標題: 大家好, 我是新來的校服fans [打印本頁]

作者: 校服新手    時間: 2016-5-2 11:42     標題: 大家好, 我是新來的校服fans

我最鍾意著校服裙, 鎖著手鐐/腳鐐 尼 ML / 打飛機. 暫時得兩條校裙, 1.宣道中學 ; 2.白約翰會督中學.
9 A- a7 ^" G' s" l
1 o6 A) W% F: O  u* O; f: A9 CML 時多數著 宣道, 因為SIZE 大D , "旭" 起上尼, 唔會掹;
( ]% {4 ^- t7 `
! c$ U/ ]8 p$ U1 m% j& C2 l打飛機時就著 白約翰會督 , 因為條裙下半身係綠色格仔, 射左落去都唔怕黃,
- o3 y! N& h% H/ R& x0 _仲有條裙SIZE 係SLIM FIT, 一路打, 一路隔著條裙摸乳頭, +埋 手鐐D鐵鏈聲, 8 ^0 Q( N3 M3 {$ B0 P% g9 v- R
次次打一陣, 就忍唔住要射
" E0 t) [" i- i; {0 n: z
- @- D$ c: x+ f1 u有朋友鍾意 校服+手鐐/腳鐐 一齊用  嗎?
作者: kidnappedyvonne    時間: 2016-5-2 11:51

我都鐘意咁做!我鐘意著盛嘉,陪導,扮被打劫或者綁架,用繩或者手腳扣將自己自綁,膠紙封口~
作者: kin_321    時間: 2016-5-2 12:03

hello 你好
* D2 ~* F3 ^' v, u* u6 O0 _我都係校服fans,最鍾意著冬華&旗袍校服
9 D+ E0 u- f( |  a有冇念過比人鎖住之後,人地幫你打飛機?
作者: kingphone    時間: 2016-5-2 12:09

引用:
原帖由 kin_321 於 2016-5-2 12:03 發表   
6 L8 f) {# C& {6 k8 ihello 你好
. e& Q1 Q( ?$ {3 j+ Z) _! U# @( v" I我都係校服fans,最鍾意著冬華&旗袍校服, I; q# o/ g( B, y' S, B. n3 K! ~
有冇念過比人鎖住之後,人地幫你打飛機?
- r1 f( |( g4 O( K/ d- b+ N* P
咁邊個幫你打先?
作者: kidnappedyvonne    時間: 2016-5-2 12:12     標題: 回復 3# kin_321 的帖子

我又冇咁諗,反而自綁之後會搵其他方法打飛機
作者: 校服新手    時間: 2016-5-2 12:14

有呀, 有時我會用3M 皺紋膠紙 痴隻 震蛋仔 係JJ 度, 再反鎖雙手
作者: kidnappedyvonne    時間: 2016-5-2 12:19     標題: 回復 6# 校服新手 的帖子

好正呀,凌辱學生妹
作者: 校服新手    時間: 2016-5-2 12:50

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2016-5-2 12:12 發表   
9 h, O0 b( U, m0 ?# T6 D* F( _7 ?! A我又冇咁諗,反而自綁之後會搵其他方法打飛機
+ l* s' a% v3 |* ^! oC兄, 請問你自綁後 有咩其他方法打J
作者: isuzu4.3    時間: 2016-5-2 12:58

原來有人都喜歡著校裙鎖鐡鏈,我今晚著校裙鎖住訓教
" a) D2 h( C0 f0 i: t仲有打j,鎖住訓教
作者: kidnappedyvonne    時間: 2016-5-2 13:25     標題: 回復 8# 校服新手 的帖子

爬O係地下,身體壓住 jj 同地下磨
作者: concord    時間: 2016-5-2 14:14

你點樣有手鐐同腳鐐?
作者: 校服新手    時間: 2016-5-2 14:50

引用:
原帖由 concord 於 2016-5-2 14:14 發表   6 E% n$ N+ y1 i( j' W2 `2 O
你點樣有手鐐同腳鐐?
3 r- Q7 g) H3 T7 b0 Y- ^唔係真正手鐐同腳鐐, 只係粗身不鏽鋼鏈加活扣. 當然淘寶有"真"既 不鏽鋼手鐐 / 腳鐐 / 頸圈賣, 但價錢貴好多. / n/ a8 e/ L" c+ r: \: o

- t; Q4 M; q) }  w, lE家我買3mm粗的 304號不鏽鋼鏈先 幾蚊@米, 買前 計好 每段長度, 叫埋賣家cut(免費) , 7 w3 q% I0 x/ ^. @- _
咁就可以自由組合成 手鐐 / 腳鐐 / 頸-手-腳鐐 / 腰-手-腳鐐, 點玩都得
作者: TYRONE_0113    時間: 2016-5-2 16:23

# ?7 N& H( P! O
8 W8 W* ~! Y( M我剛買左呢款震蛋玩,一拖三粒
8 ^( n1 |0 [* p: A0 m8 P% F* |一粒震J,其餘兩粒震lin,high死6 R) e& L% u9 d5 U5 T3 L6 c

: o- Y( V; w: q2 g5 ^" m有冇姐妹想震下
* X8 S6 w- E, C  G
& _' }+ [, L2 ^[ 本帖最後由 TYRONE_0113 於 2016-5-2 16:24 編輯 ]
作者: shkathy    時間: 2016-5-2 16:52

Wow
+ U- k5 Y6 z& }' y0 ]Three eggs in one time
. o$ r0 S) ]/ x, g) pI 'm the Queen in the world
作者: kin_321    時間: 2016-5-2 18:13

引用:
原帖由 kingphone 於 2016-5-2 12:09 發表   5 b' G4 U( |3 [4 D

3 b2 F6 d( |8 R( E# r8 q- n咁邊個幫你打先?
; ]: H- `( H# K. [% J+ p+ W* T
邊個唔重要 最緊要手勢好,甘先打得舒服∼
作者: 校服新手    時間: 2016-5-2 18:21

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 2016-5-2 16:23 發表   $ e: W* o  E7 ?

3 ]5 @7 W6 U1 O+ `9 D- ~) G
, ~: z0 `( U6 H我剛買左呢款震蛋玩,一拖三粒4 C. `* U2 l# R8 |
一粒震J,其餘兩粒震lin,high死$ l9 Z" b, x) b; W% k* ]/ G
5 z" P1 g+ R- z
有冇姐妹想震下
/ T4 v9 W' z4 Y' c
太邪惡 如果震lin頭 ,我多數用有夾的蛋,但我最鐘意人手打圈咁摸 或者 手指上下咁撥,人手咁摸,lin 頭最快硬
作者: TYRONE_0113    時間: 2016-5-2 19:11

引用:
原帖由 校服新手 於 2016-5-2 18:21 發表   5 Y- k/ _& a1 W  m

1 R% S# @7 Q  E( n$ i% ]: G/ g太邪惡 如果震lin頭 ,我多數用有夾的蛋,但我最鐘意人手打圈咁摸 或者 手指上下咁撥,人手咁摸,lin 頭最快硬
+ P* O( }( \' l; c用人手摸或掃lin係hi D既3 b- p" i' f  C( n  h# c; A
4 b5 W" D4 Z1 j, [% F. \7 _. S
我有個邪惡玩法,先將蛋蛋塞入J頭入面,再用BB膠痴J皮口。. G( p; N, o8 f, p3 l
事前用保記腰帶(物盡其用)綁手,口塞,蒙眼。( H& s9 |# ~' v. q! W" ]4 |5 v0 P

. F# T+ A, d' W7 t* N6 F這樣玩荒淫無比!!
  W, B, E% i9 q( A; b, w0 _
$ h' v4 m$ E$ C2 ^, l0 W' `[ 本帖最後由 TYRONE_0113 於 2016-5-2 19:13 編輯 ]
作者: Benjamin3310    時間: 2016-5-4 23:12     標題: 我中意校服

已買左求恩冬夏季旗袍,重有東華夏季
作者: jg400hk    時間: 2016-5-10 09:18

引用:
原帖由 校服新手 於 2016-5-2 11:42 發表     ]' Q  R! ~. U: `& n2 n
我最鍾意著校服裙, 鎖著手鐐/腳鐐 尼 ML / 打飛機. 暫時得兩條校裙, 1.宣道中學 ; 2.白約翰會督中學.7 p' Z, S3 ]$ u# Y$ m/ Y% o

" g4 F0 T1 v  z5 d2 cML 時多數著 宣道, 因為SIZE 大D , "旭" 起上尼, 唔會掹;! R7 v- N# C  S& T$ T- l/ U6 H
% J* L  o8 ]3 T5 u& X% N0 m5 p
打飛機時就著 白約翰會督 , 因為條裙下半身 ...
" i5 e) V4 [( c, M
+ r4 T% X7 J3 C/ @我都鍾意,不過我更鍾意襪褲,所以揀冬季著,, a" d! t/ h' H6 G! w# \0 n
以前未用手銬腳鐐就係用鐵鍊鎖起自己既。
作者: loolool777    時間: 2016-5-10 17:24

引用:
原帖由 kin_321 於 2016-5-2 12:03 發表   
9 l( U5 Z# J  S7 c7 h# [0 U+ Bhello 你好0 q: _( G( _0 K+ d
我都係校服fans,最鍾意著冬華&旗袍校服
+ I' H( k* S9 A% K4 K- a: U有冇念過比人鎖住之後,人地幫你打飛機?
* s, s6 }! [* `; p8 Q& j
我最鐘意"打"學生妹:)
作者: youmaker12345    時間: 2016-5-10 17:45

不管是校服裙還是手銬腳劉都很喜歡阿
8 K% K# f# Q; o# n0 a  G0 H$ ]不過最好加個口塞和鼻溝
作者: sec2x    時間: 2016-5-10 22:28

上了手銬的話如何自己打 有人代勞?
作者: alex326    時間: 2016-5-10 23:25

我都中意東華夏季
作者: freeman1999    時間: 2016-6-17 11:10

我都係中意聖家多D
作者: xxx123    時間: 2016-6-17 17:36

會跟女友一起穿來ML..
作者: cherry7962    時間: 2019-1-12 19:25

去淘寶買個QQ銬! S& i* F8 h; g% U1 I2 \/ H4 b
束縛感一流
: x+ R* l& G" M7 Z$ L/ D鎖上後插翼難飛$ @1 @4 K( m/ T; u7 n9 \& r
鎖匙掉入去夾萬入面啟動時間鎖
9 E7 m9 j  U( x. Q( F0 Z用盡各種辦法也不能擺脫枷鎖
) ]8 Y* O" h% v, W! X5 GYoutube上的甚麼甚麼髮夾汽水罐開鎖法,
, X- d; c# T% \* I* {2 n( D; t/ E1 j2 R全部宣告失敗,
# u" c! m' g8 |; [# p只好坐左鏡前欣賞下自己被禁錮的模樣,0 U& C$ D" X. m' i* P/ d
一時好enjoy,一時又覺得好煎熬好辛苦,
6 B$ l2 b& H! u# ]$ E. N就這樣渡過一個周末才能重獲自由。# N8 G! |+ f. S+ a5 D
0 }+ a3 O, x; s) v' @
我係咪有精神病?
" E9 Q6 k3 \' U  U: ]2 j$ ]不過我真係好享受。
$ a* S! A# M6 C, d
' }9 ?4 q% ?5 I0 R# n[ 本帖最後由 cherry7962 於 2019-1-13 17:42 編輯 ]
作者: hf-1141    時間: 2019-2-27 02:13

未有校服,想試下協恩,聖家同dgs,不同風味
作者: mark0617    時間: 2019-5-7 11:58

就像我穿上護士服也會超興奮
作者: js2307    時間: 2019-5-10 21:09

WeChat joe2307
作者: aaa111aaa    時間: 2021-1-20 20:16

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0