標題: 大福行夜冷 [打印本頁]

作者: cdelli629    時間: 2016-4-16 22:13     標題: 大福行夜冷

唔一定二手
, d6 n# q: z% V6 X; m! N# t會收購一些倒閉清盤既貨
, d' l7 L1 x9 E7 X包括missha,dsc
. n+ u; {, a, B3 p# ~3 D2 K' A8 |0 @. }5 Y0 P
有化妝,晚裝,鞋...
* W% x/ |" P1 p2 @! Z2 B" a2 J" v& p$ G( s4 ]5 Z: c: k. C
有咩新貨可以add 佢地fb page
作者: anywind    時間: 2016-4-16 22:53

THANKS 即時LIKE左佢FB 2 e+ A5 v+ l0 a/ Q" |

9 E% u. O6 x9 l8 @: t* r) Shttps://www.facebook.com/DaiFookHong// `) L8 r' o6 C& J1 i- \* _* w
) P* v9 h0 n6 u* h0 Y2 d  B
有校服就好
作者: kidnappedyvonne    時間: 2016-4-16 23:58

幾年前呢間夜冷舖真係有校服賣,但 size 就幾細,晚裝就時不時都有,我就試過O係O個度買過一套晚裝同一個手袋仔,不過晚裝 size 唔O岩著
作者: anywind    時間: 2016-4-17 00:10

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 16-4-2016 11:58 PM 發表   
% c% ?- N/ a2 r- _  |0 v/ c  |幾年前呢間夜冷舖真係有校服賣,但 size 就幾細,晚裝就時不時都有,我就試過O係O個度買過一套晚裝同一個手袋仔,不過晚裝 size 唔O岩著
" z  W8 L5 L1 W5 l" T' f7 u+ E
平既細到小學我都岩 不過係差在有冇姐
" B* e, S/ u4 Q3 V1 B1 N但睇佢FB唔似有 但D鞋都可以去執下既
作者: sallshine    時間: 2016-4-17 00:13     標題: 回復 3# kidnappedyvonne 的帖子

多唔多人買野GA?2 v9 \$ p" {! }/ d4 j, ^
會唔會俾人望住ga?
作者: kidnappedyvonne    時間: 2016-4-17 16:49     標題: 回復 4# anywind 的帖子

我估佢未必會O係 facebook 度講有校服賣,鞋你要就快O的去,因為O的貨一輪輪
作者: kidnappedyvonne    時間: 2016-4-17 16:51     標題: 回復 5# sallshine 的帖子

O個度都幾多人去,不過冇人理你,我上次都係睇O岩就拎上手再去比錢,不過要留意衫冇得試,O岩唔O岩 size 好難講
作者: willy    時間: 2016-4-17 18:31

個度其實都多野賣, 但最近都比較忙, 去唔到睇晚裝......
作者: kidnappedyvonne    時間: 2016-4-17 21:53     標題: 回復 8# willy 的帖子

我覺得佢收得有O的早,如果好似女人街O個O的咁收8,9點就正啦
作者: keki    時間: 2016-4-21 23:49

原來呢間, 幾年前間中經過, 好似無乜校服6 a' ]  F; _, y: o  }4 ?
不過d 野成日唔同, 真係睇彩數

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0