好過埋怨啦
- m0 S; O: x3 b5 L' O+ t' S
3 U# d* B! o3 p# }7 D
引用:
原帖由 Cynthia` 於 2015-9-2 13:20 發表   
+ U+ e, R( t! r  P) G小妹今年20歲,基本上由細細個已經係女仔性格,鍾意玩毛公仔同埋芭比'細個果時出街都係去睇女仔野同埋衫.....一直以黎都想買件女裝衫黎著'直到中一果時有次機緣巧合ge機會下我隔離屋個女仔搬屋,佢搬走果日掉左一袋野出 ...

作者: oral_sex    時間: 2016-8-9 10:30

其實想做女仔都唔一定要變性,我睇過兩個變性人的四仔,兩個個度完全唔同,一個正常d但另一個好核凸,佢龜頭一小部份改做陰核,加上手術巴痕,一睇就知是變性人,而且人造陰道沒有分泌也不能生仔,對於男人黎講我會揀人妖都唔揀那個變性人!
作者: dente299    時間: 2018-9-23 09:19

我明白家人真係好難接受
作者: kim2088    時間: 2018-10-13 19:48

ICON 係你?
作者: flashgood    時間: 2018-10-13 22:32

妳無錯,無o既係社會
2 v# [/ K0 s/ O( ?  p好希望社會風氣可以平和一d/ M7 m+ J  [* P. I! p# V5 Z
加油,大家都努力做自己
+ ^: J  P8 o. \+ C. F: S3 K5 j, K
引用:
原帖由 Cynthia` 於 2015-9-2 13:20 發表   
. C5 w: @  o3 o( V7 Z% U* [, L* v小妹今年20歲,基本上由細細個已經係女仔性格,鍾意玩毛公仔同埋芭比'細個果時出街都係去睇女仔野同埋衫.....一直以黎都想買件女裝衫黎著'直到中一果時有次機緣巧合ge機會下我隔離屋個女仔搬屋,佢搬走果日掉左一袋野出 ...

作者: denisews1018    時間: 2018-10-14 17:45

引用:
原帖由 poonsiumoon 於 2016-8-8 00:08 發表   
3 `4 p, z) q5 Z6 M7 m- N ...可以用盡男性的優點, 間中就享受CD 的時光, 兩邊的優點享盡,# y" R9 u+ Z- ~6 `$ z5 X: [. _

' z; y2 D! f4 }. L, f* [9 l! D( s; h1 i
( B& N6 h0 m+ `( v, N! p
其實香港我諗唔到做男真有甚麼好處同優點
% l0 m4 M* K/ M, y: R: X  i7 N
/ U$ N0 S# ^: o4 {( i
5 z: x1 Y( B( |# g8 r
) Y& e2 A7 Q6 _
6 S/ K6 E% [8 d2 V5 {7 z! ~8 u* [: `4 G' a0 S! Z$ ~: I
: i: U: _- q9 k" ]6 {0 c# Y! S6 l

5 r" Y4 I. k% h/ i5 n1 j5 _! P) @" Y& Q
3 z  e8 {& \/ `1 z/ D8 l
; l: v; r  N" s, x6 o1 K7 s.. F1 E, V: B$ o* @
) T; @( S) ]4 ^8 k7 C. _
作者: joey221    時間: 2018-10-16 20:37

引用:
原帖由 Cynthia` 於 2015-9-2 17:44 發表   
/ V7 w* G7 K7 x. O5 |# z% _做CD要偷偷摸摸度係房或者屋企無人先得.....唉~
4 X6 ?4 b% W. J  I/ j* I* \" Y: l2 a& m
我現在外出行街,只會買裙子
作者: hka01234    時間: 2018-10-17 11:20

樓主可以搵醫生轉介去威爾斯睇左先,確定係咪要做手術,始終做左返唔到轉頭

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0