標題: 好開心呀 [打印本頁]

作者: aaabbbcccddd    時間: 2015-10-11 02:37     標題: 好開心呀

我終於有自己既房間' m" f1 ^1 `! s9 j
可以收藏我既戀物
) z) F$ {) {, M: ]3 w" a- K2 O% E可以試下著短裙訓
+ ]. ~% a6 j# Z可以女裝內褲當枕頭訓(特殊喜好……)
作者: time966    時間: 2015-10-11 10:00

真是歡樂天地,穿絲襪睡裡面放內褲在一起好正
作者: siuyan_7    時間: 2015-10-11 12:20

仲可以閂房門,全日喺房入面cd
作者: Meiko    時間: 2015-10-11 12:45

我都係,有私人空間做自己喜歡做的事
作者: gila    時間: 2015-10-11 12:51

引用:
原帖由 aaabbbcccddd 於 2015-10-11 02:37 發表   
9 l* d; }, _, v# ~: [3 i$ N, M2 z我終於有自己既房間) R+ D* f% k3 e9 f0 {
可以收藏我既戀物4 B8 h4 r, b* [/ ^( F/ z
可以試下著短裙訓
* w) u3 z( G- g可以女裝內褲當枕頭訓(特殊喜好……)
7 ^, Z+ |' K4 [$ {

3 |3 }, I) V3 c/ [5 |: [* E點解可以咁既?3 m+ V  ^) b2 C6 j
咁點先有自己一間屋? 一間房已經滿足唔到我喇~~~
作者: 美車    時間: 2015-10-12 00:29

記得貼衛生棉在房間走動唷
作者: misslady    時間: 2015-10-12 19:58

引用:
原帖由 aaabbbcccddd 於 2015-10-11 02:37 發表   0 v/ _8 T0 K+ h
我終於有自己既房間
0 X$ B3 t* {/ S6 x" \, L/ y3 b可以收藏我既戀物
  k0 l/ ?* C# J1 M% k可以試下著短裙訓
8 i! _1 ^: U! `4 ]8 J  ?可以女裝內褲當枕頭訓(特殊喜好……)
: ^3 k" ^& g5 C5 q- m& S
  p) g; W4 R( U9 k) U! _You are now living alone ?
作者: 1677    時間: 2015-10-15 14:00

快D影好D靚相, 貼上黎分享下啦!!!!
作者: philip    時間: 2015-10-15 14:14

會唔會有家人突然入黎?

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0