標題: 尋人!!9月3號晚上深水場埗 CD的你!希望可以做個朋友 [打印本頁]

作者: btkbkt    時間: 2015-9-5 17:53     標題: 尋人!!9月3號晚上深水場埗 CD的你!希望可以做個朋友

個晚係街市附近見到你~見到PM我啦 ! n' F( {  F& B# [" B6 I; O
Thanks!!!!!!!!
) C9 y3 D, q8 Y* ]
2 @5 O" x1 E; z( W" L$ z) J, ]7 G
  W  T6 N  ?' i+ t! _% ][ 本帖最後由 btkbkt 於 2015-9-5 17:54 編輯 ]
作者: JoJo1217    時間: 2015-9-5 18:11

嗰晚我的確有去過嗰度不過當時我無CD ........ 睇嚟嗰位應該唔係我
作者: suedemi    時間: 2015-9-5 18:18

其實好好奇佢有些什麼地方令你 肯定佢係cd 呢?
作者: btkbkt    時間: 2015-9-5 19:51     標題: 回復 2# JoJo1217 的帖子

好可惜
作者: btkbkt    時間: 2015-9-5 20:02

引用:
原帖由 suedemi 於 2015-9-5 18:18 發表   1 J) e" a  M6 C; _
其實好好奇佢有些什麼地方令你 肯定佢係cd 呢?
0 ]% O+ Y& _  X- b
& ]* T8 w% t; _+ g  V" E7 P
感覺到 加上正面見到~呢個FEEL真係打字打唔出
作者: 音樂家    時間: 2015-9-6 01:35

你形容下個日見到佢著咩衫好過啦
作者: acm2007    時間: 2015-9-6 09:06

即場結識嘛
作者: cccccister    時間: 2015-9-7 00:10

嘩 love at first sight!!!!
作者: zz67098    時間: 2015-9-7 00:38

我都好好奇點樣分?6 _; ], X5 f$ S3 a9 S
可能對方係比較特別的真女人呢!
作者: 大頭傻仔    時間: 2015-9-13 16:27

金髮???????
作者: annachan    時間: 2015-9-15 15:41

嘉怡是住深水埗的~~不過那晚沒女裝...
- X# h" s% U. ?: R- q% |  R8 D
6 I5 m7 K9 g& k5 B8 w" g: t樓主在這裡尋人很有誠意的感覺~~幫忙推一下...

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0