標題: 呃...我回來了,小男孩..小願望(長文注意) [打印本頁]

作者: willis761424    時間: 2016-11-2 02:22     標題: 呃...我回來了,小男孩..小願望(長文注意)

之前我有係呢度活躍過一段小小小時間=w=
" t$ U/ [" ~: r: C. E" h後來因為忙酒店實習所以潛水一陣..而宜家...終於上岸啦>w<
5 T1 ~8 i, P9 y0 E2 t. b不過見呢度好似唔同咗小小,所以想再介紹自己多次(比個機會sell下~
" _& x4 Z" J9 R0 ?' \6 @首先,抱歉我唔係一位CD,可能係BI...
: Q0 ?) Y+ J- {0 K一個普通小男孩,中意打機打波咁,年齡應該比你想像中小
. O7 m. Z5 c* J7 K不過有樣野可以肯定,我中意CD/偽娘係真
* Z6 V  j% A2 ?我唔識形容..只能說情有獨鍾,每人口味唔同嘛
- ^& [4 `# h- L$ C9 o0 D  O$ L可能係之前動漫節輸遊戲試過CD一次之後中意咗CD
0 A$ _! N& x. h/ Q意思係中意CD既"女生"; n0 ?  u7 K8 }1 ?1 D. e% v
我估每位CD既姐妹都想比人被當女生既存在..我估!% U. |& X" P, D. K# T
而且我覺得真心中意一個人,無需要分性別' i' D6 a  J' M0 b; u. E
所以我真心想同各位姐姐做朋友,交流下。( Q3 D, U6 s# q' @1 n( E
如果可以係度遇度啱果位...我都想追=///=
1 G) }+ A; u# d至於玩/Fun呢樣就...
, Y3 Y2 e9 P8 B+ h) I老實講o///o冇男人唔咸濕
; M2 i- j( d( d6 ]: {) l4 k不過這些機會不是我的
/ l) E- [* n; s  t( b6 _5 y# ~" `但係我最近手機冇位Down唔到wechat我要揾下其他方法先+ b; {/ e' ], P
如果各位姐姐有興趣認識我不妨下留言或者Pm我啊
: G/ }5 @0 f" U  M: a最近為表誠意付上之前既黑史CD圖同好低技術既Halloween P圖) f# L5 {( j) p$ H0 o4 v/ g

3 l+ Z) k. s& @9 Z& c8 A2 H; Z[ 本帖最後由 willis761424 於 2016-11-2 02:44 編輯 ]
作者: christy7122    時間: 2016-11-2 04:12

加油,好好呀!
作者: attacc    時間: 2016-11-2 18:25

歡迎回到這個大家庭喔期待妳的PO圖喔
作者: Jade    時間: 2016-11-2 23:11

very good photo please
作者: kami    時間: 2016-11-3 04:10

只看文~就見到你既誠意~

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0