標題: 鍾意玩尿片既朋友分享 [打印本頁]

作者: X~BOY    時間: 2017-1-20 02:29     標題: 鍾意玩尿片既朋友分享

在下鍾意玩尿片{布尿布}個種
/ m/ {: Z% Z4 m用大毛巾摺成尿布形狀再押入緊身底褲個種,,玩法' C: }' s0 z2 Y" R2 R9 \
柔軟舒服好有壓迫感,瀨尿感覺幾爽,,,,
作者: 44533678    時間: 2017-1-20 08:24

以前細個就係咁樣玩
7 F5 T6 w* _( `, z9 p/ t/ q, i
1 J0 O5 j. b& z6 U' a. V, m仲可以自慰) V* ?# Q+ n% k2 v. @; I+ ]
! T2 m1 N( K, r, G" N3 K
有機會  會分享下!
作者: isuzu4.3    時間: 2017-1-20 10:43

我鐘意用成人尿片.不停飲水係片片屙尿.暖泣泣..
! d" b8 v+ \3 A2 m! \. X然後打飛機,好興奮
作者: MANYAN    時間: 2017-1-20 12:45

有無試過著住出街係女仔身邊尿尿會好high
作者: isuzu4.3    時間: 2017-1-21 00:12

引用:
原帖由 MANYAN 於 2017-1-20 12:45 發表   " M2 P, N) i9 E" {1 K. O
" E+ V2 {- b5 [6 `
我未試過押尿片出街.有機會大家一齊試下
作者: X~BOY    時間: 2017-1-21 04:39

引用:
原帖由 44533678 於 2017-1-20 08:24 發表   * m& N: g6 a) n. m+ j
以前細個就係咁樣玩
& ^3 b" O9 p, _3 N6 P
" [/ s. y' {# c4 v% B& a) O仲可以自慰
% A2 a# W6 s- @: s6 L! j
/ L: W! U" V/ n. ]0 o有機會  會分享下!
- g  h! S" g* r( ?2 k3 O
嗯,師兄
( K* o# {2 A4 G1 {. g你好,,我既玩法有兩套:
0 ]& A7 h% {# T9 }) ?% o1.押尿布先澦尿{盡瀨尿唔保留}瀨濕後再換尿布..
) @! O. G0 i7 x% j5 W, I, f2.換尿布後再用手按住尿布不斷磨擦{按實取布磨擦中得到快感}磨到在尿布內射精,,
. G$ s, D4 D3 t2 H0 y# m這兩種享受真爽到難以形容...
作者: X~BOY    時間: 2017-1-21 05:07

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-1-20 10:43 發表   
: o3 r8 t# N, d6 r  S; N: `, V我鐘意用成人尿片.不停飲水係片片屙尿.暖泣泣..0 h5 V5 Z5 C. z9 z3 ~: ?& r
然後打飛機,好興奮
1 ~5 A& f, b9 ]2 U! t' O同你差唔多啦..我就這方法:
+ n% d9 K2 c+ o* c8 \5 _先去餐廳食碗麵先{最好有例湯飲個種},再飲堹餐飲,之後立即反家{耍越快越好},反到家立即預備兩條大毛巾,先摺好一條做尿布,再換緊身底褲押入尿布包好
, v! A0 j" k' H" H* |$ a過程中己經開急尿,但忍住先{因為己經押左片}唔使驚,再摺埋第二條做尿布放埋邊先,再著條緊身短褲打低{防止尿布鬆脫及固定位置及漏尿}
( X# @" }" I; v* _) z2 {; `準備就緒後就坐在床上再狂飲水,飲唔到為止,等到越來越急就死忍先,{通常忍到個半鐘},最後終於爆發了...就盡瀨出來了..1 a- @5 v( D1 G: q
瀨濕尿布黏住條j既感覺好有滿足感.瀨完休息陣再換尿布..
作者: X~BOY    時間: 2017-1-21 05:13

引用:
原帖由 MANYAN 於 2017-1-20 12:45 發表   8 H* G, z9 |) W! z) f0 K
- t' M0 N6 D+ _
我用大毛巾摺成尿布,,押左之後下體會好脹,實見到押左野,,唔方便,,
+ q* e' }! x$ v9 h只可以家用,,
作者: X~BOY    時間: 2017-1-21 05:18

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-1-21 00:12 發表   
9 A% R. S1 |! N0 ^' t0 L0 i+ m* N" g  k. ]- q6 B) S1 q
我未試過押尿片出街.有機會大家一齊試下
, V; R8 ~5 y. a大家通常會用什麼尿布多?7 u5 E0 Z- y( H1 P! }
會買專用尿片定自制尿布?0 \5 i5 q. h; ^# {! C) B
我就最鐘意買大毛浴巾摺成尿布玩瀨尿,,及享受換尿布個種舒服感覺,,
作者: isuzu4.3    時間: 2017-1-21 11:49

我都有買嬰兒尿布摺左尿片型.然後再押成人尿片
引用:
原帖由 X~BOY 於 2017-1-21 05:18 發表   - H: A" t1 X# t3 a3 F
: a: T3 B; N  Q( Q
大家通常會用什麼尿布多?* ~& |1 W* n( M7 P' ~) S& B) P
會買專用尿片定自制尿布?
5 J% W# B( U+ L- j我就最鐘意買大毛浴巾摺成尿布玩瀨尿,,及享受換尿布個種舒服感覺,,

作者: 85200192    時間: 2017-1-21 14:59

作者: X~BOY    時間: 2017-1-22 04:22

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-1-21 11:49 發表   3 h, A0 c; ~6 ^/ y( d$ T
我都有買嬰兒尿布摺左尿片型.然後再押成人尿片
$ |+ j, R4 C" k( T4 P1 o師兄你會著什麼褲固定尿?9 o% G% t  T! t
嬰兒尿布會舒服過大毛巾嗎.?
6 P  }* J7 F6 [我通常會用3條大毛巾來輪玩...訓覺.
作者: isuzu4.3    時間: 2017-1-22 20:01

引用:
原帖由 X~BOY 於 2017-1-22 04:22 發表   我用尿片套固定尿片
2 R- j, g6 }% C* v- E- ^6 C5 e$ |* G, b" Z+ Y) E' h
師兄你會著什麼褲固定尿?
5 _5 E" E2 K8 W嬰兒尿布會舒服過大毛巾嗎.?
# A" l9 ]3 \8 o3 Z' n7 g我通常會用3條大毛巾來輪玩...訓覺.
2 w! H5 Y; _% s0 @! A3 T, P我用3塊尿布摺長型然後用尿片套固定尿布
作者: MANYAN    時間: 2017-1-22 22:38

企係街度尿尿最正,仲要好的多人
作者: willy    時間: 2017-1-25 20:18

引用:
原帖由 MANYAN 於 2017-1-22 22:38 發表   ) P4 u. k; g9 _
. C9 r* H9 z: k, Y3 q2 |
, M) K9 G' i: m' f/ E好多年前試過一次包尿片出街, 感覺良好, 係條街度唔洗驚無廁所, 又可以當住人地面小便, 人地又唔知, 小完便後又暖笠笠
作者: littletim    時間: 2017-1-31 12:46

我試過包厚尿片出街 + 尿尿, 之後比人發現同打左我patpat一下...
作者: X~BOY    時間: 2017-2-1 02:42

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-1-22 20:01 發表   
/ V2 V/ P: ^$ x% X& Y
  A  `' L4 Y5 t% V" o2 |) q我用3塊尿布摺長型然後用尿片套固定尿布
  m- h, }1 T% l, o( G" f* {
我而家都係用一條大毛巾摺成長型尿布(都好厚)/ k4 R' y& c" d* u6 t3 B/ \) l$ y1 |
我都試過用紙尿片固定但之後容易甩出來,後來用反緊身褲先固定番,, r6 g& }0 p' g, U! H& _/ k! V
我用既大毛巾面積:長150CMx闊70CM
1 Z& d* R( M8 P. J( ?係吉之島先有咁大既毛巾
作者: X~BOY    時間: 2017-2-1 03:07

引用:
原帖由 MANYAN 於 2017-1-22 22:38 發表   " h* V3 ~5 g5 C* x! `  x- T% C1 j
, }% P% O: c( N/ |# ~) j3 Y真佩服師兄你,,3 d1 M. R  ]. P+ _$ y% w- W( Z+ l
我就唔可以了,,因為押片之後個腹部會好脹,,好明顯押左野,,出街實見到,,; ?! d( S' d4 b: E
之前試過去台灣旅行係間酒店內無意中玩尿片唔小心著左出走廊被職員見到,,他只望住我陰陰口笑,,,
% o* P, s& f0 t( ?! u) U我就扮無野咁衝反入房...
作者: X~BOY    時間: 2017-2-1 03:23

引用:
原帖由 willy 於 2017-1-25 20:18 發表   " f! J5 I3 o- G

- {4 R1 c) Z" u5 y
) R( a- L1 y! C! [: ~1 T好多年前試過一次包尿片出街, 感覺良好, 係條街度唔洗驚無廁所, 又可以當住人地面小便, 人地又唔知, 小完便後又暖笠笠
/ z! p: Z. G  @1 r7 x( i( o( Z但其實尿濕後條濕尿布如果長時間包著下體既就會引致皮膚病,,,因為尿液中合有細菌,有腐蝕性會令皮膚痕,,+ }5 g/ x$ t" s( I5 N. p6 ]! Y: e
包得太耐唔好,,,
' K# J" ?$ w' ^尿濕後最好盡快沖涼,,,換褲..
作者: X~BOY    時間: 2017-2-1 03:39

引用:
原帖由 littletim 於 2017-1-31 12:46 發表   0 T9 d! L- D3 j
我試過包厚尿片出街 + 尿尿, 之後比人發現同打左我patpat一下...
1 b8 w  ^7 T3 H  @3 @4 O

3 a9 h9 B( k* ~& q0 L$ `' b9 m$ K咁你當時有咩反應???
作者: littletim    時間: 2017-2-1 14:10     標題: 回復 20# X~BOY 的帖子

我緊係當無事la
' ^% o& N# g5 L% g. C: T% ?7 C5 x我諗佢以為我係基,因為包厚尿片後patpat比較大...
作者: X~BOY    時間: 2017-2-11 05:12

引用:
原帖由 littletim 於 2017-2-1 14:10 發表   
5 B7 X7 T; L! N  J我緊係當無事la
- n+ h3 [2 ?' C, t: v1 r我諗佢以為我係基,因為包厚尿片後patpat比較大...
6 C% x8 {' S9 [5 p9 A8 ]- ~其實可能佢覺得好奇咪貪玩拍下,應該冇惡意既
作者: X~BOY    時間: 2017-2-11 05:36

岩岩又玩完尿布,又瀨濕一塊尿布
- ~: H" R. Y" H8 w! |: T今次新年後首次玩,忍左1個半鐘尿就瀨左
9 J# x; i, O; F6 ]4 J時間都好平均,最耐個次忍左1小時45分先瀨
. @9 L! B% F$ I% b今次計埋食麵兼飲左2支綠茶,舒服晒
作者: wammaw    時間: 2017-2-11 10:21

我都鍾意包到實同瀨到滿瀉漏濕晒既感覺 5 L" T. B/ l1 o5 ]
鍾意著十幾條底底然後再著緊身衣物玩
作者: isuzu4.3    時間: 2017-2-11 23:48

今晚好凍一於包尿片瞓教.又暖又舒服
作者: X~BOY    時間: 2017-2-16 08:01

引用:
原帖由 wammaw 於 2017-2-11 10:21 發表   
" w' S) l% \% F5 k8 Y- p我都鍾意包到實同瀨到滿瀉漏濕晒既感覺 : U0 x& @3 z( ?7 f5 n5 P; d
鍾意著十幾條底底然後再著緊身衣物玩
1 R8 m& e  x; ?' z$ o0 r
師兄有冇試過用大毛巾玩?
- y* B) x. Q5 J4 Q摺成尿布好有FEEL架,,,舒服
作者: X~BOY    時間: 2017-2-16 08:15

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-2-11 23:48 發表   
% i- y4 O* h% o今晚好凍一於包尿片瞓教.又暖又舒服
( ^& [% A: y$ Q2 m& f通常天氣涷我就會押尿布訓覺,但唔會忍到急先瀨,押住訓覺再自然瀨..通常濕少少,,,, V2 ^* x& a% a+ _6 }% i  F
每星期正常只玩兩次,,超急到瀨,,再自慰射埋之後換片訓,,
" o( S) j  c, w5 [如果太涷會就咁押左就咁訓,自然瀨,,
作者: wammaw    時間: 2017-2-16 22:34

引用:
原帖由 X~BOY 於 2017-2-16 08:01 發表   
& [' O% C9 g* o; Y/ |8 l5 U+ x$ k5 N1 m8 k# @: `- E/ [- Y6 L
師兄有冇試過用大毛巾玩?
' s8 \5 X" ~  C摺成尿布好有FEEL架,,,舒服
( {; ?0 j; i* \! a6 `" D# C, d# r' y) l
請教一下點摺的呢?
作者: willy    時間: 2017-2-17 20:10

引用:
原帖由 X~BOY 於 2017-2-16 08:15 發表   & z+ ?& E# V& t
" m8 G. Z$ M9 z' y$ {1 T5 _
通常天氣涷我就會押尿布訓覺,但唔會忍到急先瀨,押住訓覺再自然瀨..通常濕少少,,,
5 Z. G! M1 @& @- F1 |: w$ U每星期正常只玩兩次,,超急到瀨,,再自慰射埋之後換片訓,,
% ]4 |: h* j& O+ O1 C# g3 P* w如果太涷會就咁押左就咁訓,自然瀨,,
+ }8 F" l6 o6 B9 h& t- B6 s! v+ Z& f4 h# g8 H
屋企人去旅行時我先有機會押片訓......- r9 K$ L) _4 b* a- i
通常訓前會濕少少, 跟住飲返若干水, 到有尿意時就直接尿落去. 5 g, s- L9 g" y3 \# ~! O
第二朝條片就會濕, 跟住先射. 射完就未必會即時換. . y1 [  \! t; D+ v" N) w
不過我想下次試下有尿意都有佢照訓, 睇下會唔會賴
" C. z. z* Y8 f有一次夜晚飲左酒, 第二朝就賴.
作者: isuzu4.3    時間: 2017-2-17 20:31

其實我都好想有同好一齊玩,大家一齊換尿片
作者: X~BOY    時間: 2017-2-19 06:36

引用:
原帖由 wammaw 於 2017-2-16 22:34 發表   1 y' S0 h% @" h# o1 X8 N$ @; s

' ?6 n7 v$ u2 N* s/ Q. }. }7 ~
8 c8 P% L9 E$ @. P/ z8 X請教一下點摺的呢?
  P$ |- v0 A' \. j* b# d% ^+ F
其實方法好簡單架炸..3 `2 E+ u3 x+ L
去百佳買條大毛巾(百佳而家最大既毛巾SIZE係70CM闆150CM長)
0 i* g0 W) I2 W- Q9 N5 C9 c7 a大約$60
$ N, V/ k. u* |1 M我之前就用這種毛巾玩..
" p+ q, J) }% P: y+ Q先將毛巾攤開成長形,打直對正自己,再將頭&尾對摺>再右邊向左邊對摺>下邊向上邊對摺(摺到差唔多厚度,唔厚可再摺多下)0 s4 `6 D) b# X3 |! m
厚度我會摺到大約10-15CM(隨自己需要)
2 _# V1 X  p+ A. w- [這步驟己經自然成長形,以上方法只供大家參考,
& Y" x+ a# L; Y3 z3 F9 U大家可以隨自己需要而自己創作自己風格既尿布享樂,或分享大家認為舒服及有趣既創作
作者: X~BOY    時間: 2017-2-19 06:45

引用:
原帖由 willy 於 2017-2-17 20:10 發表   
$ y  e/ v3 a: K+ ?
5 a7 V8 \% ^. @2 F
* R/ z. _# Q( d9 g) _% U; v0 {屋企人去旅行時我先有機會押片訓......* @  [' G: ]6 m  _; r
通常訓前會濕少少, 跟住飲返若干水, 到有尿意時就直接尿落去.
4 Y; [  _5 P$ C- a7 V+ j 第二朝條片就會濕, 跟住先射. 射完就未必會即時換. * i. w$ T6 G$ `+ G
不過我想下次試下有尿意都有佢照訓, 睇下會唔會賴) R5 d* p. }4 c
...
5 w8 C! {; Z( O0 e2 e9 {
我同師兄玩法差唔多,不過我摺定3條尿布先,第一次特意急到瀨,之後換第二條再自慰射完抖陣後再瀨
1 J  W- T0 j$ Z  l* O' O8 i' i再換第三條就正式訓覺,補充水份飲大杯水,之後訓覺自然想瀨就瀨,第二日訓醒盡瀨,慳番去柯..再起身除片沖洗
作者: X~BOY    時間: 2017-2-19 06:54

雖然都玩左15年尿布,但其實己經玩到有押尿布時先會瀨,冇押就唔會隨便瀨既意識
9 \% Y1 [  h: ]4 }+ @  j而且押片耐左會有後遺症出現,會令J仔痕養,要間中搽爽身粉止痕,,
4 f. |# {5 X; z4 k6 V, U所以提醒大家玩時玩,要注意身體健康玩完記得清潔身體
作者: MANYAN    時間: 2017-2-19 19:22

我就鍾意cd時直穿絲襪加尿片,再出街直接小便
作者: X~BOY    時間: 2017-2-20 04:04

引用:
原帖由 MANYAN 於 2017-2-19 19:22 發表   * R  u8 ?* y" s7 r2 q
我就鍾意cd時直穿絲襪加尿片,再出街直接小便
7 }: _. f- {7 e9 r) @嗯,師兄原來鍾意這種風味,
+ i9 J. M  d. d' F- E其實出面買絲襪並唔難,不過如果由男人去買可能好監介,但而家可以用淘寶買,好方便
作者: eddy0clng    時間: 2017-2-20 17:05

我直接鴨2-3層成人尿片 1 L( Y; X' d+ k0 `/ q7 }4 k
下面幾張係我星期六去深圳完O左成日後返到屋企時影的
+ g* t2 n# U/ b4 d6 T6 h) Z7 ~4 k; [8 G$ u2 V  D1 @9 [

' |* I* Z! X# v/ Q0 Y5 s% b1 O* W3 A1 A) Y; i4 F6 p# s

作者: littletim    時間: 2017-2-21 12:22

飲酒押片,可以唔洗去
作者: littletim    時間: 2017-2-21 12:35

飲酒押片,可以唔洗去
作者: isuzu4.3    時間: 2017-2-21 13:21     標題: 回復 36# eddy0clng 的帖子

好厚.我諗一定好舒服
作者: eddy0clng    時間: 2017-2-22 11:36

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-2-21 13:21 發表   
2 I! c4 y  X2 f好厚.我諗一定好舒服
# B! _* V; h% O1 w/ ^6 _4 n' @, I+ T! a
# |# ~2 K+ l( x
' x6 N. o# n3 u# N% K2 ~: ?; d係超厚,行路會見到好明顯既鴨屁股,有冇QQ?可以交流下% H0 d, f/ l8 p- \+ Q2 ]7 r
  i. _2 W' _  T  J
作者: isuzu4.3    時間: 2017-2-22 13:42

QQ請問係咪wechat?
作者: diaperfan    時間: 2017-2-22 17:21

我用 Nateen 或 Tena Maxi
作者: eddy0clng    時間: 2017-2-22 19:09

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-2-22 13:42 發表   
2 w; a- q5 M% @1 j5 J: B; [QQ請問係咪wechat?
' Y- h6 p: S: N
好像唔同
作者: eddy0clng    時間: 2017-2-22 19:19

引用:
原帖由 diaperfan 於 2017-2-22 17:21 發表   ' c8 @3 T1 W5 q
我用 Nateen 或 Tena Maxi
7 N& W- a  w7 Q% b3 p9 ?# E
我都有用Nateen & Tena,不過都係包響中間吸收用,
1 I4 ~/ D: m$ R3 T/ ^( O外面就包ABU比較可愛既片片
作者: X~BOY    時間: 2017-2-25 04:15

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-2-20 17:05 發表   $ G# f& F0 `1 R) y
我直接鴨2-3層成人尿片 3 H4 Y7 c; [. A+ h! g/ R
下面幾張係我星期六去深圳完O左成日後返到屋企時影的
/ `' T. \/ n2 F& E" W# `' E( ?4 S7 m+ ~; U6 p, K" e1 V
...
# M+ Q( W6 @+ QEDDY你都幾勁架喎
  b' d6 E% k7 J( M, i; x可以影埋出來比人睇,成人尿片我試過,,但可能押慣自制布尿布.押成人尿布好似唔太舒服,自慰卻冇FEEL. @, \1 |' K$ U( ?4 i- J1 |
只有厚厚壓迫感覺,,但好吸水..有安全感.濕晒都唔會滴水,
作者: X~BOY    時間: 2017-2-25 04:21

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-2-22 19:19 發表   & e! J! I3 f5 X: f( h
0 X) R; H5 G) t1 j. {/ Q3 V8 m7 E
我都有用Nateen & Tena,不過都係包響中間吸收用,/ n& J" P5 D& m' `9 g
外面就包ABU比較可愛既片片
# P' i, q* a' L6 b0 s& c這些尿片貴唔貴架呢,??
8 b; c* t0 |2 a9 }6 L" g# T: f係咪即用即棄架.?
作者: X~BOY    時間: 2017-2-25 04:27

引用:
原帖由 littletim 於 2017-2-21 12:22 發表   
& t# I0 Z3 C' y" o飲酒押片,可以唔洗去
6 L. I/ s* C( B$ Z) K/ k

, |9 p% x$ |5 t4 c6 N我唔飲酒,,
5 A3 o: ^+ m# @, r- |4 `不過平時飲水後押片訓,通常唔瀨得好多,,而家天氣又涷番會押完就訓,,自然瀨,,
作者: X~BOY    時間: 2017-2-25 04:38

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-2-22 11:36 發表   
* ~3 w9 o1 A: l& E. L# Q# j- N2 A7 L7 N3 P
9 q* ~. _. d# o+ L- j0 f

$ w6 v$ K, ~9 f係超厚,行路會見到好明顯既鴨屁股,有冇QQ?可以交流下
( {1 K9 i0 n. f: l( F6 S7 U
QQ己經冇玩好耐了,,
作者: X~BOY    時間: 2017-2-25 04:47

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-2-22 13:42 發表   
4 W4 w1 X: |3 |( BQQ請問係咪wechat?
% l2 H7 l' u1 IQQ係早期10年前大陸好HEAT既通訊軟件,作用同HK之前既MSN一樣,都係聊天工具
) q; X2 g" b0 K% D4 ^! p' C) `不過QQ係大陸監管得好嚴,所以只有大陸人玩多,
作者: X~BOY    時間: 2017-2-25 05:07

其實想問下人點POST相上來架,?
作者: eddy0clng    時間: 2017-2-25 19:39

引用:
原帖由 X~BOY 於 2017-2-25 04:21 發表   2 v$ F# b: L5 n# b
1 H, i5 q2 [3 B
這些尿片貴唔貴架呢,??7 S2 d" J4 X( r( T* |) M
係咪即用即棄架.?
* v- _+ T- G6 ^/ f8 e5 m
比一般既貴O的O的啦,& a4 e6 f) @0 g7 d
紙尿片都係用完即棄
作者: eddy0clng    時間: 2017-2-25 19:51

引用:
原帖由 X~BOY 於 2017-2-25 04:27 發表   
/ N1 A0 J4 h; @6 w
- ]- K% |" P# k1 U# _3 S7 @ - y  R- [, g  q% W: q- S) c- C+ L! k
我唔飲酒,,
! x+ {- C1 Z# Z! A不過平時飲水後押片訓,通常唔瀨得好多,,而家天氣又涷番會押完就訓,,自然瀨,,
1 ~) w2 l8 S1 `3 p3 P& b8 W0 G
未試過訓著會懶尿,通常都會扎醒
作者: willy    時間: 2017-3-3 21:53

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-2-25 19:51 發表   8 ^3 F* i! |: {+ C$ _- M4 n  k
8 C2 O0 c3 D8 I! s% T$ L; B
, V2 o) P* i, c$ }2 J$ m
3 T: E- w: r, E, k2 j8 |/ y
有一次包尿片訓試過瀨. 訓前係換左新尿片, 但第二朝時發現濕左, 心諗, 好彩有包尿片.
作者: eddy0clng    時間: 2017-3-4 21:02

引用:
原帖由 willy 於 2017-3-3 21:53 發表   
0 r! n- t! Y* q
# T+ Y; ~( v- g5 }; z- Q! C; b2 K7 B. Y* K
有一次包尿片訓試過瀨. 訓前係換左新尿片, 但第二朝時發現濕左, 心諗, 好彩有包尿片.
7 f3 d* J2 `" C; u, s. [9 T6 N8 F4 S未試過,就算飲酒飲到醉O左發緊夢以為自己去O左廁所,懶出O黎O個一刻都會醒
作者: isuzu4.3    時間: 2017-3-4 22:32

我未試過鴨片訓教會瀨尿
作者: X~BOY    時間: 2017-3-5 04:55

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-2-25 19:39 發表   4 Y* ?( T' V( \, z
/ h& e! \* T; u  N; }/ b7 q" ]
比一般既貴O的O的啦,
$ `3 U4 r6 S% g9 Z0 i+ v紙尿片都係用完即棄
5 O  R# z% k4 v3 v, s: q
咁咪成日都要買尿片.?8 X, `/ c- V  t) ^
不過都好方便喎,起碼唔使洗,我用布尿片就次次瀨完都要洗,,仲要另外洗,,好麻煩
作者: X~BOY    時間: 2017-3-5 05:04

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-2-25 19:51 發表   
! \. J$ [5 S9 ?4 z+ R8 z9 L: n! e% j! _. o/ V. T
+ L9 {3 s; F" D. y. S  M; C
因為我正常訓覺前一個鐘是不會飲太多水,而且訓前一定柯定尿先訓,所以正常訓覺模式是不會瀨尿,' y7 d- t. O5 Z' D# J
但當有心玩瀨尿時就會訓前飲多水,再去訓,因為慣押尿布FEEL到急尿就會自然瀨,雖然訓覺但其實都有少少知覺,不過唔瀨得好多,,訓醒只會濕少少,
作者: X~BOY    時間: 2017-3-5 05:13

引用:
原帖由 willy 於 2017-3-3 21:53 發表   , ^; _) H9 J/ b

3 g: |( J: ?( ~$ r
' P5 \# \9 {' X+ u  `: Z* P) t有一次包尿片訓試過瀨. 訓前係換左新尿片, 但第二朝時發現濕左, 心諗, 好彩有包尿片.
/ |3 l5 K6 R% s6 w你是否飲好多水訓.?
# C, B1 T! Y, I& U7 q; u你包片次數密唔密.??# x, q4 z( X$ e3 n' ]
如果太密會變成慣性瀨尿,唔包片都會瀨,,變左一定包片先得,,
9 X8 e. @% u6 w$ a; E  L; F影響正常生理系統
作者: X~BOY    時間: 2017-3-5 05:24

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-3-4 21:02 發表   
1 T) A# N5 m1 X7 P
0 L* h0 L6 D! B) f$ g未試過,就算飲酒飲到醉O左發緊夢以為自己去O左廁所,懶出O黎O個一刻都會醒
9 h, X* w- J4 y
我反而押左片,包住有種壓迫感之下先會瀨,,可能玩耐左既自然反應,但都試過少少尿意個時係冇押尿布之下瀨出一兩滴,但只濕少少,訓醒時重有尿急之後去柯,
1 x+ r, E# B/ r1 T( T" W* {* q當押左尿布時,訓覺就急尿會自然瀨到,,可能有安全感先瀨到,,
作者: X~BOY    時間: 2017-3-5 05:30

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-3-4 22:32 發表   : s$ S6 {' ~. n  s
我未試過鴨片訓教會瀨尿
* R, S/ e* X3 |如果唔係訓覺前先飲水正常無咩尿意係瀨唔到既,,試過好累無飲水狀態下押片訓覺瀨唔到尿,,但起身時有少少尿意.
# z& \( V6 q8 t4 ~10次有6次多數押住片乾住訓醒,
作者: willy    時間: 2017-3-5 08:59

引用:
原帖由 X~BOY 於 2017-3-5 05:13 發表   3 H* v% v" |. h$ Y, P
; K' u9 i$ N8 ~* C
你是否飲好多水訓.?
% G' ]! t9 c3 E$ a4 W0 s你包片次數密唔密.??7 N/ e& B- `# ]9 i
如果太密會變成慣性瀨尿,唔包片都會瀨,,變左一定包片先得,,
9 n$ r+ H" D$ x, g% V8 C2 g: e影響正常生理系統
3 F. r/ B- L( R7 y5 B' a
4 g5 V6 @4 C4 Y9 _
$ @0 _* s8 c5 W  U* D
個次飲左半杯水左右; 包次數唔密, 只有屋企人去旅行先有機會.
作者: eddy0clng    時間: 2017-3-6 18:37

引用:
原帖由 X~BOY 於 2017-3-5 05:04 發表   
: s& c+ r5 k" s' U
' H7 r: @/ h* ^( ]$ U, {因為我正常訓覺前一個鐘是不會飲太多水,而且訓前一定柯定尿先訓,所以正常訓覺模式是不會瀨尿,
& p' `$ a# u- u/ \% U但當有心玩瀨尿時就會訓前飲多水,再去訓,因為慣押尿布FEEL到急尿就會自然瀨,雖然訓覺但其實都有少少知覺,不過唔瀨得好 ...
% X: r4 x; o9 t8 U/ |8 q

7 y6 L3 L( ^+ `7 x, `我平時都飲好多水,但一有尿意就會自己醒,1 {( i+ L: y  I6 L$ }- R% h8 W: A
要焦意識咁懶出O黎只有插尿喉
6 g6 Z/ g. ^+ S: W,咁就完全冇知覺既情況下一直懶尿,
# d% F' [2 h/ X3 j; f, {' _試過包3層尿片都吸收唔晒,懶到張床都濕O左一大灘
作者: eddy0clng    時間: 2017-3-6 20:17

引用:
原帖由 X~BOY 於 2017-3-5 05:24 發表   
6 t: {# G- W0 |5 e5 w* G
/ C6 m- ?; h: [! I我反而押左片,包住有種壓迫感之下先會瀨,,可能玩耐左既自然反應,但都試過少少尿意個時係冇押尿布之下瀨出一兩滴,但只濕少少,訓醒時重有尿急之後去柯,/ k/ d& @5 C+ D6 o6 [* X6 X' `2 G2 A
當押左尿布時,訓覺就急尿會自然瀨到,,可能有安全感先瀨到,,
  k9 E# @$ c  |3 Z% w) G
好難,除非插完幾日尿喉,咁就會一急就懶出O黎,* h: q4 x) F% b' c1 _3 x
個感覺好正,但一般維持最多3-4日.
9 @8 K/ X  e" b) @個幾日就要全日鴨片,唔係就會懶尿
作者: maria-ng    時間: 2017-3-6 20:29

引用:
原帖由 X~BOY 於 2017-1-21 05:13 發表   
/ L# K' m2 q7 d! ~8 f0 q1 B6 k; O3 ]/ |% g" x% }
我用大毛巾摺成尿布,,押左之後下體會好脹,實見到押左野,,唔方便,,
: d) ?# ?5 Y3 x$ Z& h只可以家用,,
0 p0 R  `6 I0 w, `% c7 N* L好似我用衛生帶咁,不過我習慣左
1 [: ~8 i. T. F# I- R( F% t吾怕
作者: X~BOY    時間: 2017-3-16 02:31

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-3-6 18:37 發表   
' x4 i; l) l4 U6 m
& r& W, I5 {! T3 k6 B* y: H' i
0 R7 z' q& O, g' e9 O% X我平時都飲好多水,但一有尿意就會自己醒,
! L* q2 H$ {0 {$ \" e  x: H  U要焦意識咁懶出O黎只有插尿喉2 E. e7 y# Q6 F9 p
,咁就完全冇知覺既情況下一直懶尿,) s( ~) K9 P) N2 W0 L' _* t' V
試過包3層尿片都吸收唔晒,懶到張床都濕O左一大灘
6 {: Z. E9 x* w咩叫尿喉,??" T. {3 K- x9 O& N5 c) ~: _
為何要用這些野幫助瀨尿.?
作者: Micchi1991    時間: 2017-3-17 01:31

我最愛是不同size , color , 吸水量😈
作者: eddy0clng    時間: 2017-3-17 19:50

引用:
原帖由 X~BOY 於 2017-3-16 02:31 發表   6 F; g8 |; C7 o3 m
3 P6 A+ m6 e  I5 t. S0 q
咩叫尿喉,??+ O0 z1 w: u! M( R5 o4 a6 O
為何要用這些野幫助瀨尿.?
/ E7 E% y0 C, }* D2 U: P
% l1 g' y$ _: a$ g$ e( |正式名稱是導尿管,
  \7 J' Y; F0 u) }( Y9 b% \因為管內的空間是肌肉不能控制的,: T# I. P7 Z* F5 z) |. q
所以插入你的尿道後尿液會一直排出,
' d8 C! R. H  ]( e' _好像失禁咁~
作者: maria-ng    時間: 2017-3-18 08:10

插尿喉插入去果陣好吾舒服架
作者: wetsissy    時間: 2017-5-1 03:06

我既「自製」尿片就係著好多條底褲,然後再著legging/緊身褲/ U1 k' a8 W$ m) r* n  t0 j8 E
一著就情不自禁咁想瀨尿
作者: eddy0clng    時間: 2017-5-9 01:28

引用:
原帖由 maria-ng 於 2017-3-18 08:10 發表   $ Z8 i8 z& ?) a0 k- X& z, J5 d$ G
插尿喉插入去果陣好吾舒服架
2 p( x' ]1 i/ _+ c; \$ @插入O左就唔覺O架啦,
8 [/ |0 l; L' ?你個肛塞睇落都好利害咁~

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0