標題: 有冇男仔試過係淘寶買絲襪? [打印本頁]

作者: b418484995    時間: 2016-7-22 16:26     標題: 有冇男仔試過係淘寶買絲襪?

有咩要注意,size等
作者: gila    時間: 2016-7-22 16:36

注意自己夠唔夠錢. 淘寶買野好危險.
作者: isl    時間: 2016-7-22 17:34

盡量小心,因為有啲鋪頭會你俾咗錢但係唔出貨
作者: 雪映    時間: 2016-7-22 18:01

引用:
原帖由 b418484995 於 22/7/2016 16:26 發表   
8 _4 M0 E* C& g& m9 n有咩要注意,size等
0 \$ l( S, x7 J
注意店舖評分,size好多時係均碼,盡量搵由碼數齊的鋪
作者: Mrng    時間: 2016-7-22 21:55

淘寶種類好多,睇到您眼花,不過最重要睇評分簡間好鋪,當然都好撞手神
作者: sec2x    時間: 2016-7-22 23:00

主要看評分吧,最好選比市面平均值好的 不過上面各位說的交錢沒交貨就沒發生過,畢竟可以退款嘛
作者: stupid_pig    時間: 2016-7-22 23:08

淘寶的確好危險!
作者: MICHE    時間: 2016-7-23 00:41

睇評論先再去決定買
作者: cdcd123    時間: 2016-7-23 21:24

有喔  很多絲襪可以選呢
作者: coeywong88    時間: 2016-7-26 23:44

引用:
原帖由 b418484995 於 2016-7-22 16:26 發表   1 b, J4 e; E: q
有咩要注意,size等
! \5 U5 _  @3 J% ^/ {
" S. `" E) Q. r3 W& h

/ _# h2 \# _& |8 B- F$ |注意有冇size分,冇size分多數岩女仔正常高度
作者: cindychan    時間: 2016-7-31 20:46

最重要都係size吧
作者: user9527    時間: 2016-7-31 21:25

引用:
原帖由 b418484995 於 2016-7-22 16:26 發表   
' k$ p0 R/ ?& _+ l& O/ N3 k有咩要注意,size等
+ |  z; h3 S; L; B! l% M
( Y1 H, R7 q% U  y! p6 `1 q( LD絲襪咁平係香港買 la ,你買得少仲貴
作者: aindy    時間: 2016-7-31 23:17     標題: 回復 1# b418484995 的帖子

係香港買仲好啦
作者: 清雅    時間: 2016-7-31 23:48

買絲唔洗淘寶買呱
作者: cwm3657    時間: 2016-8-12 10:10

去淘寶買絲襪一定要自提點取貨 ,唔係送到屋企就大鑊
作者: phoenix0v0    時間: 2016-10-21 13:27

買佐半打 10$對😍
作者: bigpig    時間: 2016-12-13 10:51

I try last week. size ok. Quality  OK.  $15 each. x 3 .
作者: littleching    時間: 2017-11-30 17:46

有買吊帶款呀,始終出街買會遇到奇怪目光
作者: HKReindeer    時間: 2017-12-1 12:25

淘寶買絲襪最重要就是質量,而唔係你會唔會買錯咩size1 X" A1 H9 X% }/ N% `  |
$ R8 x) t" @, z4 a0 W7 T9 y
買錯size好閑,我有時候去淘寶買野都買左唔岩既野番黎) A  k8 R- c1 w" [+ B
$ p. Q$ ^3 d8 O/ f
但有時候買左唔岩既野番黎都有個好處,( n  i# ~. t2 \. d3 k

" v0 J: \) i& z2 i& C" `4 t就可以趁機睇下買錯番黎某某絲襪質量如何,如果質量冇問題既話,買錯都值0 H& a* S  U! s& R" q( a

+ ^. l- n, w% B/ @同埋唔好見到D圖片好正,就亂去下單,再睇埋人家評價係點,評價還包含圖片就最好
$ U- ]7 Q. C) \1 T8 o7 u2 p
/ ~# p: d7 C# z9 M+ T8 U- {' l就算冇都唔緊要,小試牛刀先,小試完你心中覺得滿意,先再選擇要咩黑絲、肉絲之類
作者: joey221    時間: 2018-5-5 08:35     標題: 回復 1# b418484995 的帖子

我直接在街上買,可以立即穿著
作者: i465944    時間: 2018-5-28 21:00

淘寶去有名的店買就可以
作者: 黑絲襪    時間: 2018-6-22 02:10

我在香港情趣店買20蚊一對,淘寶買同一樣的,8.8一對還要買3送2

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0