標題: 討論某人的行為 [打印本頁]

作者: leetszsuet    時間: 2017-1-8 22:34     標題: 討論某人的行為

話説前排認識了自稱是TS的人,他介紹了我去小組,但是之後,他加了我進某Gp,然後呢就喺嗰個Gp到講個小組啲人嘅野啦,喺到鬧嗰個小組嘅人。但係嗰個小組之前講明唔可以講嗰到啲人嘅是非。除此之外啦,佢仲要喺到鬧好多Trans圈嘅名人。佢地仲要因爲我係新入圈而誤導我,令到我以為Mimi Wong,Joanne Leung嗰啲人有問題,搞到佢地自己好似威晒咁。今日我將佢鬧过某人嘅事實告知某人,然後佢地某位成員就鬧我。之後仲要屈我爆左另一個女性朋友嘅秘密出來$ _, z6 u+ s3 f* g3 S. i
1 ~5 o1 X7 @6 T) x! a
我係話緊潼潼個群啲人吖係吖話緊你吖。我已加唔會再認同你嗰啲乜保密協議。
  @. d4 B3 P! O6 E0 P# k8 @: D( E# G& {$ r% i: [4 _
想知詳細花生歡迎Wechat我,自介請寫明潼潼之花生友。$ Q' R; @. y; n! y& k- V

( u% B% d  W( K4 N7 E7 wSorry for違規。板主看完後可Del- p! M8 d, Y3 K/ \) h
# n' _! x* t$ {4 x0 c. `
Wechat leetszsuetyuki
6 x& L2 I) I9 ^7 w' E/ x" T, v6 U+ u0 ^# a, t1 T' R9 A
作者: Rachel    時間: 2017-1-8 22:50

Mimi Wong十幾年前係forum識佢,無咩野
- T; _! T8 ?. u6 cJoanne Leung唔識,但都聽過佢d好野9 k4 l8 j0 }3 b
& _2 @3 b, G3 w4 O
講真,潼2咁得閒搞咁多同人地重疊既自high group,再加佢之前係度d post,小R對佢無乜好感
' O7 M, A8 H8 F: M9 N所以之前佢開post我必鏟佢,費事比佢教壞細路
  a  q, ~# G- x% r' L) Z4 k0 s2 M( z
係呢個圈真係唔少好似佢咁既是非精,真係要帶眼識人0 u- f1 `) b+ I$ n) X
果d假惺惺既所謂姐妹,有時仲衰過圈外人
( r  P2 v& a( |* b有正常生活既人,邊有咁多時間做無聊野丫
/ k; B  E6 c$ v6 O
8 X) A: w( L" h1 `2 g[ 本帖最後由 Rachel 於 2017-1-8 23:02 編輯 ]
作者: leetszsuet    時間: 2017-1-8 23:23     標題: 回復 2# Rachel 的帖子

佢搞到我以為Mimi Wong係衰人囉
作者: gila    時間: 2017-1-9 00:10

帶眼識人,論壇交友要小心。
作者: alexbb    時間: 2017-1-9 01:53

咁都誤交到損友真係慘
作者: cindyhk    時間: 2017-1-9 08:33

mimi姐係超好人
作者: Nanase    時間: 2017-1-9 09:27

出名果D搞NGO既
* E0 _) N" B3 T1 j  F% p! v# f9 E有牌頭 , 有政黨背景架! y- Y( Y7 F( }) w3 t
做野唔會亂黎 , 真係服務社群架
9 b: s% w& g- }, }8 s+ X
: m/ z2 u! C3 }& C3 _/ `膠友要膠到有保密協議 ? 你膠D乜朋友 ? 作奸犯科所以要保密 ?
" [" q( H5 J- H: T3 s* Y果個潼潼...睇佢眼耳口鼻要睇佢言語就知佢係有問題架啦
7 A* h* U7 ?6 g5 S+ `" d咁多人出來插佢就係怕佢教壞人之嘛
' O7 C8 K" a1 Z( y1 O
- [" W" Y8 c! ]: A) @. ]0 J
作者: leetszsuet    時間: 2017-1-9 14:10     標題: 回復 7# Nanase 的帖子

所以我理得佢
作者: dontbeok    時間: 2017-1-9 21:42

so you need leave the group
作者: Rachel    時間: 2017-1-9 22:46

引用:
原帖由 Nanase 於 2017-1-9 09:27 發表   / o4 d: t9 j/ k7 U
出名果D搞NGO既$ v( ~6 A3 b# {; E+ z/ Q
有牌頭 , 有政黨背景架
& q% }3 H) l( k. S$ x$ j7 D- d做野唔會亂黎 , 真係服務社群架
- k. `+ r: [3 ^* b/ W
2 L* r/ ?' K+ I' f2 u3 }; f  t6 p3 X/ p膠友要膠到有保密協議 ? 你膠D乜朋友 ? 作奸犯科所以要保密 ?- e1 e/ S, P( j9 F
果個潼潼...睇佢眼耳口鼻要睇佢言語就知佢係有問題架啦+ I; L1 S4 Z- `1 _
咁多人出來插佢就 ...
; I) ]3 p( g( O. N" J" W6 q3 i& _6 Y
剿匪呢d等小R呢d小薯做就arm架啦...唔使怕得失人
" ]% }" v7 B: i( s7 V! A1 i% ?最憎呢d人敗壞圈中風氣 XD
作者: leetszsuet    時間: 2017-1-9 22:57     標題: 回復 10# Rachel 的帖子

大大你邊係小薯呢XP
作者: Rachel    時間: 2017-1-10 00:02

引用:
原帖由 leetszsuet 於 2017-1-9 22:57 發表   ; F7 v7 n+ U3 I$ r9 D: k1 P2 G* i
大大你邊係小薯呢XP
: g& y% S# G3 m& U8 D* p
我是無色無害的小R XD 果邊應該無人識R,很好 XD
0 X$ ~- z: N- F  q2 x
& y; N: Z1 o8 t+ e8 l[ 本帖最後由 Rachel 於 2017-1-10 00:03 編輯 ]
作者: hazelwong    時間: 2017-1-10 12:45

香港CD/TS資訊區3 p3 R& w, z+ Z5 }! g3 U
https://www.facebook.com/groups/613188262211840/
$ ?5 d# ]3 q2 H
" h9 T+ Z1 r8 x! _5 R& Y8 f# I想不被同一篇訊息洗板嗎?只要只加入這區,便可以不用重覆收到一大堆跨區轉貼及無關CD/TS的電視節目宣傳.

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0