標題: 姊妹唔要ge舊衫 [打印本頁]

作者: Cynthia`    時間: 2015-9-2 14:25     標題: 姊妹唔要ge舊衫

之前識左個姊妹(女仔黎ge),佢知我鍾意著女裝'所以一有衫唔要佢就會畀我.. 5 ]0 ?) V. n" |# w' L
哩幾件連埋條tube dress(有佢個樣所以唔po出黎)佢諗住唔要...你地覺得令嗎??' b- t0 m# x* ?1 E( y" I
; ~( |; r; |9 ]2 R
: C2 ?+ C& H6 g

9 g; d- v9 W2 c: `9 ]  _
1 ]  y% Y. {9 P6 Y- T
作者: 好奇者    時間: 2015-9-2 14:47

幾成熟大方的款式。不過有女性朋友接受你興趣,而且送比自己既衣服你,真係不錯女性
作者: concord    時間: 2015-9-2 14:49

tube dress點樣樣?
作者: Cynthia`    時間: 2015-9-2 15:21

引用:
原帖由 concord 於 2015-9-2 14:49 發表   
/ k$ }# E7 o0 P7 Z& h5 `tube dress點樣樣?
4 C" Y4 L3 H. i- ~一字膊ge裙.....個高度岩岩遮到心口.# m2 F  j; J0 F  Z8 |
即係咁..
% Y) F' Y) P( S% D# m% u- w5 d, @6 _
' s7 j/ S' x; |& w
作者: Cynthia`    時間: 2015-9-2 15:27

引用:
原帖由 好奇者 於 2015-9-2 14:47 發表   
* Q4 r4 ^% m: N3 _- C- A幾成熟大方的款式。不過有女性朋友接受你興趣,而且送比自己既衣服你,真係不錯女性
6 Z( _& E1 L! g) C  m因為佢又知我ge興趣,加上佢d衫都係著過幾次好新..掉左好徙咪畀我著
作者: osq77391    時間: 2015-9-2 15:40

引用:
原帖由 Cynthia` 於 2015-9-2 15:27 發表   ' P; D( i/ w  ?! I

8 _: I# o4 r  {0 g& M因為佢又知我ge興趣,加上佢d衫都係著過幾次好新..掉左好徙咪畀我著
7 t. Y9 Q& P# y難得接受到,唔錯ge朋友
作者: pikachu668    時間: 2015-9-2 15:51

樓主真幸福可以有女仔送裙著
作者: Cynthia`    時間: 2015-9-2 17:08

引用:
原帖由 pikachu668 於 2015-9-2 15:51 發表   ) [9 N" I5 ~. ~* `
樓主真幸福可以有女仔送裙著
! r2 M) ^7 l( r! w0 u( f
還可以喇...不過要去佢屋企度攞'過去有d遠
作者: ts2512388    時間: 2015-9-2 20:19

這些衣服都很好看
作者: bbalice    時間: 2015-9-2 22:52

幾靚,好多20頭至中都咁著
作者: li800126    時間: 2015-9-3 08:27

妳就好拉有這麼好的姊妹,我都想有!
作者: Cosine2k    時間: 2015-9-3 09:10

唔錯咼* N- A0 L: V7 ]8 Q9 N+ S1 L
著黎睇下啦
作者: Cynthia`    時間: 2015-9-3 09:57

仲未得閒過去攞......遲d攞左番黎先有得著
作者: Tiffany    時間: 2015-9-18 18:23

靚..最鍾意呢類雪仿衫, 你果到買都唔平, 免費真係難得
作者: siuchun4848    時間: 2015-9-18 19:23

好羨慕你有咁
作者: kidnappedyvonne    時間: 2015-9-19 23:56

第一條裙幾成熟大方,好適合扮ol
作者: denisekk    時間: 2015-10-17 16:31

一字膊ge裙,最正
作者: 一個人    時間: 2015-10-19 23:51

# B6 r  c) o$ X! h6 j$ C4 p1 g6 t6 `2 p* t$ ~* ^& y7 ?! d
幾好...我喜歡~~
作者: bigpig    時間: 2015-10-27 14:08

wear it and take some photo to us..
作者: Jade    時間: 2016-10-29 00:36

not bad
作者: xxxhh    時間: 2017-2-5 08:18

你就好啦,有女仔送衫,唔駛心驚驚出去買

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0