標題: 不妨看看 , 我想更了解..(長文注意) [打印本頁]

作者: willis761424    時間: 2017-2-20 00:50     標題: 不妨看看 , 我想更了解..(長文注意)

話說最近畢左業 , 終於多啲自由時間同再上水% J3 a5 L/ N: v0 I1 l
而且屋企最近日頭多數無人 , 可以比姐姐們CD(想既話..9 O. ]/ t: ?! ]9 Q% Q1 z( P
感覺自己都有變左 , 以前單純渴望"可以比位姐姐愛錫"或者啲H既事, ?% R/ S* ^/ a1 q
不過有一樣野無變 , 我仍然對於CD(偽娘?) , TS有種特别感覺$ H# r* s) v, r4 o# A' R* `) X

! }# v' u. P8 K2 V- g# I3 S/ L( x# ?可能之前有姐姐們知道我係邊個 , 不過都請我再三自我介紹多次
& v3 j7 D$ E2 N! s) S" i% q我連自己係咪BI都唔確定...不過我曾經中意一位CD姐姐
4 S1 R% ]! D9 J0 M; P* a( ]. Y我係個岩岩畢左業 , 剛出社會一個普通男仔
# ]- W2 L: v8 @  _1 w都係中意打下機/波咁 , 煮野食同畫畫都叫做ok , 比朋友講過似主家型男仔" y4 d0 e3 P; O3 f
我覺自己係慢熱型既人 , 但熟識之後我可以多野講到你唔信) w1 |" q' S2 M/ Y9 H$ {1 q% E
另外我都好中意日本 , 唔止係動漫 , 而係其他文化各色各樣我都中意
& E  t& y1 |, l+ G) ]& w4 g- A1 N( m5 M1 y3 G9 c
至於我點解會對CD/TS有特别感覺
; V$ D5 B( ?' d2 q. Z中學果陣有睇動漫比入面一個叫'木下秀吉'既角色吸引住, L9 ^- k5 Y  K5 b/ T8 X- a: D0 p
我都有嘗試過CD 1次 , 係一個好多人既動漫節入面" g6 w0 g5 k0 M: D5 ~3 f, x  _9 J
發現自己唔岩CD..而且比起自己CD , 我更希望有個CD朋友
' z" S: ^7 g" x- J甚至更進一步既..(嗯...: O" [; U/ A6 x8 s0 t- Z0 w

2 C8 X' L+ m6 C; X之後我都有上網做功課了解CD/TS
8 U. J' i- d* G3 b3 r我之前係呢到明白到咩係TS
. M, d* P$ \  h7 Q- X我估..唔肯定係全部 , CD/TS姐姐們, f' T- w) z7 m3 v
都希望可以比人覺係女仔 , 我會咁做) Y' s, X; y- J' X5 ~' c' c  d$ r

1 {( p' i4 k4 d我想再了解..之後- ?7 M& H) i( r+ u) f
比個肯定自己, u# i+ _( z2 f

S! l+ ~' Y! _; |. q. s如果各位姐姐們願意比個機會去認識我呢個怪人
/ m4 y) M' @" y* ^( ~, f$ ?( d6 r我WeChat ID : willis761424  O5 S  }( Y) H
如果想用方式可以下面CM or PM 我> W <; O1 g! D# O7 x" k& G

2 M* F0 d% F+ ~7 e: h6 KP.S. 題外話 , 老實講..無男人唔H既..如果!如果..有姐姐有需要...呢啲PM講好啲 <(噓!...右鍵..細聲啲)
作者: snowsnow    時間: 2017-2-20 13:16

咁你點解想有個CD 既朋友先
作者: willis761424    時間: 2017-2-20 14:24     標題: 回復 2# snowsnow 的帖子

我唔敢向感情方面諗住先 , 如果有機會我估都係朋友開始
# B0 @+ p- o/ J3 p* ^因為就似想識新朋友咁 , 但我對CD圈子既認知唔係大! Q2 v5 j$ T3 Z- i3 `
所以開Po睇下有無機會
作者: 星月藍    時間: 2017-2-20 19:01

咁你會唔會喜歡真正的女生?
作者: willis761424    時間: 2017-2-20 20:28     標題: 回復 4# 星月藍 的帖子

0經驗呢...................

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0