標題: 啱啱淘寶瘋狂購物 [打印本頁]

作者: sucker0929    時間: 2016-3-8 15:00     標題: 啱啱淘寶瘋狂購物

今次買左連新義乳加假陰衣, 好貴, 唔知著落係咪真係真既一樣.' D; ~2 T' l8 g- w' ?: f7 i4 ~
可以收埋JJ之餘, 仲可以插入既添, 諗起如果好似真女人咁, 比人插入嚟
$ L9 w9 U2 u8 _; @
4 R: X# E- S1 C" {4 w仲買埋假髮, 化妝用品, 同埋啲衫褲高踭鞋, 內衣褲等等  G1 D9 l/ c9 u+ N/ H

4 n! C- Z) m; V, T好快就可以好似真女人咁行出街見人啦
作者: alexbb    時間: 2016-3-8 15:15

比條link來睇下
作者: rockman772    時間: 2016-3-8 17:33

小心沉迷淘寶!  不能自拔!
作者: bobo_sister    時間: 2016-3-8 21:52

全套好貴喎
作者: 123456cd    時間: 2016-3-8 22:50

好想睇下效果如何
作者: lovegirlstuffcd    時間: 2016-3-9 02:40

我對假陰衣有興趣,想睇吓!幾錢?
作者: sucker0929    時間: 2016-3-9 09:03

係呀,超貴1 P5 t& f2 Z0 y9 r; W
我搵返條link再share比大家
) Q& H+ n& T0 n$ O3 U應該星期六日有實物睇
作者: kami    時間: 2016-3-9 19:47

等貨到~~好好奇衣服如何運作
作者: willy    時間: 2016-3-9 20:56

期待看到圖片~
作者: under1    時間: 2016-3-9 21:05

引用:
原帖由 sucker0929 於 2016-3-8 15:00 發表   0 |- R; F* s; k1 a+ F
今次買左連新義乳加假陰衣, 好貴, 唔知著落係咪真係真既一樣.
. J0 I6 `& g. v3 N$ R' b可以收埋JJ之餘, 仲可以插入既添, 諗起如果好似真女人咁, 比人插入嚟
7 ~. E% V8 [: u+ y: o7 x8 J. Y7 ~' V  |% A( n' Z  P. L
仲買埋假髮, 化妝用品, 同埋啲衫褲高踭 ...
( B" v, w+ E' j5 Z假陰衣 千幾二千蚊 咁都寫得買
作者: under1    時間: 2016-3-9 21:06

化妝用品 建議唔好用大陸果d= =  好多假野  係香港sasa買就得
作者: under1    時間: 2016-3-9 21:08

[quote]原帖由 lovegirlstuffcd 於 2016-3-9 02:40 發表   4 J7 F( [  J4 R0 \0 a3 b5 W2 H: q' X
我對假陰衣有興趣,想睇
; ~4 W% x$ I. m5 M3 r
4 q; I( M6 _9 e2 _千幾二千蚊hkd 好似條褲咁 , 用左穿唔到短褲裙 , 因為會路出來' s0 y( |& r* Q; ]1 d- Q9 a
+ g; H) i" D) W; A* I
作者: sucker0929    時間: 2016-3-10 08:47     標題: 回復 10# under1 的帖子

唔止- N0 \' A' M7 R9 a- t& |9 L" f+ W( W
因為係全身
0 t% e- C' V& u由頸到大腿位
作者: AnnieAnnie    時間: 2016-3-10 09:10

等睇實物圖。。。
作者: as7_star    時間: 2016-3-10 12:21

前後駛左幾多錢?
作者: sucker0929    時間: 2016-3-10 12:57

引用:
原帖由 under1 於 2016-3-9 21:06 發表   4 s- u/ I2 L; m$ @) w5 I2 ~% i
化妝用品 建議唔好用大陸果d= =  好多假野  係香港sasa買就得
6 @1 k" s: \+ @. v3 e; O# e
/ x8 q1 r* k$ Z
化妝品買唔到, 唔運得香港
3 w8 e5 {/ ^4 }3 k  o7 ~" ]莎莎買又驚唔識買邊啲好
作者: sucker0929    時間: 2016-3-10 12:58

引用:
原帖由 as7_star 於 2016-3-10 12:21 發表   
+ j! a- c% Y5 _8 e8 b前後駛左幾多錢?
& N) T5 ]5 X: v* j9 z; g
3 i: p  r9 A. ^- ?2 q4 J( b
好甘....6-7千左右吧
作者: sucker0929    時間: 2016-3-10 13:00

引用:
原帖由 AnnieAnnie 於 2016-3-10 09:10 發表   8 {! @  L; D3 E/ \
等睇實物圖。。。
$ Y- U' ~9 W+ P( j
! P# P0 H, U4 y; Z, S5 O8 M$ s- P淘寶啲貨等齊應該要下星期先齊,嚟緊可能先影住少少比大家睇先
7 W1 |9 x  G0 Y3 D3 E! u因為有啲穿崩位喺腳度, 所以要等埋絲襪先出到全身相呀
" |5 s, R5 T+ q" ?; k4 ]
& b2 O$ U; J3 s2 d5 M5 K希望假髮同少少內衣褲可以趕到啦" u9 w) S" q& v# a: |4 G
因為我要星期日先可以影相
作者: icewong    時間: 2016-3-10 14:32

果d胶衣很焗,又有臭膠味,穿上身後會有膠味停留在皮膚上,洗澡用很耐時間清洗異味。
& i9 O+ x  n& b0 y& ^7 ^; b
% ?5 ~* {* M' p5 Z5 A  u) b9 U2 N[ 本帖最後由 icewong 於 2016-3-13 04:08 編輯 ]
作者: Joey123    時間: 2016-3-10 22:54

我都想睇下效果呀
作者: AnnieAnnie    時間: 2016-3-11 00:02

期待。。。
作者: cd_kana    時間: 2018-4-18 00:36

話說幅圖7 s, o" a3 u4 s9 z8 I
至今都仲未放上嚟俾大家睇
作者: pigpigpigpig    時間: 2018-4-18 01:58

期待
作者: Terry9543    時間: 2018-4-18 18:16

有冇實物圖
作者: kwong0444    時間: 2018-4-19 21:42

期待有實物圖嗎

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0