標題: 有冇人會好似我咁 [打印本頁]

作者: 李馬q    時間: 2017-2-15 15:14     標題: 有冇人會好似我咁

間唔中CD一次
5 \6 |. p6 ?, F) {$ _某日發現自己身材走哂樣 CD完一啲都唔靚
1 X( U) e. M) b% L+ w4 }- v一怒之下掉哂啲野+ A: X/ s, R* _. a4 w; q
事隔一段時間好後悔. t* v9 h  A) N8 I; c! w
又去買番啲衫呀假髮盛
2 ^5 U, c- F8 X# q1 a4 J7 |0 `, z  ~6 J, f+ b% B8 Y' d( B
已經成為一個周期: D1 n7 {8 ]+ `8 k" R
而家我又上緊網睇衫褲假髮啦9 Z# E' o0 Y4 i  r8 R1 Z
唉訂定個目標比自己今年要租地方搬出去 咁就唔會掉野
作者: Rachel    時間: 2017-2-15 21:33

唔會....因為一早知自己唔靚 XD"
作者: nanaka    時間: 2017-2-15 23:59

哈哈,好耐都無見你出現了
作者: siuyan_7    時間: 2017-2-16 00:59

唔會,點都唔捨得掉
作者: 李馬q    時間: 2017-2-16 02:38

引用:
原帖由 Rachel 於 2017-2-15 21:33 發表   
' \) c0 {8 ^1 o9 V% B5 J! q唔會....因為一早知自己唔靚 XD"
+ \3 t* J* k2 c: E 唔靚唔緊要 但醜到自己接受唔到就想棄衫
作者: 李馬q    時間: 2017-2-16 02:51

引用:
原帖由 nanaka 於 2017-2-15 23:59 發表   
4 [# a4 C+ F9 n# j; I+ T6 Q哈哈,好耐都無見你出現了
; V; a( k  |4 r) M3 Z2 Z
CD番咪上番水囉~
作者: 李馬q    時間: 2017-2-16 03:02

引用:
原帖由 siuyan_7 於 2017-2-16 00:59 發表   . U& L6 B# ]% M. W8 C6 ?6 d7 r8 j
唔會,點都唔捨得掉
3 Z1 T% E" m* W) Q
冇位唷~~~
作者: swcharlotte    時間: 2017-2-16 06:32

你好可愛喇,唔好嫌自己唔靚
作者: 純純的事情    時間: 2017-2-16 23:06

我識一過一個人好似你咁的
作者: Yukiyoru    時間: 2017-2-17 03:24

我又唔會,簡衫通常簡d比太身材需求既衫,
! V* {0 O/ D' g+ \! q$ r" C不過收藏反而係一個問題。
作者: wh92115    時間: 2017-2-17 17:09

作者: Joesphine    時間: 2017-2-17 19:55

我都會丟啊∼; U9 \3 V1 D. k" G/ s0 Q
不過係因為WIG痗了,打結了+ I5 W- p. G2 K) x" w$ l6 ~, Q0 A
絲襪破了破了才會丟7 }7 q& Y( `* ?
8 a+ ?% K1 b2 n" B$ r! b  M: {8 z) C
化妝品又係季節性咁換6 c2 b3 F9 V0 e, M
有時用耐左都仲未用曬會有可能滋生細菌+ n  \$ Y+ }+ j0 |. B

2 E% c6 y% x2 k) k$ E身材走樣嘛,男生到了一定年紀是必然的事
) [* n( k' W$ D7 E0 B" P我都走得好勁 又唔想操運動操出肌肉
' C" D+ y0 H/ ^! \4 x9 M8 X8 Q& D所以我都好頭痕
作者: visentpoon    時間: 2017-2-17 20:03

= = 唔會
& R. ^& L' N3 \% `Lolita d衫全部系travel過時買,丟左買唔翻。。
作者: comndtfwe    時間: 2017-2-17 20:17

不會,這樣有點浪費
作者: mizuho    時間: 2017-2-20 21:08

你心態好似女人
作者: bowyee    時間: 2017-4-3 23:24

我都係 淘寶都覺得好貴,鐘意之前D衫又買唔返
作者: Charlotte=]    時間: 2017-4-4 05:16

次次都係比屋企人掉,但係過一排又買返; P# m# ^  ^8 {, m, I
btw你cd完好靚
作者: ladycici    時間: 2017-4-5 19:35

10萬蚊,可以買到幾多服飾及化裝品呢?3 K3 U" i; r+ m& I0 E
但10萬蚊,祗可買到一個2呎×3呎,用來放置衣櫃的樓面。
作者: mikiz    時間: 2017-9-28 22:10

我都經歷過,之前掉曬D衫,跟住依家重新買翻囖
作者: chiu0183    時間: 2017-10-16 18:10

掉完 會再買番 享受呢個過程
作者: 星月藍    時間: 2017-10-16 18:17

小妹曾經都係
作者: Joeymack    時間: 2017-10-17 10:21

我都有試過讀過幾次 之後又買番 有時因為搬屋有時因為唔想畀人發覺
作者: Vitamin-C    時間: 2017-10-17 10:42

試過, 但是其他原因, 最後買得仲多
作者: Marie0749    時間: 2017-10-17 19:51

引用:
原帖由 Vitamin-C 於 2017-10-17 10:42 發表   
; X* y+ \) O. Z# \/ V2 A試過, 但是其他原因, 最後買得仲多
8 q5 E$ J& [/ |好同意
作者: cicilam    時間: 2017-10-17 20:19

我試過掉曬,不過又買翻,但係始終都覺得衣著都係次要,BODY其實先最想CD

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0