標題: 呃...我回來了,小男孩..小願望(長文注意) [打印本頁]

作者: willis761424    時間: 2016-11-2 02:22     標題: 呃...我回來了,小男孩..小願望(長文注意)

之前我有係呢度活躍過一段小小小時間=w=* X1 C* ]* T0 h7 Z* z! i
後來因為忙酒店實習所以潛水一陣..而宜家...終於上岸啦>w<
  b) k- ~. _: g' G9 k不過見呢度好似唔同咗小小,所以想再介紹自己多次(比個機會sell下~
# H; O0 b8 E) k% }" {& m0 ^( |首先,抱歉我唔係一位CD,可能係BI...
# S& E8 N$ p9 o) R' b/ o) ]一個普通小男孩,中意打機打波咁,年齡應該比你想像中小
( e2 v; p- `: g2 z3 c/ z  C  p7 S不過有樣野可以肯定,我中意CD/偽娘係真) x& N$ B! D% `2 Y  {1 u* ?! H
我唔識形容..只能說情有獨鍾,每人口味唔同嘛
) Q1 c  L/ ]. }可能係之前動漫節輸遊戲試過CD一次之後中意咗CD
. H+ X4 V' g0 ^: O2 E* A2 M意思係中意CD既"女生"
4 Q* c0 z4 U( k+ H7 n我估每位CD既姐妹都想比人被當女生既存在..我估!/ f% {" J$ {. J4 H* s9 h6 v  J0 U
而且我覺得真心中意一個人,無需要分性別9 t- [# V# `3 s# [: m8 L) Z- f
所以我真心想同各位姐姐做朋友,交流下。' `4 k: K5 Y' z+ }/ \) \
如果可以係度遇度啱果位...我都想追=///=9 d# \/ ]# l) |1 f7 C
至於玩/Fun呢樣就...) r* H! B" {6 ^6 S) G1 X* Z( y' i5 c
老實講o///o冇男人唔咸濕
5 `3 u( ~6 k, r6 z4 L4 C7 V不過這些機會不是我的" a. t1 h$ I$ x
但係我最近手機冇位Down唔到wechat我要揾下其他方法先. D' ^7 X8 `; G- i9 H' v, L
如果各位姐姐有興趣認識我不妨下留言或者Pm我啊7 c  ]& K2 j5 p: I0 N# p
最近為表誠意付上之前既黑史CD圖同好低技術既Halloween P圖
% R6 e5 ~9 H0 P. _
+ n3 c/ j' s6 g, V' a" g) ~6 H[ 本帖最後由 willis761424 於 2016-11-2 02:44 編輯 ]
作者: christy7122    時間: 2016-11-2 04:12

加油,好好呀!
作者: attacc    時間: 2016-11-2 18:25

歡迎回到這個大家庭喔期待妳的PO圖喔
作者: Jade    時間: 2016-11-2 23:11

very good photo please
作者: kami    時間: 2016-11-3 04:10

只看文~就見到你既誠意~

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0