標題: 高價求一套KA港龍航空的上一款制服!誠意! [打印本頁]

作者: woniniang    時間: 2016-1-10 17:10     標題: 高價求一套KA港龍航空的上一款制服!誠意!

: [: T% e6 M+ H- k/ t5 U/ T1 y! C* G: v! k6 A3 D/ O  {
洋裝、外套、絲巾、最好也有絲襪。) y( O* s) z$ N( ]
求購一套。, \0 n& K1 K% \  N8 u

; }  i# Q( t* w7 [' p: e/ D5 H* {& C# e謝謝!! 6 _8 u, o! ^# U- M
4 k8 |( J$ Z5 P0 i1 d# O" z
太喜歡了!) Y2 L. ?) H: ^
; D  X5 p' w$ i# V$ c
p.s.也可以用我的藏品換!
作者: 1980718    時間: 2016-1-11 01:14

找COSPLAY店仿制一套, 應更容易, 價格更平, 又保證啱身!
作者: cxyx    時間: 2016-1-11 09:14

引用:
原帖由 1980718 於 2016-1-11 01:14 發表   - e) `8 o/ I. g/ a9 {1 x2 U
找COSPLAY店仿制一套, 應更容易, 價格更平, 又保證啱身!
: f' J1 q" s) n7 e: J* L5 v0 j

9 \( s0 z* I  u' {) h! Y. c  gany suggestion?3 a! c7 {0 ^5 Q& ^9 _% }
PM?
作者: bbalice    時間: 2016-1-11 23:04

樓主要儲定純粹想似?% ?4 ^+ ~! I1 g5 }& g  Q
儲的話當然收正版,但KA本身已經好難搵,隨時預4位尾位頭,而且唔一定合身兼可能有破損2 e+ |' A; F& G. f3 O; l" R
純粹想似的話仿品可以search多啲圖比訂做西裝的公司盡量叫佢地跟啦.淘竇有啲仿品都8-9成似
1 j5 S+ o" \2 A  h4 I2 Z; BP.S.如果有新果套正版我都想收
作者: woniniang    時間: 2016-1-12 15:54     標題: 回復 2# 1980718 的帖子

仿製的還是有區別。我想要正品,就算有破損。  a$ y. z6 R4 P& B
有地方能搞到麼。舊一點沒關係。
作者: woniniang    時間: 2016-1-12 15:56     標題: 回復 4# bbalice 的帖子

要正版呀。當然我知道新的很困難。如果有舊的夜行。有渠道可以買到麼。謝謝
作者: Jany    時間: 2016-1-12 19:52

引用:
原帖由 bbalice 於 2016-1-11 23:04 發表   
& ]5 J8 c% B4 z% e& z+ H! W7 l) o樓主要儲定純粹想似?6 r6 h$ {, e  E0 q9 q
儲的話當然收正版,但KA本身已經好難搵,隨時預4位尾位頭,而且唔一定合身兼可能有破損5 n; a: w$ r, n+ D, ~
純粹想似的話仿品可以search多啲圖比訂做西裝的公司盡量叫佢地跟啦.淘竇有啲仿品都8-9成似# [! x' s4 x  ~9 Z5 b
P ...
4 |* I2 d( j( V我見淘竇果D多數係D不知名航空公司....有KA嗎?
作者: woniniang    時間: 2016-1-13 00:21     標題: 回復 7# Jany 的帖子

沒有,大部分是大陸的航空公司。YAHOO奇摩上有一個人再賣,但是不知道真的假的。
作者: bbalice    時間: 2016-1-16 00:26

引用:
原帖由 woniniang 於 2016-1-13 00:21 發表   3 D' p/ C+ B1 L5 b+ U3 V( I
沒有,大部分是大陸的航空公司。YAHOO奇摩上有一個人再賣,但是不知道真的假的。
) a2 Y# B  e2 H
可以比link我睇睇嗎?
作者: woniniang    時間: 2016-1-19 14:21

https://hk.f1.page.auctions.yaho ... 358107?actsrch=srp3
作者: bbalice    時間: 2016-1-19 21:18

引用:
原帖由 woniniang 於 2016-1-19 14:21 發表   ) K* S/ O) z8 X: K* J( E; _2 ~2 M) ~
https://hk.f1.page.auctions.yaho ... 358107?actsrch=srp3
3 Q8 J4 B' `9 h- Ncheck pm

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0