標題: 絲襪介紹中心的小小意見 [打印本頁]

作者: 1011025    時間: 2008-3-10 17:16     標題: 絲襪介紹中心的小小意見

可否在各種絲襪的介紹中加入"可購買到的地方",以方便我們尋找適合自己的絲襪之餘,又不用浪費時間四處找?
3 C( h2 M2 z6 T請考慮之,謝謝﹗
作者: noel    時間: 2008-3-10 18:24

其實我地介紹果d 絲襪, 大部份都可於各大百貨公司, 甚至街檔搵到, 日本絲襪最好去sogo 買, 牌子最多最集中, 街檔絲襪就周街都有, 你搵唔到可以開post 或pm 問
作者: silly1234    時間: 2008-3-10 18:25

佢次次問你次次答唔煩o既咩
作者: cdtv    時間: 2008-3-10 19:54

感謝你的意見
. G4 Q2 Q( v5 Z$ {這個提議不錯
7 o$ H& {6 `/ Z3 s- j# |/ E7 }8 o我們會再商議
$ G# C6 B! f- Q- c8 E6 K8 A, E% o& Y0 L7 K5 R5 |: I
樓上的 , 雖然你又不是很沒禮貌* p# E& H" q' e/ F& Y
不過你的語句始終給人一種不舒服的感覺
8 M: P, F2 F* r" e或許下次可以轉變一下言語方式
7 q" ?+ g: q$ f9 ~) p# p- s6 }例如來個反問說:
* _4 z# h5 P: C她每次都要問你不是很麻煩嗎?
作者: noel    時間: 2008-3-10 20:36

引用:
原帖由 silly1234 於 2008-3-10 18:25 發表 : Y4 {2 O# s1 f/ L6 S+ z8 r3 d/ B. \
佢次次問你次次答唔煩o既咩
+ w+ E  X/ K& H' K  R8 Z0 e佢又問得我幾多次丫, 你無耐性就覺得煩囉, 我地個介紹中心來來去去都係得2個人post 野之嘛, 果4版絲襪好多地方都可一次過買晒, 要答就一定好快
作者: simeilo    時間: 2008-3-11 23:27

大家都系同好,互相交流又点会烦呢?
作者: 小軒    時間: 2008-5-8 03:55

對哦~~~分享和交流就是這樣

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0