標題: 請問昌記校服 [打印本頁]

作者: Mki1024    時間: 2015-10-28 23:05     標題: 請問昌記校服

想去昌記買校服 但不知道以下校服昌記有無賣
' o8 ~+ e$ }& \/ |$ T2 A# ^3 I/ A8 ~1 U/ S: `
上智 遵道 張煊昌 德蘭
* e" j6 r! U& v' q( x6 b/ p3 e% r$ {英華女書院 培道
$ ~: L7 Y& |. T$ R
9 R3 W3 t  u. E/ S5 ?2 z& }% @9 l1 G請問有沒有去開朋友知道?
* `% s# |# I4 k& i/ g$ X  {4 r5 g8 d9 v  o+ ~6 W" d
我是叫我女朋友買的
5 D6 s2 V0 m! b2 k( J* u# ^" O) g) {如果以上有些昌記沒有
0 c7 h: t, _" \5 m* Y請問還有那一間比較容易買到?
作者: uniformx    時間: 2015-10-29 04:58

手機 有賣但派對版不符效方規定,火車橋或 川頁 禾口
% q9 s8 i+ ~8 C  l- ^0 n* p尊首 冇,牛奶貨行貨: N2 Y  r5 W" _* f
長宣窗 冇,火車橋行貨,封窗逆
$ }' U* z7 Z" e  ^4 n1 V得難 有下季及凍群恤,冇太,火車橋
$ D& k% [; T; E8 H& }- A鷹話鋁效 冇,封窗不角1 ~2 D( }8 A( X7 L
陪渡 凍下高低都有,睇肉都有,火車橋7 _$ m5 W' l! d; {  y& H  {  F
9 z1 {5 Z9 w; Q+ u3 m
作者: Mki1024    時間: 2015-10-29 05:03

唔好意思呀姊姐
& L0 x8 W" I8 a" g+ {% \) U4 [( [咁隱晦我真係睇唔明 我係新手入門
2 w& C+ @9 D% r$ \封昌我明 但牛奶同火車不明, A; R2 N! l" _0 ^
或者請問可唔可以pm我講多點 謝謝1 o" R8 ?0 i% g) S* h& V
* i6 u: E. g9 N. W/ p  D; O
大概想到了, X1 G5 C0 J7 o1 x% \0 d4 ?
請問 火車是否 銀麟 牛奶是否萬人迷七旋斬老婆?
) Q. V! \( I/ X1 q
, m' {  M# m# W[ 本帖最後由 Mki1024 於 2015-10-29 05:54 編輯 ]
作者: TYRONE_0113    時間: 2015-10-29 08:05     標題: 回復 2# uniformx 的帖子

鷹話鋁效不是已經轉到封窗尚環分店?
作者: nhll1210    時間: 2016-11-25 02:36

同问啊,好想要培道的!!

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0