標題: 呢到有無識影相卅想影相既朋友呀>A< [打印本頁]

作者: 小兔奈0w0    時間: 2016-9-11 02:37     標題: 呢到有無識影相卅想影相既朋友呀>A<

Hello~
; Y$ O- q* A" A* P4 E$ F相信大家都係自拍開多,唔知有無人同我一樣覺得自拍拍既角度都係差小小唔好好靚呢
( B; s% V9 C0 Q同埋影呢影去都係果幾個角度! y- I1 {' V3 _: }' {4 a
唔知呢到有無人識影相呢?
7 }! l6 D5 w# n/ v& |或者有一樣諗法想有個人幫手影下自己呢?
作者: arshan01    時間: 2016-9-11 05:58

所以, 你想要的性質是免費私影, 或者互惠私影服務? 但同時你又不能公開照片, 或者公開臉容.: d2 Z+ z' d) i0 \7 \
拍攝地點很大機會在室內, 甚至私人地方, 或者荒山野嶺
( m2 O' Q. Y1 |, c- P+ E
% r' p( u5 b: z+ v3 Y" \這樣的要求比較難找啊.
3 G6 t. j4 s* Z5 f7 x* _  \
7 _" h, |4 s' \$ i除非本身是 CD 又懂攝影攝, 否則很難找人免費幫你
作者: nickycd69    時間: 2016-9-11 12:39

我都想幫人影, 想玩
作者: zeruel05    時間: 2016-9-11 12:44

CD HERE, 叫做平時有影下相
作者: 小兔奈0w0    時間: 2016-9-11 14:56

你地有無興趣!
# F( a7 Q8 m7 `( J/ M  S: @- Z( `有興趣PM我慢慢傾XD
作者: Nanase    時間: 2016-9-11 15:05

有意日間外影 +1
: z. ?( N1 Y4 F6 }1 I, i0 l( {( q- d- D) c

作者: cindyhk    時間: 2016-9-11 16:37

可考慮找專業攝影師幫手
作者: 小兔奈0w0    時間: 2016-9-13 03:22

外影就唔啦
( z; `, D# q% M仲要日間,有D怕
6 W. \  [4 C8 |2 d專業攝影都有D驚XD
作者: peterxx    時間: 2016-9-13 10:26

我都有BOOK過地方同人地一起CD, 4 @8 @0 B. ], z3 r6 U. P7 B. s$ J
但唔係話D咩PRO影相GEI 人
! n+ g, @) l2 ], i4 {5 w幾好玩/ ^: L7 {5 {4 O
但講明影人地係用過個人部相機+ `( z- G1 C# C  k- ^) K$ ~
自己部相機只可以影自己
作者: qqw    時間: 2016-9-30 19:30

我可以幫忙拍的啊,但只是沒有地方而已

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0